QUOTE(linuxox @ 2012 10 02, 20:22)
Ech tokios didelės ir dar pasakom tikite

Pasistengsiu trumpai:
Sveiko ar keratininio tiesinimo net ir negali būti.
Keratinas niekaip nekeičia plauko struktūros
Norint ištiesinti plauką reikia pakeisti jo struktūra,dažniausiai formaldehido (
arba kitokio aldehido),labai stipraus kacarogeno (
medžiaga sukeliantį vėžį) dėka
Kai kuriose JAV valstijose ši procedūra yra uždrausta,ne tik dėl to kad kenkia plaukams,bet kad leistinos formalino normos yra viršinamos ne du kart,ne triskart.
Nesuprantu meistrų kurie šitaip rizikuoja savo,ir aplinkinių, sveikata dėl nelabai aiškaus rezultatao,nes pati mačiau kaip kartais plaukai neatlaiko tos chemijos ir nutrupa.Pagalvokite ar tikrai norite nuodytis,ir rizikuoti netekti savo plaukų,tik tam kad jie būtų tiesesni?
Tai ką patartumėte mano atveju? O situacija tokia, kad negaliu vaikščioti sa savo natūraliais plaukais nieko jiems nedariusi. Nuo mažens kai kurios spruogos pas mane netvarkingai užsisukusios (nors šiaip garbanota nesu). T.y. plaukai kažkiek banguojasi, bet netvarkingai. Tai, nieko nedariusi jiems, atrodau kvailai. Vos sulaukusi pilnametystės kiekvienais metais darydavausi cheminį, kuris man puikiai tiko ir buvo puiki išeitis. Bet jau po tiekos metų man ir tas cmeminis atsibodo, norisi tiesių plaukų, tad dabar vargstu kiekvieną rytą tiesinu su įkaitintu tiesintuvu, kuris irgi tikriausiai kenkia plaukams. Tai ką patartumėte man daryti?