sakykite, o po operacijos kai išleidžia namo, po kelių dienų vėl rekia pasirodyti? jeigu aš važiuoju darytis operacij į kitą miestą, tai man teks vėl atvažiuoti? Man jau baisu kai paskaitau pooperaciną būseną, bet kito kelio neturiu
QUOTE(Indukė @ 2011 09 18, 09:05)
sakykite, o po operacijos kai išleidžia namo, po kelių dienų vėl rekia pasirodyti? jeigu aš važiuoju darytis operacij į kitą miestą, tai man teks vėl atvažiuoti? Man jau baisu kai paskaitau pooperaciną būseną, bet kito kelio neturiu

Man reikejo pasirodyti po savaites, o po to dar po kokiu 5 dienu.
Sveiki,
pas ka uzsiraset ?ir kiek kainuoja su lazeriu
,as klaipedoj zadu operuotis,bet dar nezinau nei pas ka nei kaip,nors jau itikinau save ,kad reikia
,nes puliniai jau nusibodo
QUOTE(Indukė @ 2011 09 17, 08:46)
užsirašiau operaciją darytis Klaipėdoje su lazeriu, sakė pooperacinė būsena geresnė būna, kai lazeriu pjauna, ar kam nors darė lazeriu? Šiaip esu iš šiaulių, bet bijau šiauliuose operuotis

QUOTE(koposs @ 2011 09 18, 13:18)
Sveiki,
,as klaipedoj zadu operuotis,bet dar nezinau nei pas ka nei kaip,nors jau itikinau save ,kad reikia
,nes puliniai jau nusibodo 
klaipėdos ligoninėje užsirašiau, pas ką operuosiuos dar nežinau, kainuos 300 lt, čia už lazerį, na bijau operuotis šiauliuose nors ką, nors šiauliuose kad operuotų lazeriu nėra
Reikėjo pasirodyt operavusiam gydytojui savaitė po operacijos (maždaug dienos ar tai dvi po išrašymo) ir tada dar po savaitės.
QUOTE(Indukė @ 2011 09 18, 14:56)
klaipėdos ligoninėje užsirašiau, pas ką operuosiuos dar nežinau, kainuos 300 lt, čia už lazerį, na bijau operuotis šiauliuose nors ką, nors šiauliuose kad operuotų lazeriu nėra

aisku,sekmes operuojant,butinai parasykit kaip sekes
Man pasirodyt operavusiam daktarui nereikejo. Apziurejo tik seimos gydytoja po savaites, kai nuejau prasitesti nedarbingumo.
Sveiki,
Gal kas operavos pas GIRCIU Klaipedoje
Gal kas operavos pas GIRCIU Klaipedoje
QUOTE(Vilma_M @ 2011 09 28, 12:33)
Na pas mane tai ir kraujo tyrimai buvo neidealiausi ir su soga operavo. Nesnebudavo tokiu dienu, kad buciau visiskai sveika. Tad esant butinybei operuoja ir su temperaturom... bet cia jau reik gydytojos klaust
QUOTE(Vilma_M @ 2011 09 28, 12:33)
aš kadangi dar daugiau nei savaitę prieš operaciją gulėjau ligoninėj,tik kitam skyriuj,tai tik pajutus,kad peršalau,skubėjau pas gydytoja,kuri mane operavo,tai kiek įmanoma apsigydžiau homeopatija:euphorbium compositum purškalu į nosį,homeovox čiulpiamom tabletėm ir operavo..
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 28, 12:20)
Na pas mane tai ir kraujo tyrimai buvo neidealiausi ir su soga operavo. Nesnebudavo tokiu dienu, kad buciau visiskai sveika. Tad esant butinybei operuoja ir su temperaturom... bet cia jau reik gydytojos klaust