aha tokiais poilgiais plaukais

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 20, 11:27)
jis mano kaimynas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 20, 12:25)

Papildyta:
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 20, 12:29)
jis mano kaimynas
liuks vyriokas,mandagus,linksmas,su humoru ir visa jo šeimyna faina,būk rami dėl jo 

kažkada skaičiau kad jis Tavo kaimynas, ir kad gerų žodžių jam negailėjai, tai ir pamaniau kad gal man čia tik iš pirmo žvilgnsio pasirodė

panos, o kada galėjot sugrįžt į normalų gyvenimą, na ta prasme kad bent jau minimaliai po namus paslankiot, valgyt padaryt, be kilnojimo?nes mano mama tokia ne itin mėgstanti anūkus, tai jai čia bus katorga, nu gera ji, bet pastoviai dejuoja, tai galvoju ar trečiadienį (nors jau prašysiuosi antradienį) galėsiu bent minimaliai ant grindų su vaikais pabūt, kad tik neužkraut visų rūpesčių mami?
ir dar per anas temas skaičiau ne vieną tokį klausimą, bet konkretaus ats neradau, kad abus galima fiti miti? čia aktualiausias mano vyrui klausimas, o aš aiškinu kad geriausiu atveju po pusmečio

man atrodo,kad idani jau po 2-jų sav. fiti miti varė

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 20, 11:21)
ne dar jie poliklinikoj, mama vakare parveš, tai jaučiu aš geriau ryt pati nuvešiu juos ir bus rami galva.arba kaip sakai reiks nuskanuoti arba nufotkinti. tik, kad va kai buvau paskutinį kartą,tai M sakė kad turiu būtinai susitikti atskirai su anestiozologu (nemoku nei rašyt nei ištart).
o va pirmaidienį kai buvau kašėj, sėdėjau visai netoli K. nu jis taip pažiūrėjo į mane, kad net nejauku, spėju, kad jis mane atsimena, kai buvau vasarą pas jį konsultuotis, o va dabar perbėgau pas M. nu bet save guodžiu tuo, kad moku tokius pinigus, tai manau galiu rinktis
tai va, jis buvo kartu su tuo anestez..... nors aš visada galvojau kad ir jis daktaras, bet pažiūrėjau jų psl, pamačiau kad ne. o kaip jis malonus, dudute? nes iš pirmo žvilgnio tai toks atgrasokas atrodo, nu piktas labai, vien ilgiau pažiūrėjus jau jokiu narkozių nebereik 
o va pirmaidienį kai buvau kašėj, sėdėjau visai netoli K. nu jis taip pažiūrėjo į mane, kad net nejauku, spėju, kad jis mane atsimena, kai buvau vasarą pas jį konsultuotis, o va dabar perbėgau pas M. nu bet save guodžiu tuo, kad moku tokius pinigus, tai manau galiu rinktis

K. žiūrėjo į tave tikriausiai ne todėl, kad atsiminė, o todėl, kad pamatė tvo pilvą ir pagalvojo, o 6000 litu vaikšto

Anesteziologai yra 2 ten, tai man kitas pasitaikė, malonus visai vyriokas, pajuokavom.. o tas ilgaplaukis jau po operacijos buvo užėjęs kokius 3 kartus- vizualiai man jis kaip ir tau, ne itin maloninga persona, bet iš tiesų tai nieko visai

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 20, 11:38)

Papildyta:
panos, o kada galėjot sugrįžt į normalų gyvenimą, na ta prasme kad bent jau minimaliai po namus paslankiot, valgyt padaryt, be kilnojimo?nes mano mama tokia ne itin mėgstanti anūkus, tai jai čia bus katorga, nu gera ji, bet pastoviai dejuoja, tai galvoju ar trečiadienį (nors jau prašysiuosi antradienį) galėsiu bent minimaliai ant grindų su vaikais pabūt, kad tik neužkraut visų rūpesčių mami?
ir dar per anas temas skaičiau ne vieną tokį klausimą, bet konkretaus ats neradau, kad abus galima fiti miti? čia aktualiausias mano vyrui klausimas, o aš aiškinu kad geriausiu atveju po pusmečio

nesiparink tik, viskas bus ok

QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 20, 12:41)
ale ir greita

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 20, 11:53)
o tu neklausyk

QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 20, 12:55)
o tu neklausyk
jai tik užupakalį galėsi išriest ( vistiek klaustuku vaikščiosi) tai ir varyk,greičiau gysi 

QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 20, 10:55)
o tu neklausyk
jai tik užupakalį galėsi išriest ( vistiek klaustuku vaikščiosi) tai ir varyk,greičiau gysi 

sveikos, kaip tylu čia
kažin kaip mamytei Aušrytei, ko ji tyli, negi vis dar neatsigauna? jau pradedu nervintis
aš šnd buvau konsultacijoje dėl anestezijos, kartu su savo mažium, tai pakalbėjau su tuo anesteziologu apie kurį čia diskutavom, ir tikrai, negalima daryti išvadų nuo pirmo įspūdžio, tikrai labai malonus, šiltas ir fainas vyrukas, super, tik gaila ne jis taikys anesteziją, nes tuo metu jo nebus. na bet tikiuosi, kad ir kiti ten dirbantys gerai išmano savo darbą.
dar pradėjau skaitinėtis temas apie lazerinį riebalų šalinimą, tai antroj ligoninėj Žvinys daro papigiai, tik kol kas ten atsiliepimų mažai, aš net apie palstiką ten galvojau , nes kainos tai lyginant su kitur ženkliai mažesnės, tik kad va jau kuris laikas tos ligoninės psl neveikia

aš šnd buvau konsultacijoje dėl anestezijos, kartu su savo mažium, tai pakalbėjau su tuo anesteziologu apie kurį čia diskutavom, ir tikrai, negalima daryti išvadų nuo pirmo įspūdžio, tikrai labai malonus, šiltas ir fainas vyrukas, super, tik gaila ne jis taikys anesteziją, nes tuo metu jo nebus. na bet tikiuosi, kad ir kiti ten dirbantys gerai išmano savo darbą.
dar pradėjau skaitinėtis temas apie lazerinį riebalų šalinimą, tai antroj ligoninėj Žvinys daro papigiai, tik kol kas ten atsiliepimų mažai, aš net apie palstiką ten galvojau , nes kainos tai lyginant su kitur ženkliai mažesnės, tik kad va jau kuris laikas tos ligoninės psl neveikia