man labiausiai patinka aliejinės kaukės,nors bandžiau labai daug aliejų,bet keisčiausia,kad mano storiems,susivelentiems plaukams,labiausiai patinka papraščiausias alyvuogių aliejus:) kaukės,kur būdavo kiaušinis,labai patikdavo šviesiems plaukams, dabar esu tamsi, tai nebejaučiu skirtumo. labiausiai mano plaukam netinka medus..siaubas,kaip susivėlę jie būna ir labai daug vargo patiriu po jo,tai nebebandau.
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 08, 16:57)
gal kuri nors turi patirties su pieno produktais plaukams? as vis visur uztinku pas rusaites kaip naudoja grietine, kefyra, jogurta..netgi sviesta ypac sausiems plaukams, pvz po balinimo...Ka jus manote? 

Esu naudojus majoneza, dabar sudetis nieko gero, tai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 09, 12:44)
Esu naudojus majoneza, dabar sudetis nieko gero, tai
Kefyras gerai nuima per intensyvu tarkim pilka atspalvy ir jo padarinius - zalsva/melsva. Jogurtas yra naudotinas nat. kaukese taip pat, grietines niekada nebandziau 

toks ten ir pieno produktas tas majonezas, tik tiek, kad baltas

QUOTE(Ramzetė @ 2012 06 09, 17:51)

Ar darėtės kaukes su moliu (baltu, Gasulo ar kt.)?

Gundausi išbandyti kaukę su baltuoju moliu pagal receptuką iš nuorodos:
3 kaukės, dvigubai paspartinančios plaukų augimą
As dariausi ta pirmaja, su sviestu, kiausinio tryniu, tik naudojau baltaji moli, nes zydrojo tuo metu neturejau. Taip pat vietoj citrinos pyliau sauksteli obuoliu acto... Labai sunkiai tepesi, mano plaukai ilgi, stori.. Tad manau kita karta darysiu skystesne ir ketinu naudoti ne sveista, o kokosu alieju. Siaip molio kaukes labai megstu veidui, tad plaukus manau irgi primaitins naudingais mineralais. Kadangi po kaukes (perplovus sampunu) plaukus dar skalavau dilgeliu nuoviru su slakeliu mineto obuoliu acto, tai negaliu pasakyti, kas padare ta poveiki, bet plaukai liko svelnus, zvilgantys.
O stai vien molio, be aliejus ar sviesto nedeciau turbut.. Nebent kieno plaukai riebus.
Beje, del alieju - kazkas dar rase, kad sausina, dusina oda, plauku saknis. Tai cia manau svarbu naudoti nerafinuota alieju (yapc atidzios bukit rinkdamosi alyvuogiu alieju. Kokosu, avokadu ir kt egzotiski, kiek teko susidurt, dazniausiai ir buna nerafinuoti, o stai alyvuogiu juk buna ir kepimui skirtu

tepiau butent nerafinuotus aliejus, bet man nepasiteisino turiu besisukancius megstancius pustis plaukus tai sakau liko sausutukai kaip siaudeliai teko gaivinti ilgai dariki siol neatrandu stebuklingo produkto. o medus man patinka bet su deriniu kiausinio trynys ir cinamonu. kazkada dariausi vonios toki uzpilima: pienas medus ir citrina kadangi ir galva tame mirko vandeni tai plaukai tapo slidus minkti kaip ir visa kuno oda:) tik tiek kad reikia guuleti 15min tai tikrai, neturiu kantrybes:)
Siandien isbandziau tokia kauke: kiausinio trynys, medus, cinamonas, jojobos aliejus, argano aliejus, alyvuogiu nerafinuotas aliejus.
Siek tiek kauke skystoka gavosi, tai laikant siltai dar suskystejo ir begt pradejo, nelabai malonu buvo, tai ilgiau nei 1val jau neisbuvau, taciau issiplovus plaukus, tai is pradziu atrode kad susivele jie, reikejo aliejuko galiukams, bet kai pradejo dziut tai matosi kad purus, slidus ir labai svelnuciai
ir plaukai cinamonu skaniai kvepia
Siek tiek kauke skystoka gavosi, tai laikant siltai dar suskystejo ir begt pradejo, nelabai malonu buvo, tai ilgiau nei 1val jau neisbuvau, taciau issiplovus plaukus, tai is pradziu atrode kad susivele jie, reikejo aliejuko galiukams, bet kai pradejo dziut tai matosi kad purus, slidus ir labai svelnuciai

Dabar mano mėgstamiausia kaukė - linų sėmenų aliejus + medus (geriau šilta).

