Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

sveikos būsimos nuotakos mirksiukas.gif Praetą savaitę atsidarė naujas vestuvinių ir proginių rūbų nuomos salonas, kuris vadinasi 'NUOTAKŲ NAMAI" ir randasi savanorių pr. kur aklųjų sankryža, prieš plytelių saloną (ten anksčiau buvo turbosoliarumai). Tai va- siūlau ten apsilankyti, nes dabar visos suknelės naujos, su etiketėmis,didelis pasirinkimas- na man tai ten labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 09 balandžio 2006 - 10:05
QUOTE(Alkava @ 2006 04 08, 15:02)
Sveikos. As siandien irgi paskyriau pusdieni sukneles paieskai smile.gif apejau tik tris salonus ir radau  thumbup.gif, na aisku apie ta salona (Zeiga) cia yra visokiu nuomoniu. Man tikrai patiko aptarnavimas, gal tik nepatiko, kad neleido nusifotografuoti smile.gif. Aisku, nerimas yra, ar tikrai ta suknele atrodys taip kaip atrode siandien, nes mano vestuves tik rugpjucio menesi, bet ta rizika manau yra visur, negi isnuomota suknele laikys be "darbo" smile.gif))
Taip pat buvau ir tame salone pries Zeiga, ten tikrai fainas aptarnavimas ir aplinka, bet mazokai sukneliu, taciau sake, kad per anksti atejau, nes dar negavo naujos kolekcijos. Ir kainos cia aukstokos, kiek klausiau visos virs 1000.
Ir dar buvau netoli Zeigos, bet savanoriu prospekte ten is Hansos banko puses. Ten irgi aptarnavimas labai maalonus, pasimatavau kelias sukneles. Siame salone daugiau sampaniniu sukneliu, radau viena, kuri patiko ir tiko, kainavo 1200, tai sake jei apsispresiu, kad jos noriu, tai paderins smile.gif.
Kadangi laiko daugiau vaikscojimams neturiu, tai labai dziaugiuosi ta suknele smile.gif

na zinai kai ateina potenciali kliente tai visi malonus, bet kai is ju ko nors pradedi reikalaut,tada ir prasideda.Paprasyk butinai sutarties,kokia suknele, kiek uzstato davei, kokia pasiimsi kai ateisi, kad isipareigotu nsuplysusia duot, juk tada paskutine min tikrai neisi kitos ieskoti.Viska iki smulkmenu reik suderint.As jau pasimokiau o ir cia prisiskaiciau kaip visko atsitinka.
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 04 08, 21:38)
O kaži užsiimtų salonas tik nuometą nuomoti, a ? g.gif

Negi niekas nezino? unsure.gif
Atsakyti
manau i bet koki nuejus butu galima issinuomuoti nuometa.
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 04 10, 13:44)
manau i bet koki nuejus butu galima issinuomuoti nuometa.

Idomu kokia kaina butu g.gif
Atsakyti
GAL IKI 100lT, o tu nori suknele viename salone nuomuot, o nuometa kitam? ar kam tau reikia?
Atsakyti
as ana savaite buvau tam naujai atsidariusiam salone "nuotaku namai". Labai patiko! Maloni mergaite aptarnauja ir saldainiais vaisina:)
Be to, kai salonas naujas, visos sukneles tokios grazios grazios atrodo!
Tai va, bet as vis dar negaliu apsispresti.
Atsakyti
mergaites, o kur kaune pirkti ar siutis suknele galima? Man kazkaip nuomos kainos labai jau dideles pasirode, ir manau kad uz panasia suma galima butu suknele isigyti, o po to parduoti
Atsakyti
r. kalantos g-vej Petrasiunuose modeliuoja ir siuna, jei pazisti si rajona, tai prie turgelio, nedavaziavus ziedo iskaba
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 04 10, 15:45)
o tu nori suknele viename salone nuomuot, o nuometa kitam? ar kam tau reikia?

Tik siaip domiuosi. Siaip viska zadu viename salone nuomoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sliumbaite @ 2006 04 10, 16:26)
mergaites, o kur kaune pirkti ar siutis suknele galima?

'Lauros' salonas siuva, jis priešais prekybos centrą 'Savas'.kiek mačiau tikrai gražiai pasiūtos buvo..
Atsakyti
Gal kuri žinot, ar duoda Žeigos salonas kokia sutarti, rezervavus suknele? 4u.gif
Atsakyti