Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(Irmgarda @ 2008 04 17, 19:00)
Bet kazin ar nebus vaikui stresine situacija, kai visi jos grupes vaikai jau prades eiti i mokykla, o ji dar liks darzelyje  g.gif

pas mus grupėje yra atrodo 4ar 5 vaikai jaunesni tai jei bus kartu nemanau, kad čia kažkas tokio, o jei vaikui per anksti į mokyklą ir negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2008 04 17, 19:00)
Bet kazin ar nebus vaikui stresine situacija, kai visi jos grupes vaikai jau prades eiti i mokykla, o ji dar liks darzelyje  g.gif

Visko gali buti Ir gali vaikui buti sunku pritapti prie naujos grupes ir aukletoju kai visi iseis
TAi gal bandyti vesti i tas mokyklas kur tik 4 klases yra nes ten jose yra jaukesne ar kaip cia issireiskus aplinka negu vidurinese TAi gal tada bus lengviau g.gif Net nezinau man dar toli tokie klausimukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2008 04 17, 12:46)
na bet as iki siol negaliu apsispresti kaip reikes daryti su mokykla, ar leisti 6,5 metu ar 7,5 metu  g.gif Matyt reikes ziureti ar jau pasirengus mokyklai. Labai bijau, kad nepakenkciau vaikui per anksti leisdama i mokykla g.gif

Aš tai savo mažąjį leisiu taip, kaip ir priklauso 7,5 m. Tik va, su dičkiu biški vyksta svarstymai g.gif . Maniškiai - pametinukai. O pagal Švietimo įstatymą turės į mokyklą eiti su dviejų metų skirtumu verysad.gif Manau, kad niekur mes su tom mokyklom nenuskubėsim ir leisim vaikus pamečiui cool.gif

QUOTE(Vytike @ 2008 04 17, 13:06)
As irgi uz ejima su didesniais  thumbup.gif 
Tai BAbausiuk galesi kreiptis i mane vardu SAndra nes as tavo tai zinau  blush2.gif

Tai aišku, kad jau geriau su didesniais negu su mažesniais drinks_cheers.gif
thumbup.gif Vytike, t.y. Sandra mirksiukas.gif Tik va gaila, kad ta pažintis su tokiais triukšmais įvyko unsure.gif verysad.gif Gi nieks nieko blogo nenorėjom 4u.gif

QUOTE(myma @ 2008 04 17, 13:34)
na va maniškis kovo 5d. gimęs ir man visi pataria leisti nuo 7,5metų  ax.gif

Aš tikrai nieko nepatarinėsiu mirksiukas.gif, bo vienoj temoj jau buvau apkaltinta, kad varau propagandą, kada vaiką leist į mokyklą, o kada ne unsure.gif Maniškis mažiukas - irgi kovo 5 d. gimęs thumbup.gif ir keliaus į mokyklėlę 7,5m. Tą tai tiksliai žinau.
Atsakyti
Na dar yra laiko pagalvoti smile.gif Paziuresiu kaip tai mano mergikei seksis su visais gebejimais ir tada spresiu smile.gif Bet kokiu atveju, aciu uz patarimus ir pamastymus, o del kisimosi, manau, kad visi turi teise mastyti kaip nori. O kiti gali paklausyti, o gali daryti savaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2008 04 18, 11:36)
Na dar yra laiko pagalvoti smile.gif Paziuresiu kaip tai mano mergikei seksis su visais gebejimais ir tada spresiu  smile.gif Bet kokiu atveju, aciu uz patarimus ir pamastymus, o del kisimosi, manau, kad visi turi teise mastyti kaip nori. O kiti gali paklausyti, o gali daryti savaip  4u.gif

būtent tam ir yra forumas, kad reikštum savo mintis drinks_cheers.gif
o darai tai kaip mums atrodo geriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 18, 09:51)

Vytike, t.y. Sandra mirksiukas.gif Tik va gaila, kad ta pažintis su tokiais triukšmais įvyko  unsure.gif  verysad.gif Gi nieks nieko blogo nenorėjom  4u.gif
Aš tikrai nieko nepatarinėsiu  mirksiukas.gif, bo vienoj temoj jau buvau apkaltinta, kad varau propagandą, kada vaiką leist į mokyklą, o kada ne unsure.gif  Maniškis mažiukas - irgi kovo 5 d.  gimęs thumbup.gif ir keliaus į mokyklėlę 7,5m. Tą tai tiksliai žinau.

