Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiskai plintancios ligos

QUOTE(Niurzgike @ 2012 01 05, 21:02)
Mano vyrui taip buvo, jau buvo mane vos neapkaltines, kad su kazkuo daviausi, strioku buvo ir man juk zinojau, kad taip nera...na o daktaras patvirtino, ta pacia diagnoze kaip tavajam, del netinkamo muilo ir pan.
O tavo liga, nuo ko?

na gyditojas sake stebeti tai ispradziu maneme, kad nuo skalbimo milteliu, na pakeiteme iskart skalbimo miltelius i tuos kurie nesukelia alergiju, na dabar kuri laika nebuvo, bet nesenai vel buvo pasikartoja, tai gyditojas pasake kad turbut ispirmo karto nedagyde iki galo, seip daktara sake, kad si liga vyrams labai imli kurie serga debetu, daresi tyrimus, bet nieko neparode, nes seip jeigu kartojasi tai buna, kad vyrukams tenka daryti apipjaustima del sios lygos nes pasirodo tie kurie yra apipjaustiti turi daug mazesne tikimybe sia liga susirgti
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 01 06, 13:23)
Gaila, ji pagyvindavo temas.  biggrin.gif Jei "matysi" perduok linkejimus nuo virgos. Aciu.

P.s. Perskaiciau tema, pasirodo tavo buvo tiksliausias atsakymas.  4u.gif

Ji kartais apsilanko miegamojo skyrelyje, ten ir "sutinku". biggrin.gif Perduosiu.

Domėjausi šia liga, man neseniai nustatė išvešėjusį endometriumą, bet pačios endometriozės nediagnozavo. Dar laukiu vieno tyrimo atsakymo, tada rekomendavo pavartot KT. g.gif Vaikų gimdyt nesiruošiu dėl ligos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 01 06, 16:20)
Ji kartais apsilanko miegamojo skyrelyje, ten ir "sutinku".  biggrin.gif  Perduosiu.

Domėjausi šia liga, man neseniai nustatė išvešėjusį endometriumą, bet pačios endometriozės nediagnozavo. Dar laukiu vieno tyrimo atsakymo, tada rekomendavo pavartot KT.  g.gif  Vaikų gimdyt nesiruošiu dėl ligos.  biggrin.gif

aciuks.gif Jauna esi, pasveiksi, ne mirtina liga. As irgi, vien del ligos negimdyciau. schmoll.gif
Papildyta:
Temos autorei noriu pasakyti, kad nieko baisaus tas apipjaustymas. Dabar daug kas praktikuoja, del higienos. O, be to sako sex kokybiskesnis.

Teko tureti drauga apipjaustyta, tai galiu pasakyti, kad viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
..Man tos ligos tokios man, neisprususiai, asocijuojasi su pasileidimu, o ne su skalbimo milteliais ar stresu, ar dar kitom poetinem interpretacijom cool.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelele79 @ 2012 07 06, 03:35)
..Man tos ligos tokios man, neisprususiai, asocijuojasi su pasileidimu, o ne su skalbimo milteliais ar stresu, ar dar kitom poetinem interpretacijom cool.gif  ax.gif

Endometrioze asocijuojasi su pasileidimu? g.gif Tai gal ir gripas tada?
Atsakyti
o persileidimas cia prie ko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 06, 10:45)
o persileidimas cia prie ko? blink.gif

Pasileidimas, ne persileidimas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 01 06, 09:45)
As irgi.  biggrin.gif Arba kuriam laikui uzdaryciau "Rojaus vartus". Tas  roju vartu perliukas, tai burbancios, idomu kur ji dingus?[COLOR=yellow]  g.gif

Cha,mes dabar miegamajame dziaugiames burbancia cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 06, 23:01)
Cha,mes dabar miegamajame dziaugiames burbancia  cool.gif .

Nueinu ir as i ta Miegamaji, bet tik paskaityti. Kazkaip, galvoju mano metuose nepadoru komentuoti. O, beto, ka as galeciau patarti jaunimui? Tarybu Sajungoj sekso gi nebuvo. schmoll.gif
Skaiciau, jos komentarus Senmerges temoj. Ten ji "graziai" su Moderatore pasnekejo. Drasi mergina, as tiek drasos neturiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 06, 22:29)
Nueinu ir as i ta Miegamaji, bet tik paskaityti. Kazkaip, galvoju mano metuose nepadoru komentuoti. O, beto, ka as galeciau patarti jaunimui? Tarybu Sajungoj sekso gi nebuvo.  schmoll.gif
Skaiciau, jos komentarus Senmerges temoj. Ten ji "graziai" su Moderatore pasnekejo. Drasi mergina, as tiek drasos neturiu.  blush2.gif

Na jau,na jau,padoru ir dar kaip biggrin.gif .As ten irgi nelabai kalbu apie sexa,bet isiterpti turiu kur biggrin.gif .
Oi,burbanti ne tas zodis,kad drasi thumbup.gif .
Atsakyti
Maladiec biggrin.gif zodzio kisenej neiesko ir tiek biggrin.gif

Atsakyti