QUOTE(Double Swallow @ 2012 07 22, 14:28)
klausimas apie cinamoną ne man, bet atsakysiu . Jokių problemų nėra išplaunant cinamoną , labai lengvai išbėga kartu su vandeniu .

Sveikos,
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Maniau, kad man žiauriai slenka plaukai. Naudojau brangiausias priemones nuo plaukų slinkimo, kurios nedavė jokių rezultatų, kol nepapuoliau pas gerą kirpėją. Pasijaučiau, kaip pas gydytoją patekus. Pasirodo, mano plaukai labai išsausėję ir jie lūžta vos ne nuo pat šaknų. (O aš maniau, kad tai atauginėjantys plaukai; pasirodo nulūžinėję likučiai). Išgąsdino taip, kad tuoj liksiu visai be plaukų
nutrumpino gerokai plaukus ir liepė gelbėt plaukus kaukėmis.
Patarė naudot argano aliejų, kurį įmaišyt į kokią nors kaukę. Kol kas nusipirkau kaukę Natur Vital su alijošių sultimis ir Furterer Cartame drėkinantį kondicionierių (užtepus ant plaukų, taip susigėrė, kaip gėlė nelaistyta kokį pusmetį). Labai tikiuosi, kad nors kiek pagelbės. O argano aliejaus negavau kol kas.
Perskaičiau jūsų temą, tai man vienas iš įdomiausių ingradientų - cinamonas. Įdomu, kokį realų jis poveikį turi plaukams, kokias jis medžiagas kaupia, kurios turi poveikį plaukams?. Ar tinka jis šviesiems plaukams?
O svogūnų kaukių tai bijau dėl kvapo. Yra šampūnas su svogūnų sultimis 911+ (rusiškas), gal kas esate bandę?
Bandysiu ir jūsų rekomenduojamas kaukes, labai jau nesinori likt be plaukų..
Jungiuosi ir aš prie jūsų

Maniau, kad man žiauriai slenka plaukai. Naudojau brangiausias priemones nuo plaukų slinkimo, kurios nedavė jokių rezultatų, kol nepapuoliau pas gerą kirpėją. Pasijaučiau, kaip pas gydytoją patekus. Pasirodo, mano plaukai labai išsausėję ir jie lūžta vos ne nuo pat šaknų. (O aš maniau, kad tai atauginėjantys plaukai; pasirodo nulūžinėję likučiai). Išgąsdino taip, kad tuoj liksiu visai be plaukų

Patarė naudot argano aliejų, kurį įmaišyt į kokią nors kaukę. Kol kas nusipirkau kaukę Natur Vital su alijošių sultimis ir Furterer Cartame drėkinantį kondicionierių (užtepus ant plaukų, taip susigėrė, kaip gėlė nelaistyta kokį pusmetį). Labai tikiuosi, kad nors kiek pagelbės. O argano aliejaus negavau kol kas.
Perskaičiau jūsų temą, tai man vienas iš įdomiausių ingradientų - cinamonas. Įdomu, kokį realų jis poveikį turi plaukams, kokias jis medžiagas kaupia, kurios turi poveikį plaukams?. Ar tinka jis šviesiems plaukams?
O svogūnų kaukių tai bijau dėl kvapo. Yra šampūnas su svogūnų sultimis 911+ (rusiškas), gal kas esate bandę?
Bandysiu ir jūsų rekomenduojamas kaukes, labai jau nesinori likt be plaukų..

QUOTE(nasata @ 2012 07 24, 20:52)
Atsakysiu y sia daly - maniskiai ygavo rusvo atspalvio, kai maisydavau cinamona y al. alieju, medu ir tryny

cinamonas aktyvina saknis vietoj jo gali keleta lasiuka citrinos, tai ji minkstina , stiprina bet truputi ir sausina, dar aktyvina kai saknis kai pilama brendzio ar seip stipraus kokio gerimo bet sie dalykai tuo paciu ir sausina...aktyvina ir pipiras bet nezinau daugiau nieko apie jo poveiki saknims, seip kad aktyvintu kraujotaka reikia kiekviena diena pirstu galais ismasazuoti visa galva.