Oi tu neimk i galva del tu triuksmu bigsmile.gif ax.gif Zinok teks priprasti prie tokiu triuksmu Mazeikieciu skyrelyje Ten daznai is muses ispucia drambli Skaiciau as vakar ta savo zinute kelis kartus Nu normaliai parasiau kad nereiktu gal rasyti ir advokatauti supazindinant nes pati moku susipazindinti kada noriu Nu ir prasidejo kaltinimai kad piktu toku rasau (nors kaip ir rasto galima tona suprasti) kad ant nesciosios burnoju ir bla bla bla doh.gif

O i meeta tai ateik Kai susitinkam mes akis i aki tai graziai ir maloniai bendraujam wub.gif

O dabar grizkim gal prie darzeliu temos o tai tuoj kitos paskaitys ir cia prasides diskusija ne i tema doh.gif bigsmile.gif

Man tai ryta aukletoja darzelyje parode tokius pasaku rinkinukus : i aplankala ideta pasaka, po to kartuniniai paveiksliukai tokie. Skaitant pasaka galima ja vaidinti. Maniskei kai tokie dalykai patinka tai daviausi po knygynus ieskodama bet neradau verysad.gif Sake uzveza kartas nuo karto
Fainos tos aukletojos mano mergickos prigalvoja jos visokiu idomybiu ir svarbiausia papasakoja tevams apie va visokius tokius lavinamuosius dalykelius
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2008 04 18, 11:36)
visi turi teise mastyti kaip nori. O kiti gali paklausyti, o gali daryti savaip  4u.gif

QUOTE(myma @ 2008 04 18, 12:06)
būtent tam ir yra forumas, kad reikštum savo mintis  drinks_cheers.gif
o darai tai kaip mums atrodo geriausiai  smile.gif

Aga mirksiukas.gif Viso gi mes mamos ir tikrai nenorim vaikams nieko blogo smile.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Vytike @ 2008 04 18, 12:38)
Oi tu neimk i galva del tu triuksmu  bigsmile.gif  ax.gif
Man tai ryta aukletoja darzelyje parode tokius pasaku rinkinukus : i aplankala ideta pasaka, po to kartuniniai paveiksliukai tokie. Skaitant pasaka galima ja vaidinti. Maniskei kai tokie dalykai patinka tai daviausi po knygynus ieskodama bet neradau  verysad.gif Sake uzveza kartas nuo karto
Fainos tos aukletojos mano mergickos prigalvoja jos visokiu idomybiu ir svarbiausia papasakoja tevams apie va visokius tokius lavinamuosius dalykelius

Viskas jau pamiršta mirksiukas.gif
O apie tuos pasakų rinkinukus nieko nesu girdėjus verysad.gif , nors maniškių auklėtojos man irgi patinka smile.gif Reiks kada ir man apie juos knygyne pasiteiraut ar bent jau pažiūrėt, kas ten per dalyks yr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 04 17, 12:34)
na va maniškis kovo 5d. gimęs ir man visi pataria leisti nuo 7,5metų  ax.gif

čia matyt pagal keikvieną vaiką nuspręsti reikia... žadėjau ir aš savo dičkį jau pernai pirmon klasėn išleisti, bet... palikom dar metus daržely, kaip sakėm - sustiprėti, nors labai vaikas į mokyklą norėjo ir skaitė ir rašė..., bet ne gebėjimai, o branda svarbiausia. Mačiau, kad trūksta savarankiškumo ir t.t. sausį vaikinui 7 suėjo ir šiemet tikrai į pirmą klasę iškeliausim ax.gif o mažius mano nuo pat pradžių atsisakė į kitą grupę nei brolis eiti, tai va jau antri metai priešmokyklinėje trinasi ir dar metus trinsis, kai jau pats pilnateisis priešmokyklinukas bus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teodora_31 @ 2008 04 19, 00:51)
o mažius mano nuo pat pradžių atsisakė į kitą grupę nei brolis eiti, tai va jau antri metai priešmokyklinėje trinasi ir dar metus trinsis, kai jau pats pilnateisis priešmokyklinukas bus... smile.gif

