Sveikos
as nepastoju del vyro problemu, taupom pinigelius IVF
bet mane jau geras pusmetis kamuoja mintis, kad gali buti pas mane endometrioze. dabar kodel taip mastau: kieteja viduriai, vis keiciu maitinimasi, bet jei ryte nesuvalgau 2-3 obuoliu, tualete problemos garantuotos, kartais net keli kraujo lasai pasirodo ant popieriaus, abu sedmenys apie 10 dienu ciklo viduryje kaip suspardyti, kartais vos pasedziu ant kedes

, antras ciklas is eiles yra ovuliaciniai tepliojimai, kuriu gyvenime neturejau, pirma memiu diena is vis sunkiai tualete prakakoju

, buvau tiek pas seimos daktare del hemorojaus, tiek pas kelias gines...nu visos kalba lyg susitarusios, kad viskas pas mane gerai, tipo neprisigalvok nesamoniu, bet man kaip tik ateina ciklo vidurys, taip ir pradeda ziauriai skaudet sedmenis, po to lyg is niekur praeina tas skausmas. daktarai pasiulo tik magni ir b grupes vitaminus. aisku po ju pavartojimo man viskas praeina ir kitas ciklas buna ramus, bet tik vienas kitas ciklas, bet gi negersiu visada as to magnio ir b vitaminu, kazkaip norisi priezasti suzinot tu skausmu.
dabar i vaisingumo klinika neinu, nes aiskiai dave suprast, kad be pinigu niekuo negali padet, o poliklinikos gines sako, kad viskas tvarkoje, apie endo ne zodzio...sakykit, tos poliklinikos gines turi matyt endo zidinukus per echo ar ne? ar be operacijos taip nieko ir neaisku? gal is tikro prisigalvoju

ar kam buvo su endometrioze panasus simptomai - ypac skausmas sedmenyse? pilvo nemaudzia, rudu tepliojimu nera. o kai itin ziauriai skauda sedmenis, tuomet ciklas buna 50 dienu ir neiskentusi einu pas gine, ar seimos daktare