Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Stella.lt @ 2007 11 27, 17:34)
Kai vasara uzrasiau savo mazute i ,,Pasaka", ji buvo 27, o grupes formuojamos is 20 vaikeliu. Tada direktore mane nuramino, kad iki to laiko, kol vesiu, o tai bus ne kita, o dar kita rudeni, tie septyni tikrai atkris ir mes tilpsime. Be kita ko, kai mane registravo, viena busima mamyte buvo pries mane uzrasiusi savo dar negimusi vaikeli i eile. Va tokiu rupestingu yra smile.gif

tai man sake kad mes papuolame viskas o.k. bet kai atejo laikas vos ne eiti i darzeli pasirode kad nepapuoleme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytike @ 2007 11 27, 21:50)
tai man sake kad mes papuolame viskas o.k. bet kai atejo laikas vos ne eiti i darzeli pasirode kad nepapuoleme  g.gif

matyt nepatepei tongue.gif tai ir išdūrė
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 11 28, 06:09)

ir aš netepiau schmoll.gif bet tegul tik pamėgina išdurt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 11 28, 07:09)

tai buciau ir patepus Ale ana grieztai atsisake
Nu ji man dar sake si pavasari kreiptis Tipo jau tikrai priims Nu gal reiks nueiti del idomumo paziureti Nes mes i ta VAldorfo grupe tai labai norejome ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytike: 30 lapkričio 2007 - 09:25
sveikutes, o kuri yra Valdorfo grupe? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Norėjau paklausti ar jau pirkot vaikams darželiuose naujametines dovanas? Mūsų grupės vaikų tėvai nusprendė skirti po 15 litų ir pirkti mergaitėms virtuvės indus, o berniukams -mašinas. Įdomu kur geriausiai ieškoti, gal bazėj kur?
Atsakyti
mes jau pirkome Bet mes dejome po 10 Lt tai pirkome po knygele
Atsakyti
QUOTE(Vytike @ 2007 12 05, 15:25)
mes jau pirkome Bet mes dejome po 10 Lt tai pirkome po knygele

mes tikriausei ta pacia grupe lankom, nes irgi dejomes po 10 lt knygutem smile.gif gal zinot ar reikia Kaledom auklem ka nors dovanuoti?
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2007 12 11, 17:08)
mes tikriausei ta pacia grupe lankom, nes irgi dejomes po 10 lt knygutem smile.gif  gal zinot ar reikia Kaledom auklem ka nors dovanuoti?

Mes surenkam pinigelius ir visoms uz vienoda suma perkam aukletojoms ir seimininkutei mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai kaip jus susibendraujat? nes visi gi skirtingu laiku ateina tuos vaikiukus pasiimt g.gif o kada dovanuosit? ir po kiek renkat jai nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2007 12 12, 11:30)
o tai kaip jus susibendraujat? nes visi gi skirtingu laiku ateina tuos vaikiukus pasiimt g.gif  o kada dovanuosit? ir po kiek renkat jai nepaslaptis?

mums tai susirinkimas buvo neseniai, tai ir pasiliko tėveliai nusprendėm, kad vaikas po 10lt, o auklėtojoms ir šeimininkei dedam po 15lt, kad visoms gautųsi po 50lt dovanų čekiai ax.gif
o jei nėra susirinkimo sugaudyti tikra nesąmonė visus, aš vienais metais parašiau visiems laiškelius, kad po tiek ir tiek dedamės ir palikau grupėje dėžutę, kad sumestų, tai nesurinkom visų, juk nematai kas deda, o kas ne, tai nežinai ir kas nedėjo unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytike @ 2007 11 30, 09:24)
tai buciau ir patepus Ale ana grieztai atsisake
Nu ji man dar sake si pavasari kreiptis Tipo jau tikrai priims Nu gal reiks nueiti del idomumo paziureti Nes mes i ta VAldorfo grupe tai labai norejome ....

daabr man pasakykit tundrai kas ten per valdorfo grupė
Atsakyti