Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Masiania* @ 2013 07 11, 10:09)
Pabandykit su kauke, turetu patikti. Kieki tik didesni darykit, kad visus plaukus galima butu aptepti  4u.gif

kai įsigysiu kada kaukę tada reiks pabandyti dar kartelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 07 11, 08:09)
Pabandykit su kauke, turetu patikti. Kieki tik didesni darykit, kad visus plaukus galima butu aptepti  4u.gif

4u.gif
O jeigu patenks ant galvos odos ar labai negerai? Nes parasyta pora cm nuo saknu tept.
Atsakyti
QUOTE(Appletiser @ 2013 07 11, 10:10)
4u.gif
O jeigu patenks ant galvos odos ar labai negerai? Nes parasyta pora cm nuo saknu tept.

Aisku, kad nemirtina smile.gif Negerai tuo, kad zelatina sustingsta ir uzkimsa odos poras, oda nekvepuos. Jei ir oda istepsit, siltesniu vandeniu gerai perplaukit, kad zelatina istirptu.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 07 11, 09:43)
Aisku, kad nemirtina smile.gif Negerai tuo, kad zelatina sustingsta ir uzkimsa odos poras, oda nekvepuos. Jei ir oda istepsit, siltesniu vandeniu gerai perplaukit, kad zelatina istirptu.

Aciukas 4u.gif na suprantu kad nemirtina smile.gif bet va nenoriu pasidaryt blogiau noredama, kad butu geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 07 01, 14:37)
O sviesiaplaukes naudojat dilgeliu nuovirus? Labai idmonu, nes kiek skaitineju, raso, kad tamsina, kaip istikruju?

Šviesiaplaukėms tai patariama su ramunėlių nuoviru skalauti, berods 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos! 4u.gif
tai va, galiu pasakyti, kad daugiau avokado kaukes nebedariau, vistik pabijojau, bet suradau kita stebukla savo plaukuciams, tai alyvuogiu aliejus! bigsmile.gif tikrai nesitikejau, kad iskart plaukuciai prades zvilget, daug stipresni ir sveikesni atrodo ir po kiekvieno plovimo vis geriau ir geriau!! mirksiukas.gif dabar save grauziu, kad anksciau nesugalvojau to daryt doh.gif
o naudoju as ji kelias valandas pries plovima (arba valandele) tepu per visa plauku ilgi tik kelis centimetrus nuo saknu palieku (nenoriu, kad ant odos labai patektu) labai laiminga esu, nors plaukucius dabar reikia plauti kiek dazniau, dabar plaunu kas 4-5 dienas, tai tikrai nera katastrofa... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidooolka @ 2013 09 05, 14:43)
sveikos merginos! 4u.gif

o naudoju as ji kelias valandas pries plovima (arba valandele) tepu per visa plauku ilgi tik kelis centimetrus nuo saknu palieku (nenoriu, kad ant odos labai patektu) labai laiminga esu, nors plaukucius dabar reikia plauti kiek dazniau, dabar plaunu kas 4-5 dienas, tai tikrai nera katastrofa...  mirksiukas.gif

Labas bigsmile.gif

Kas 4-5 dienas čia tikrai ne katatrofa biggrin.gif Man tai net būtų stebuklas, jei taip retai galėčiau plauti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. kazkada dariau plaukams kauke is kiausinio, meajonezo ir aliejaus doh.gif kad dar karta kartociau doh.gif ploviau gal kokius tris kartus kad ne tik kvapa bet ir visa kita is plauku panaikinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
apie majonezo kaukę, aš čia taip logiškai pagalvojau, kad naminis (mano manymu ir parduotuvinis tuo pačiu principu daromas) majonezas yra gaminamas iš kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių, tai kam teptis parduotuvinį, kai pati namie gali susimaišyt šitus tris ingredientus, nebus jokių konservantų smile.gif elementari plaukų kaukė kurią darosi visos čia:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemeganfox: 12 rugsėjo 2013 - 18:40
As ruosiuosi isbandyti garsiaja garstyciu kauke, ruosiuosi psichologiskai tik, bijau to deginimo biggrin.gif
Papildyta:
Aij o del alieju, tai man kokosu geriausiai tinka, alyvuogiu kazkaip sunkiai issiplauna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2013 09 13, 12:46)
As ruosiuosi isbandyti garsiaja garstyciu kauke, ruosiuosi psichologiskai tik, bijau to deginimo  biggrin.gif
Papildyta:
Aij o del alieju, tai man kokosu geriausiai tinka, alyvuogiu kazkaip sunkiai issiplauna... 4u.gif

O kas per garsioji garstyčių kaukė? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 09 13, 20:51)
O kas per garsioji garstyčių kaukė? 4u.gif  biggrin.gif

Pagooglink ;-) garstyciu milteliai+aliejus+kiauso trynys lyg ax.gif rasi tikrai ir recepta, ir atsiliepimus wink.gif
Atsakyti