Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Blizgute @ 2006 08 05, 09:17)
verysad.gif Na tu mane ir isgasdinai si ankstu sestadienio ryta as kaip tik ten savo nuotakos suknele uzsisakiau. Ka as zinau mane tai aptarnavo labai maloniai, noriai dave pasimatuoti daug sukneliu, ir savo nuomones nepirso, tik graziai paaiskino kokie modeliai mao figurai labiausiai tinka ir ji is tikruju buvo teisi. Turejo ji ir tu sukneliu kur dabar i Rotuse kas pirma eina tos tokios kaip cia pavadinti kur sijonas toks kaip "plesytas" ar kaip cia tiksliau issireiskus tai is karto pasake kad cia praeitu metu mada. O as ten radau labai faina suknele  wub.gif radau kur tokio modelio neradau jokioje kitoje nuomoje.
Gal dar yra paneliu kurios nuomavosi siame salone Prie Rotuses ir liko patenkintos nes as buvau tokia laiminga radus kas prie sirdies o dabar galvoju kad tik viskas gerai unsure.gif

as kai ieskojau sau sukneles, ir pirma karta matavausi, man ten irgi labai patiko ir modeliai, ir ju aptarnavimas, todel dar nusivedziau savo pamergese, vyra...Bet visos nesamones prasidejo paskutine savaite, kai buvo paskutiniai primatavimai ir atsiemimai sad.gif Aisku, daugiausia problemu buvo su pamergem. Vienintelis patarimas, pasidomek, ar gautas veliumas bus su sukytem, nes be ju bus labai sunku ji pritvitinti. Man atsiimant viska, pasake, kad sukyciu nebeturi, tai taidave toki koks yra. Paskui kirpykloje del to buvo kile nemalonumu... sekmes ruosiantis sventei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Papasakosiu savo zygius per Kauna del sukneles

1.salonas nuotaku namai- mielas aptarnavimas jaukus salonas, sukneles nieko tik truputi netvarkingos, bet gal sutvarkytu graziau. Yra daugiau sampaniniu ten, o as noreciau pieno baltumo bent jau arba baltos. Idomios medziagos ne atlasas cia didelis pliusas

2.uzejom i Di salona, aplinka nelabai patiko, kazkoks senoviskas salonas, moteriske lyg maloni taciau oficialiai malonu isvaizda salono nepaliko didelio ispudzio nesulaukem ir isejau

3.uzsukom i MJ daug zmoniu kita diena uzsukom rezervavausi laika siandien leksiu.

4. Prie boksto...labai maloni aplinka prieme net po darbo apziurejau kelias suknytes, sestadieni nulekau ryte tai buvo turbut pati savininke tai labai maloni moteris sukneles tvarkingos, netgi praso neliesti rankomis kad neterlioti, prasymas buvo labai kulturingas ir grazus, mielas salonas tik del kainu...truputi abejoju.

5. Zeiga, daug atlasiniu sukneliu nzn ar tokiu as noreciau...viena dave matuotis vakar gauta, visai nauja, grazi labai labai tik kaina kaip sakot naujos sukneles is naujos kolekcijos 1500?Jei nieko graziau nerasiu imsiu ta...

6. Dabar vel leksiu i prie boksto nes dar kazkokia suknytes sake atves kad pasimatuot.

7. labai nervuojuos kad rasciau.

8. vestuves spalio 7 manau dar laiko yra.... ne per velai pradejau?
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 08 05, 08:34)
Norejau paklausti kur daretes savo puokstele ir kiek kainavo Kiek supranu ji buvo is baltu freziju Labai grazi wub.gif ir as tokios noriu

Kaune dare floriste Margarita 868782953
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 10, 11:02)
Kaune dare floriste Margarita 868782953

Aga as irgi paziurejau kad labai grazi puokstyte, o mano dar megstamiausios geles frezijos...mmm grazu.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 10, 12:44)
Aga as irgi paziurejau kad labai grazi puokstyte, o mano dar megstamiausios geles frezijos...mmm grazu.

kainavo 100lt, ji pirlienei pulkui geles dare dar ir taures puose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 10, 12:57)
kainavo 100lt, ji pirlienei pulkui geles dare dar ir taures puose smile.gif

Beje taures labai graziai papuostos maciau tavo nuotraukose.
Atsakyti
Ši tema yra apie Kauno vestuvinių suknelių salonus, o ne apie floristus, taurių puošimus ir t.t.

dendule, jeigu turi kokių klausimų ar pagyrimų Forgetei, rašyk jai AŽ, arba išreišk savo nuomonę specialiai tam skirtose temose 4u.gif
Atsakyti
as jau turiu suknele is salono A&R, kuri teisingai buvo nurodziusi Giselle (randasi tvirtoves al. prie Bordo batu parduotuves. mano ispudziai nepakartojami. is sesiu sukneliu issirinkau tris ir niekaip neapsisprendziau. bet issirinkau tikrai originalia ir grazia. o kaina palyginus normali - 1500. aksesuarai nuostabus. pries tai buvau MJ salone ir Prie boksto (Valanciaus g.). aptarnavimas geras, bet MJ pasiule tik viena suknia (nes tokia issirinkau is katalogo, kitos kurios patiko buvo arba susideveje, arba parduotos), o prie boksto (nepaminejau kad prasiau sukneliu uz ju salone auksciausia kaina) parode tik dvi. del originalumo tikrai geras A&R salonas, aptarnavimas puikus. Dendule, pabandyk ten uzbegti. manau nenusivilsi. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 08 11, 13:32)
Ši tema yra apie Kauno vestuvinių suknelių salonus, o ne apie floristus, taurių puošimus ir t.t.

