Zinok, buvau ir as ten (Bohemoje) ir visai patiko.
Sukneliu daug, visos svarios, tvarkingos, modeliai idomus. Man viena suknele be galo patiko, bet nepatiko spalva as noriu baltos, o ten buvo dramblio kaulo. Nu nezinau, gal kuriom ir nera didelio skirtumo del spalvos. Matavausi viena su neriniais, tokia romantiska. Viena dar superine buvo su plunksnu imitacija labai idomiai ziurisi, irgi patiko. Dar patiko tokia kuklute, apacioje ir ant korseto siek tiek pasiuvineta. Kazkaip esu linkusi ne prie pustu, bet viena pusta istrigo balta siek tiek su roziniu. Dar viena irgi prilipo, bet jau ne pagal mano figura jai reiketu didesnes krutines ir ryskesniu klubu. Viena patiko visai be nieko (nei vienos gelytes, ar pasiuvinejimo), bet be galo grazi medziaga, tokia, kaip isspausta, per pecius atlosas. Dar siule rinktis is katalogu, bet jau tada reikia laukti, kol pristatys. Kiek suprautau, jie atstavauja kelioms firmoms. Viena Radiosa, dar kazkokia is C ar S raides. Siule Pierre Cardin suknyciu, bet is karto perspejo, kad praeitu metu kolekcijos (rode 2007 metu kataloga, bet jame kainos didesnes). Labai viena patiko, virsus toks, kaip maikes (be rankoviu, praplatintos sleikos), puosta tokiais rombais su akute ir nedidukas sleifas. Del to sleifo labiauisa abejoju.
Pasitaike kelios sukneles, pagal mane, visai be rysio, bet gal kuriai issiskirti norinciai nuotakai ir patiktu. Ka galiu tiksliai pasakyti, kad jokiu padevetu-panesiotu nemaciau. Kadangi pati noriu pirma suknele uzsudeti, krastu, pazaisciu apziurinejimui demesio tikrai skyriau nemazai. Jei jos butu devetos, tikrai suprasciau, bet kad net ir skalbimo milteliais jokiais nekvepe.
Vienu zodziu, nezinau, kai siandien perskaiciau tavo komentara, net suabejojau, ar mes tame paciame salone buvome. As tikrai vienu juo neapsiribosiu, laiko turiu, pasivaiksciuosiu kitur.
Is tikruju, siulyciau visoms pradeti paieskas nuo neseniai atidarytu salonu ten ir sukneles naujesnes, ir personalas dar neislepintas.
jus cia kalbate apie Bohema Kestucio g. ?