QUOTE(Ingbri @ 2011 09 19, 12:58)
As tai lankausi vaisingumo klinikoje Kaune pas gyd. Visockiene, ji ryt kaip tik dirba. Man tai ji patinka, tokia konkreti, ir atrodo ismananti. Klinikos tel. 837 202201. O jei tie skausmai po lap.tai gal vertetu pasirodyti ir operavusiam chirurgui?

As irgi pas sita gydytoja uzsirasiusi,ji ir man ir MB irgi labai patiko, penktadieni antras vizitas, ziuresim ko prisiauginau ir gal nustatys data kada startuosim su IUI, septinmyliais zingsniais lekiam i prieki, neber ko laukti
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 19, 13:30)
Aš irgi ne piktai ir ne konkrečiai kuriai nors asmeniškai. Tiesiog kartais bėdojimas telieka bėdojimu, o ne ėmimusi konkrečių veiksmų.
Stiprybės visoms ir aš linkiu. Ir man jos reikia. Ypač dabar, kai nervai visai paviršiuj, nežinau, pavyko ar ne ta procedūra. Bijau atsakymo, nes dabar norisi tikėti, kad viskas gerai, kad bent vienas iš trijų užsikabino ir nori gyventi.
O skaudu ir dėl sveikatos, ir dėl pinigų... Nežinau, kas bus po tiek vaistų , nes kai gydytojas paklausė, ar žinau, ką reiškia estrogenų dozės, pasakiau labai ramiai, kad žinau. O ko čia nežinot... padidėja vėžio rizika. Krūtyse jau kurį laiką jaučiu skausmingesnes vietas, ką žinau, kas ten...
O tie, kurie sako, kad nėra pinigų IVF, tik iš dalies teisūs, kol neprieina iki ryžto tam. Pinigai uždirbami, tik tiek, kad yra didžiulė rizika juos paaukoti ant svajonių laužo, paleisti gražiu dūmeliu...
Bet jokių čia pesimistinių gaidelių. Viskas bus gerai. Svarbiausia išlaukti savo laimės laiko. O ką gali žinoti, kur likimas pakasa didžiausius lobius

vat toks optimizas ir zudo visokias endo ir kitas kvarabas
As niekada gyvenime niekuo nesirgau, neskaitant slogos ar kosulio, o va dabar kaip uzgriuvo , tai kaip perkunas is giedro dangaus, nu ir kas , nekreipiu demesio as i jas , kita vertus, tos ligos gal man ir gero atnese , nes su MB vis atideliojom leliuko planavima, mol dar ne laikas, dar tik vestuves atsokom (nors gyvenam jau 6m kartu), dar remontus reik pasidaryti, dar su darbais susitvarkyti reikia ir t.t. o dabar viskas dzin pasidare , apie ateiti pradejom galvoti visai kitaip , net gyventi ko gero kitaip pradejom
Taip, kad kiekvienoje bedoje manau galima izvelgti ir geraja puse ir tada tos bedos visai kitaip atrodys
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 13:14)
Susiskambinau su gydytoju, tai ryt ryte važiuosiu į ligoninę.
Laikykis

viskas bus gerai