Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 78 tema

Sveikos,
gal kam pravers žinia jog Versus aureus taiko nuolaidas savo knygoms. Šiandien užėjau suplanavusi pripirkti Kalėdinių dovanų už atitinkamą sumą doh.gif , o išėjau prisipirkusi daugiau ir neišleidusi nei pusės planuotos sumos. Grįžusi pasižiūrėjau- savo psl. jie rašo, kad iki 40% nuolaida, bet maniškės (pvz., visi Clarksonai, "Mergina mėlyna suknele", "Permainingi vėjai" tekainavo po 10 lt.) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 12 07, 19:43)
c'mon... Tai juk barokinė (XXI amžiaus barokinė biggrin.gif) literatūra - pagražinimai, persūdymai, žaidimas žodžiais ten ne mažiau svarbūs nei pats turinys. O ir knygos turinys - apie marą. Tai kaip gi reikia parašyti kad suprastum kaip baisu buvo? biggrin.gif

va būtent, kad XXI amžiaus barokas - kad skrandis apsiverstų ir plaukai ant sprando pasišiauštų doh.gif

negi galėtum man užrodyti kokią tikrai barokinę knygą, kurioje irgi rašoma apie tiek šlykščius dalykus? rolleyes.gif

man visvien atrodo, kad ji šlykštisi visa žmogiškąja gimine (o kaip savimi, kaži? biggrin.gif )

Atsakyti
Brūkšniuk, o kodėl Tu kaskart užsiciklini ties tokiais šlykščiais dalykais? biggrin.gif
Atsakyti
Nagi, pribaikim šią temą, antraštė visai jau nesižiūri rolleyes.gif

Perskaičiau I. Banks'o Širšių fabriką ir pakol kas neturiu jai apibūdinimo. Gal tik provokacija? g.gif Nors talentinga. Rekomenduočiau Klopedijai, bet nemanau, kad neskaitė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 12 08, 19:34)
Rekomenduočiau Klopedijai, bet nemanau, kad neskaitė smile.gif
Taip. biggrin.gif Man patiko. good.gif

Tuoj sukursiu naują temą. O gal užleisti šį malonumą kam nors?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 08, 19:43)
Taip.  biggrin.gif  Man patiko. good.gif

Tuoj sukursiu naują temą. O gal užleisti šį malonumą kam nors?..  mirksiukas.gif

Na, taip ir maniau smile.gif
Brūkšniukui - neskaityti!

Gal kurk mirksiukas.gif smile.gif

Atsakyti
Kukliai, bet operatyviai: Nauja tema. mirksiukas.gif
Papildyta:
Taip, Brūkšniukui - šiukštu! schmoll.gif
Atsakyti
hm. manro yra daug šlykštesnių būdų aprašyti šlykščius dalykus nei tai padarė Sabaliauskaitė biggrin.gif

tiesa, C. Nooteboomo "Ritualai", versija spaudai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 08 gruodžio 2011 - 21:25
Che, aš užbaigsiu cool.gif

Kai kalbėjom apie šiltas knygas, kažkas sakė, kad tokia yra Carson McCullers „Vestuvininkė“. Na, gal autorius kitas koks turi būti, nes šiaip man visiškai nepasirodė šilta knyga. ir šiaip tokia pasirodė. Nežinau, neturiu net ką pakomentuoti... Kažkokia man nei šiokia, nei tokia, sorry...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti