Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

Labas as irgi noreciau pasidalinti savo nuome apie darzelius. Mes lankome "EGLUTE" ir puikiai jauciames. Gal darzelis ir ne is nauju taciau dirba malonios ir nuosirdzios aukletojos. Dziaugiames kad vyksta daug ivairiu renginiu ne tik vaikuciams bet ir teveliams. Vyksta choreografines pamokeles. Manasis papildomai lanko muzikini. Ir walgome nekeptas bulwes...
Atsakyti
QUOTE(gvidaa @ 2006 11 21, 18:42)
nu va pasiseke ilyst i delfina be eiles,gal da rkokiu atsilepimu apie delfina<<>?o sakykit kai yra pratinimas po kelias valandas jau tai uzskaito kaip visa mokama diena<>?ka patartumete ideti vaikui ,ta prasme giedrytes,seilinuka,ka jus nesate<<>?

Sveikinu 4u.gif Kada pradedat eiti?
Kaip buvo su mokėjimu tikrai nepamenu doh.gif O reikia nunesti tokiem mažiukams viską, ir apatinius drabužėlius, ir viršutinius, seilinuko mums nereikėjo nešti, tapkytes, pižama, jei sisioja į pampersus tai pampersiukai, nors nuo jų būryje greit atpranta biggrin.gif
Atsakyti
Labux.Perskaiciau visas zineles,bet nei vienos nemaciau, kad butu kas nors kalbama apie Lineli. Nesenai pradejom lankyti.O apie Pasaka tai galiu pasakyt, kad vienintelis darzelis kai reikia vaika vos gimus prirasyt,nes kai buvau nuejus man taip pat pasake kad jau daug vaikuciu, nes kitos mamos dar negimus vaikeliui ateina prirasyt. Tik tiek kad eina pusbroliai visi,ir nei vienas ju nesiskundzia,nebent tik kad man tas ikando,kitas ispyre. rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju... matyt kiek žmonių tiek nuomonių... smile.gif man kažkodėl ir Pasaka, kai einu pro šalį atrodo miegantis darželis.... g.gif , nemanau, kad išorinis darželio vaizdas atspindi tai, kas vyksta jo viduje....
Norėčiau pagirti Eglutę, lankom jau trejus metus, o mažiukas irgi nuo šių metų prisijungė smile.gif Esam patenkinti viskuom ir ugdomąja veikla, o ypač maistu, nes visada vaikai dar ir kokį vaisių gauna ar jogurtuką arba varškytės (beje dėkui, kad saldainiais ir šokoladukais ten nemaitina) smile.gif, dičkis dažnai pasako, kad pas juos labai skaniai verda, nes virėjos gražios biggrin.gif
O ir papildomos veiklos ten .. tik rinkis - ir šokiai, ir vadyba, ir dainavimas smile.gif ir auklėtojoms tikrai iniciatyvos netrūksta, kai pamatai kokią programėlę, kur tavo vaikas be tavo pagalbos kažką išmoko... net ašarą išspaudžia... ax.gif
Ir dar - pabandykit papulti į lopšio grupę... smile.gif, manau, kad sunkiai....
Atsakyti
Įdomu skaityti šį puslapį. Mes irgi lankome darželį. Dbar einame į BERŽELĮ.
Prieš 4 metus lankėme Saulutę, prieš 2 - Eglutę. Galiu pasakyti vieną: visur gerai. Mes rinkomės pagal gyvenamą vietą. Mums tik nelabai patiko maitinimas Berželyje. Prasčiausias iš visų lankytų. Ir buvo keista, kad Eglutėje grupėje dirba dvi auklėtojos, o per šventes auklėtoja, vedanti grupės šventę, kalba tik savo asmeniu:mano vaikai, aš sukaupiau, aš noriu padovanoti ir t.t. Lyg kita darbuotoja neegzistuotų. O Berželyje dar nė karto neišgirdome to . Visada viskas daroma "mes " arba "mes abi"vardu, net jei tuo metu antroji auklėtoja nedalyvauja renginyje. Eglute, bukit tolerantiškesnės viena kitai nono.gif
Atsakyti
kiek teko girdeti, tai dauguma labai giria "Delfina"
Atsakyti
Aš irgi vedu savo sūnelį į Berželį. Tai nieko blogo apie jį pasakyti negaliu. Darželis kaip darželis: auklėtojos geros, užsiėmimų pakanka (piešimas, visokie darbeliai, choreografijos būrelis), logopedė, vaikas sotus, pavalgęs. O ko daugiau vaikui reikia biggrin.gif
Atsakyti
Na mano dukrytė taip pat lanko Eglutę, esu patenkinta - auklėtojos mielos, geros... Skaniai valgyt duoda, yra papildomi užsiėmimai lanko vaidybos, choreografinius užsiėmimus, labai graži ateina šokių mokytoja... mėn. tik 12 litų, vaidyba nemokamai su metodininke...
Puikiai jaučiamės tenai ir nenorime niekur kitur, o tie baseinai tai buvę nebuvę, su viene mama kalbėjau, tai vis tiek jų neveda, tai tik pavadinimas.
Atsakyti
Na prisiskaičiau iki valiai.
Pirmiausia šokiravo pasisakymai apie Saulutę, mat ten mes užsirašę nes gyvenam senamiestį ir daug patogiau būtų vesti ten bet jei ten taip baisu reiks pagalvoti apie kitus variantus...
mes noretume nuo rugsejo bet manajai bus tik 1 ir 4 menesiai tai net nežinau gal per anksti, nes nuo rugsėjo pradedu dirbti. taigi mums vedėje sakė kad tipo tokių mažų nepriima taigi gal kas žinote kur tokius mažus priima ir jeis pasirūpina.
irgal dar kas lankote saulute papasakokit daugiau negi tikrai ten taip tame lopšelyje baisu????? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 01 27, 15:54)
Na prisiskaičiau iki valiai.
Pirmiausia šokiravo pasisakymai apie Saulutę, mat ten mes užsirašę nes gyvenam senamiestį ir daug patogiau būtų vesti ten bet jei ten taip baisu reiks pagalvoti apie kitus variantus...
mes noretume nuo rugsejo bet manajai bus tik 1 ir 4 menesiai tai net nežinau gal per anksti, nes nuo rugsėjo pradedu dirbti. taigi mums vedėje sakė kad tipo tokių mažų nepriima taigi gal kas žinote kur tokius mažus priima ir jeis pasirūpina.
irgal dar kas lankote saulute papasakokit daugiau negi tikrai ten taip tame lopšelyje baisu????? verysad.gif