dendule, jeigu turi kokių klausimų ar pagyrimų Forgetei, rašyk jai AŽ, arba išreišk savo nuomonę specialiai tam skirtose temose 4u.gif

Atsiprasau 4u.gif nepastebejau kaip issijauciau
Papildyta:
QUOTE(saldute @ 2006 08 11, 16:20)
as jau turiu suknele is salono A&R, kuri teisingai buvo nurodziusi Giselle (randasi tvirtoves al. prie Bordo batu parduotuves. mano ispudziai nepakartojami. is sesiu sukneliu issirinkau tris ir niekaip neapsisprendziau. bet issirinkau tikrai originalia ir grazia. o kaina palyginus normali - 1500. aksesuarai nuostabus. pries tai buvau MJ salone ir Prie boksto (Valanciaus g.). aptarnavimas geras, bet MJ pasiule tik viena suknia (nes tokia issirinkau is katalogo, kitos kurios patiko buvo arba susideveje, arba parduotos), o prie boksto (nepaminejau kad prasiau sukneliu uz ju salone auksciausia kaina) parode tik dvi. del originalumo tikrai geras A&R salonas, aptarnavimas puikus. Dendule, pabandyk ten uzbegti. manau nenusivilsi. sekmes mirksiukas.gif

Aciu reikes pabandyt butinai A&R, nes jau beveik neviltyje, kad nerandu suknytes:(. MJ salonas lygiai ta pacia nuomone susidariau, kiek pasimatavau sukneliu buvo tokios sudevetos kad baisu! Nelabai supratau ar jas aptvarko, nes tiulis kai kuriu tai galingai isplesytas, net mama tylejo o kai isejom i lauka sako neisim nes tikrai nekoks stovis ju buvo.
Nusiziurejus buvau nauja suknyte is Zeigos(aisku visus komentarus apie tai kad pas juos orginalai o kitur siuva girdejau irgi:)), bet mama sake negrazi:(, tai kazkaips suabejojau.
Tai dabar esu gilioje depresijoje.
Ryt dar prie boksto dvi suknytes pasimatuoti nuleksiu nes kai buvau ju nebuvo. Idomu A&R salonas dirba sestadieni nulekciau gal...
Atsakyti
Taip, A&R dirba sestadieni nuo 10 val. iki 15 val. bet geriau pasiskambink is ryto, nes buna kad uzimta ir tada nelabai nori o ir gali priimti. tel. nr.: 732161 arba 8650 41112. tikrai nenusivilsi. sekmes. parasyk kai jau turesi. beje, as isteku spalio 14 d. taigi Tu pirmesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2006 08 12, 00:37)
Taip, A&R dirba sestadieni nuo 10 val. iki 15 val. bet geriau pasiskambink is ryto, nes buna kad uzimta ir tada nelabai nori o ir gali priimti. tel. nr.: 732161 arba 8650 41112. tikrai nenusivilsi. sekmes. parasyk kai jau turesi. beje, as isteku spalio 14 d. taigi Tu pirmesne mirksiukas.gif

Na ka....kaip sakoma kuri ikrito i aki poto lygini su kitom...issinuomavau as suknyte "Prie Boksto" salone, skaiciau atsiliepimai apie si salona neblogi, tai nebijojau, manau kad radau savo:).
Siaip kainos ner dideles kaip ir visur tiek pat uzsiprase. O aptarnavimas ir salonas tikrai labai malonus, jautiesi nuotaka tikrai.
Aciu labai uz informacija;)
Ai beje buvau siandien ant durniaus uzsukusi salone kitoje gatves pusej nei Okeanide, tai baisu!patariu ne nesivargint ten vaziuot, nes kvapas vis dar senu skuduru(buvo ten skudurynas), sukneles suglamzytos sugrustos ant kazkokios pakabos, tamsu...na nzn nenoreciau net apsilankyt tenai daugiau. Nes jei ir butu graziu suknyciu jos vargses ten nekaip pateikiamos.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 12, 11:39)

Ai beje buvau siandien ant durniaus uzsukusi salone kitoje gatves pusej nei Okeanide, tai baisu!patariu ne nesivargint ten vaziuot, nes kvapas vis dar senu skuduru(buvo ten skudurynas), sukneles suglamzytos sugrustos ant kazkokios pakabos, tamsu...na nzn nenoreciau net apsilankyt tenai daugiau. Nes jei ir butu graziu suknyciu jos vargses ten nekaip pateikiamos.

Man atrodo, kad i a ten buvau uzsukus pries metelius... doh.gif Sakes, atejau - tuscia erdve, kazkokia mergse sako - pasivartyk katalogus. As sakau, kad noriu TIKRU sukneliu pasimatuot, nes ipaveiksliukus internete galiu paziuret. Paklause kokios noriu, pasakiau kad sampanines, tai atnese kazkokias tris numelztas suknias. Sakau "aciu, bet nepatinka" tai ji taip abejingai "tai gerai..." Ir viskas... O vitrinoj kad iskabintos Grazios suknios...
Atsakyti