Tik va po operacijos butinai reikia stiprinti pilvo presa,kad neuzsimestu vel "baranka" ant rando
Bet kokiu atveju po pilnos platikos bamba zenkliai graziau atrodo,nors visos noretume bambytes kaip negimdziusios
Tik va po operacijos butinai reikia stiprinti pilvo presa,kad neuzsimestu vel "baranka" ant rando
sveikos, gal galit įmest linką vakar laidos, nespėjau pažiūrėt, o šnd nerandu 
Papildyta:
jau radau, nu bet rezultatas tai labai gražus, o va bamba tai jo, bet aš nesupykčiau jei ir ta bamab tokia būtų, gi niekas ten į ją per daug neveizėja.
o kaip parodė kai išeina iš ligoninęs tai įdomu jau kiek dienų po op praėję buvo, nes išėjo vos nepasišokinėdama
bet visumoj rezultatas labai matomas
Papildyta:
jau radau, nu bet rezultatas tai labai gražus, o va bamba tai jo, bet aš nesupykčiau jei ir ta bamab tokia būtų, gi niekas ten į ją per daug neveizėja.
o kaip parodė kai išeina iš ligoninęs tai įdomu jau kiek dienų po op praėję buvo, nes išėjo vos nepasišokinėdama
Sveikos,
Ziurejau ir as laida vakar. Nesuprantu, ko jus kimbat? Man tai ideliai ja padare, pilva ir bamba ir krutine. Gal jus norit neimanomo? Nepatiko tik makiazas (pudra sveisesne nei kunas), sukuosena baisi ir suknele -kam apvilkti tokia, kuri neparodo visai pagrazejusiu kuno liniju? Taip pat ir su pries tai buvusiu pilvu butu atrodziusi su ta suknele.
Siaip manau kad operacija tikrai vykusi, ypac ziurint koks buvo pilvas pries tai. O tos, kurios skaiciuoja ar nebus pinigai i bala -matyt dar neapsisprende del operacijos... Ir gali gyventi su savo pilvais. As tai atsidziaugt negaliu.
Ziurejau ir as laida vakar. Nesuprantu, ko jus kimbat? Man tai ideliai ja padare, pilva ir bamba ir krutine. Gal jus norit neimanomo? Nepatiko tik makiazas (pudra sveisesne nei kunas), sukuosena baisi ir suknele -kam apvilkti tokia, kuri neparodo visai pagrazejusiu kuno liniju? Taip pat ir su pries tai buvusiu pilvu butu atrodziusi su ta suknele.
Siaip manau kad operacija tikrai vykusi, ypac ziurint koks buvo pilvas pries tai. O tos, kurios skaiciuoja ar nebus pinigai i bala -matyt dar neapsisprende del operacijos... Ir gali gyventi su savo pilvais. As tai atsidziaugt negaliu.
QUOTE(Muse @ 2011 10 14, 12:17)
Pritariu tau, normali ta bamba... Nu bet čia toooks skonio reikalas.. Pvz man kol kas pas mane tik bamba ir graži. Kitokia nei buvo iki to..
Muse, aš vis dar galvoju, kad mano pinigai į balą
QUOTE(Dudute @ 2011 10 14, 12:10)
gali įdėt foto, kaip dabar atrodai?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 14, 13:16)
gali įdėt foto, kaip dabar atrodai?
įkėliau vieną fotkę
QUOTE(Dudute @ 2011 10 14, 14:25)
Šonuose ten patinę taip? Nes iš karto po op. nebuvo taip..
merginos, parašykit prie albumo kainą, ką?
Dudute, jau dabar grožis
Dudute, jau dabar grožis
QUOTE(ingutia @ 2011 10 14, 13:31)
Šonuose ten patinę taip? Nes iš karto po op. nebuvo taip..
Žinok jooo, visas pilvas kitoks, patinęs, pasipūtęs, sakė dar kentėti, nes neva taip būna..
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 14, 13:33)
Man tai dar ne
QUOTE(Dudute @ 2011 10 14, 14:34)
Žinok jooo, visas pilvas kitoks, patinęs, pasipūtęs, sakė dar kentėti, nes neva taip būna..
Man tai dar ne
Man tai dar ne
Tai dar labai mažai laiko praėjo. Palaukit bent kol tas laikas praeis, kol korsetą rekomenduojama nešiot.
O kaip del sveikatos bukles, reik issamiai pasitikrint pries sias operacijas ar jau gydytojas konsultacijos metu pasakys?