o kodel i senamiescio darzeli nevedi,mano krikstadukra eina ten prie stadijono i ta darzeli ir yra patenkinta.tu taip nepergyvenk,cia daugiau priklauso nuo aukletoju,o jos gali ir paciam geriausiam darzeli but irgi ne pacios geriausios,as asmeniskai vedu i dellfina,mna laabai patinka aukletojos,o tai man svarbiausia,juk jos su vaikais daugiau nei 8h praleidzia,daugiau nei mes tevai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gvidaa @ 2007 02 03, 15:39)
o kodel i senamiescio darzeli nevedi,mano krikstadukra eina ten prie stadijono i ta darzeli ir yra patenkinta.tu taip nepergyvenk,cia daugiau priklauso nuo aukletoju,o jos gali ir paciam geriausiam darzeli but irgi ne pacios geriausios,as asmeniskai vedu i dellfina,mna laabai patinka aukletojos,o tai man svarbiausia,juk jos su vaikais daugiau nei 8h praleidzia,daugiau nei mes tevai wub.gif

O tas senamiesti ar ne saulute???
Atsakyti
Aš savo sūnų vedžiau į ''Berželį'' į Montesorio grupę,buvau labai labai patenkinta,auklėtojos rūpestingos,malonios ,nesu girdėjusi jų pakelto tono,vaikai išmokinti kalbėt po vieną ,visada ramu, tylu...Didieji vaikai globoja mažuosius,padeda apsirenkt. smile.gif Didelis pliusas ,auklėtojos nesikeičia ir lieka tos pačios iki moklyklinės paruošimo grupės.Vyksta spektakliai,koncertai,parodos ir t.t. Labai patenkinta likau užklasine veikla.Tik vienas minusiukas,kieme aplinka skurdoka,šalia bendrabutis...
Atsakyti