O jūs pabandykit apie tai, kad jūsų mažius, kaip supratau, trečius metus eis į priešmokyklinę grupę, parašyti skyrelyje "nuo kada vaiką leisti į mokyklą". doh.gif Aš ten tiek pipirų gavau, kad ojojoj blink.gif Atseit išsigalvoju, visokias agitacijas vedu ir kitas mamas klaidinu savo išgalvotomis informacijomis verysad.gif
Mano vyresniajam į mokyklą priklausytų eiti 2009 m. (nes gimęs 2002 12 05), kai jam dar nebus suėję 7 m., o aš žadu jį leisti pilnai 7 m., t.y. 2010 m. Iš manęs ten išsijuokė, kad arba laikau vaiką uždariusi namie, arba radau mėgstančią rizikuoti darželio direktorę, nes 7 m. vaiko jau nieks daržely nebelaiko.
Tai va, o jūs, pasirodo, savo mažiuką net trejus metus iš eilės leisite į priešmokyklinę grupę. g.gif
Žodžiu, aš jau visai nieko nebesuprantu unsure.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba diena
merginos gal zinot kaip vasara su bendrais darzeliais buna,kai vienas dirba darzelis ir vaikai vedami i viena,gal kas galit smulkiau,ar ten is visu darzelio padaro kelias grupes pagal amziu ar visus i viena,kaip ten aukletojos ar keiciasi ar dirba tos pacios,mano toks kuklesnis yra,slaygu per vasara nera kam palikt tai turesiu i vasaros darzeli leisit,idomiai kaip ten aplinka,kaip vaikai ,,,ir gal zinot sia vasara kur kas bus,liepa liktais du darzeliai dirbs buratinas ir dar kakzoks,o rugpjuti liktai delfinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 19, 17:05)
O jūs pabandykit apie tai, kad jūsų mažius, kaip supratau, trečius metus eis į priešmokyklinę grupę, parašyti skyrelyje "nuo kada vaiką leisti į mokyklą".  :

niekada nesivadovauju, kas ką pasakys... turiu savo nuomonę ir ja vadovaujuosi... keistos mamkos, taigi yra ir mišrių priešmokyklinių grupų g.gif o ką daryt, kai mano mažiukui nerviniai priepoliai prasidėjo, kai nuo brolio atskyrėm, negi būsiu tokia tragiška motina ir leisiu vaikui kankintis, paprašėm ir priešmokyklinių auklėtoja maloniai sutiko ir mūsų mažiuką pagloboti, o dabar sako, kad kur jau mes jį beatiduosim... baisios jau ten priešmokyklinės akademijos....
Man tai keistas kai kurių mamų noras (už tai aš į tą skyrelį ir nelendu) vaikus kuo greičiau mokyklon išgrūsti... pati esu pedagogė, oj kokių paskui tik situacijų nebūna, kai vaikams visokių moymosi sunkumų dėl to iškyla... žodžiu visokių situacijų ir tik mama stebėdama savo mažulį (nu dar šiek tiek ir proto reikia) gali nuspręsti šiemet ar kitąmet...
Beje, labai gerbiu tavo sprendimą dėl vyresnėlio, nors... dar laiko yra...
Atsakyti
QUOTE(Teodora_31 @ 2008 04 19, 22:44)
niekada nesivadovauju, kas ką pasakys... turiu savo nuomonę ir ja vadovaujuosi...
Man tai keistas kai kurių mamų noras (už tai aš į tą skyrelį ir nelendu) vaikus kuo greičiau mokyklon išgrūsti... pati esu pedagogė, oj kokių paskui tik situacijų nebūna, kai vaikams visokių moymosi sunkumų dėl to iškyla... žodžiu visokių situacijų ir tik mama stebėdama savo mažulį (nu dar šiek tiek ir proto reikia) gali nuspręsti šiemet ar kitąmet...
Beje, labai gerbiu tavo sprendimą dėl vyresnėlio, nors... dar laiko yra...

Ačiū aciuks.gif .
Aš jau irgi ten nebelendu, nes sėdi kažkokia diktatorė ir vadovauja: tavo vaikas eis tais metais, tavo - kitais ir pan. blink.gif Aš tai linkus galvoti, kad niekur čia nenupulsi su tais mokslais ax.gif Juo labiau, kad tie mokslai - vis sunkyn ir sunkyn verysad.gif
Atsakyti