Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

kazkaip atrodo ,kad siemet vangiau studentai ketina vykti i usa nei pernai. nes regis pernai aktyvesne sita tema buvo biggrin.gif cia gal del programos kainos taip g.gif arba dar pagauses vykstanciu i usa gretos. gal daug kas zadate grizti i buvusius darbus ar nauju ketinate ieskoti?o gal uzteko vienos vasaros pasibuvimui usa?cia klausiu kas sia vasara vyko i usa.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 07, 22:13)
kazkaip atrodo ,kad siemet vangiau studentai ketina vykti i usa nei pernai. nes regis pernai aktyvesne sita tema buvo biggrin.gif cia gal del programos kainos taip g.gif  arba dar pagauses vykstanciu i usa gretos. gal daug kas zadate grizti i buvusius darbus ar nauju ketinate ieskoti?o gal uzteko vienos vasaros pasibuvimui usa?cia klausiu kas sia vasara vyko  i usa.

neuzteko! biggrin.gif As ieskosiuos naujo darbo, su buvusiu darbu ne kas buvo. Kaip tu darysi? smile.gif
Atsakyti
Vyksiu vėl smile.gif
Norisi pabuvoti tose vietose, kuriuose dar nebuvau.. nors galima sakyti, jog beveik visus pagrindinius dalykus jau pamačiau.
O dėl darbo. Norėtųsi kitokios vietos, visada linksmiau kažkas naujo bigsmile.gif
Atsakyti
Na as ryt einu vel i plc, ale tas pokalbis bus ir atiduosiu foto, pazyma is univero, bei asmens dokumento kopija. O siandien i pasta jau gavau prisijungima prie ju duomenu bazes, tai bus dabar ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Buvau, patiko, noriu vel gryzti, bet..... :/ As jau per senas tam wink.gif) Vaziuosiu nebent su H2B viza ilgesniam laikui, bet nezinau dar nei kas nei kaip ten su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinnnai @ 2011 11 07, 22:06)
neuzteko! biggrin.gif As ieskosiuos naujo darbo, su buvusiu darbu ne kas buvo. Kaip tu darysi? smile.gif

as vel trauksiu i usa, bet jau trecia vasara nebesinori i cikaga. tai ketinu ieskotis kazkur kitur darbelio, bet neesu tikra kaip man iseis. nes man lengviausia kaip ir vel i cikaga, geras valandinis, bet jau atsibodo ir toli vazineti i darba.. tai blogiausiu atveju jei nieko padoraus nesusirandu kitur, tai vel ten pat.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2011 11 07, 22:33)
Buvau, patiko, noriu vel gryzti, bet..... :/ As jau per senas tam wink.gif) Vaziuosiu nebent su H2B viza ilgesniam laikui, bet nezinau dar nei kas nei kaip ten su ja smile.gif

Mantai, ziurejau tavo albuma fcb.. tikrai ispudinga! blink.gif blink.gif Gal galetum pasidalinti savo patirtimi, kaip sudarinejot marsrutus? Rinkotes auto nuomos kompanijas? Kaip sprendet nakvynes klausima? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(happysmile @ 2011 11 06, 11:51)
labas, as irgi planuoju sia vasara islekt, bet mano sesija bijau,kad gali iki Birzelio 20d but... bandysiu tartis su destytojais,bet tikrai ne su visais pavyks ir tas "bet", "jeigu" labai painioja viska... priimtu koks nors darbdavys mane taip velai?  blush2.gif

As cia gal taip viena atsainiai ziuriu i moksla ar kaip, bet jei jau koks vienas kirvis stosis piestu pries ankstesni atsiskaityma, tai negi butu didele tragedija paprasciausiai nenueit i ta viena egzamina? ir gaut skola g.gif Rotacija kaip ir pasibaigus, nebent stipke ar kazkas pan... Nes pas mus stipke didziausia ~200lt, tai...
Atsakyti
nastep, tepatingek pasiskaityt nuo pradziu sitos temos.nes mantas cia jau minejo ir apie automobilio nuoma ir apie nakvynes ax.gif
o del egzu tai ir as nesikineciau..nes tie egzai nera kazkoks musu gyvenimo pagrindas ar kaip cia issireikti, bet gal kazkam del stipkiu, tai tikrai svarbu tas...
Papildyta:
QUOTE(Carammell @ 2011 11 07, 22:22)
Vyksiu vėl smile.gif
Norisi pabuvoti tose vietose, kuriuose dar nebuvau.. nors galima sakyti, jog beveik visus pagrindinius dalykus jau pamačiau.
O dėl darbo. Norėtųsi kitokios vietos, visada linksmiau kažkas naujo  bigsmile.gif

primink kur dirbai?californijoje?ir kur ketini kita vasara traukti?nors cia ,manau, sunku atsakyti, nes viskas priklausys nuo darbo pasiulymo gerumo trbt g.gif
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2011 11 08, 00:22)
Mantai, ziurejau tavo albuma fcb.. tikrai ispudinga! blink.gif  blink.gif  Gal galetum pasidalinti savo patirtimi, kaip sudarinejot marsrutus? Rinkotes auto nuomos kompanijas? Kaip sprendet nakvynes klausima? rolleyes.gif

Jo minejau ir anksciau, kad mum viskas pasiseke ir viska gavom is viesbucio su dideliom nuolaidom smile.gif Turejom Hertz nuomos kompanija paciame komplekse ir gavom korteles pigiom nakvynem visuose pasaulio Marriott viesbuciuose, kuri dar iki metu galo galioja ;D gaila neturim Marriott'u lietuvoj :/ O siaip viska suorganizavau vienas, chebryte tik galva linksejo ir su viskuo sutiko smile.gif) Jau pries vykstant i Jav, tik gavus darba, pradejau ziurinetis kur noresiu pakeliaut, ka noresiu pamatyt, atsizvelgdamas i lankomiausias vietas, naudodamasis google.lt, tripadvisor.com ir google maps viska ir suorganizavau smile.gif Gavos gan geras marsrutas, veliau ji siek tiek teko keisti, nes nusprendem padidinti ekipaza. Del blogo oro neaplankem poros objektu, bet kiekviena diena buvo ka veikti ir ka pamatyti, nei dienos nenuobodziavom smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust tu, kurie jau buvo apie motyvacinius. Ar raset rimtus ar siek tiek tokius funny? rolleyes.gif ir dar man neaisku, kaip turetu atrodyti tas motyvacinis laiskas, jei mes kartu su drauge ji rasysim(ta prasme dviem zmonems jis bus)? ar tas pats sablonas, kaip kad vienam, tik apie du zmones? suprantu kad tada ir pats tas motyvacinsi laiskas jau bus ilgesnis dviems zmonems, nei kad vienam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coconuts: 08 lapkričio 2011 - 11:50
sveiki, mes ketiname vaziuoti tryse sia vasara ir bandysim ieskotis darbo patys tai mes irgi turim daryti bendra motyvacini? gal kas nors zinote kaip rasyt ji kai ne vienam zmogui?
Atsakyti
QUOTE(Krov @ 2011 11 08, 12:56)
sveiki, mes ketiname vaziuoti tryse sia vasara ir bandysim ieskotis darbo patys tai mes irgi turim daryti bendra motyvacini? gal kas nors zinote kaip rasyt ji kai ne vienam zmogui?

taip, jis turi buti bendras visiems trims. O kaip rasyt ji tai vat ir man kilo klausimas. Vienam zmogui-viskas aisku, o keliem tai jau siekt tiek iskyla klausimu kaip g.gif
Atsakyti