Sveikos. As siandien irgi paskyriau pusdieni sukneles paieskai

apejau tik tris salonus ir radau

, na aisku apie ta salona (Zeiga) cia yra visokiu nuomoniu. Man tikrai patiko aptarnavimas, gal tik nepatiko, kad neleido nusifotografuoti

. Aisku, nerimas yra, ar tikrai ta suknele atrodys taip kaip atrode siandien, nes mano vestuves tik rugpjucio menesi, bet ta rizika manau yra visur, negi isnuomota suknele laikys be "darbo"

))
Taip pat buvau ir tame salone pries Zeiga, ten tikrai fainas aptarnavimas ir aplinka, bet mazokai sukneliu, taciau sake, kad per anksti atejau, nes dar negavo naujos kolekcijos. Ir kainos cia aukstokos, kiek klausiau visos virs 1000.
Ir dar buvau netoli Zeigos, bet savanoriu prospekte ten is Hansos banko puses. Ten irgi aptarnavimas labai maalonus, pasimatavau kelias sukneles. Siame salone daugiau sampaniniu sukneliu, radau viena, kuri patiko ir tiko, kainavo 1200, tai sake jei apsispresiu, kad jos noriu, tai paderins

.
Kadangi laiko daugiau vaikscojimams neturiu, tai labai dziaugiuosi ta suknele
na zinai kai ateina potenciali kliente tai visi malonus, bet kai is ju ko nors pradedi reikalaut,tada ir prasideda.Paprasyk butinai sutarties,kokia suknele, kiek uzstato davei, kokia pasiimsi kai ateisi, kad isipareigotu nsuplysusia duot, juk tada paskutine min tikrai neisi kitos ieskoti.Viska iki smulkmenu reik suderint.As jau pasimokiau o ir cia prisiskaiciau kaip visko atsitinka.