QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 17, 00:56)
Nesijaudinkit taip

as operavausi balandzio pabaigoje, tad dvi sav. nei kasnio, kazkokie tik pabandymai, sultinuku buvo, arbata. Po to pradejau bulviu kose ir tik po menesio gryzau prie normalesnio maisto. Po operacijos iskart liepe gert, nekraujavau isvis. taciau vaistu labai daug sunaudojau 12-15 ampoliu ketonalio. Ir tai gydytojas sake, kad per greit sveikstu
Del nurofeno, tai bandykit nevirsyti 400, nes naudojant ibuprofena 600 jo geriausia gert 1-2 tabletes, nes jis labai skrandziui negerai. Pakentekit, nes 6-7 diena buna didziausias skausmas, bent jau man. net leidziantis stiprius vaistus negalejau nei kalbet nei valgyt.
Deja nesijaudint jau nebeiseis, kazkokia kvaila nuojauta turejau kad cia su manimi kazkas ne taip, ir pasirodo tikrai. 4-ias paras buvau be miego del nezmonisko skausmo, siandien vakare isgeriau voltareno, skausma kaip ranka nueme, neapmazino , o visai nueme!! Nu pamaniau pagaliau issimiegosiu, atsiguliau, prisnudau tik kai sokau is lovos siaubingai kosedama, visiskai ikveti oro negalejau, lygiai tas pats buvo siandien ryte, isleidau vaikus i darzeli , vaistu prisipumpavau, galvoju truputi pasnausiu, tik prisnudau ir visiskas kvepavimo uzdarymas, vos beatsigavau, nes jau buvau samone beprarandanti, nezinau kiek laiko isbuvau be oro. Tai dabar kadangi skausmo pa kolkas nera idemiai apziurejau gerkle(anksciau neimanoma buvo to padaryti del skausmo, net issiziot negalejau), ir pamaciau kad tu sasu pilna gerkle, na ji tarsi uzblokuota, uzdaryta matomai ir nosiarykle, nes dabar kai skausmo nera jauciu kad viduje kazko pilna. Ka dabar daryti neisivaizduoju, nes as operavausi pr klinikoje ir privatininkai sestad, sekmad nedirba, na klinika aisku dirbs, bet va gydytojo mane operavusio nebus, nes kiek zinau savaitgaliais jis isvyksta kazkur.