QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 28, 22:56)
na tai nesistebiu ,kad iskarto gavot kai per pazistamus
kurioje cia valstijoje? as eiciau uz11 su 40 val per sav,arba su 8.25 ir kokiu 60 val per sav(ir kad uz virsvalandzius moketu kaip priklauso), na ir eiciau padaveja. zodziu eiciau i toki darbuka,kad per menesi butu mazdaug 1400 ir daugiau arba jei labai nebloga vieta ir darbas ne per sunkiausias ,tai tiktu ir 1200 dol per menesi.

Del virsvalandziu kaip priklauso - mano patirtis rodo, kad kai virsvalandziai kaip priklauso, tai nesveikai ju bando vengt ir prisikviecia darbuotoju daug ( kad neprireiktu jiem virsyttu 40 val). Tiesa, mano kaip priklauso budavo 22.5 arba 15 dazniausiai, tiesiog turedavom vestuves paskutine savaites diena daznai. Bet del darbo valandu - rimtai aiskinkites, ar bus minimum 40 val net ne sezono metu ir pan.
As eiciau uz 8 jei tikrai 60valandu , net jei virsvalandziai ne kaip priklauso... svarbu butu darbas koks ne per sunkiausias, kad istempt.
na as kiek dirbau , tai uz virsvalandzius mokedavo normaliai,bet nuo ju regis taxu nemazai nusiskaiciuoja, nepamenu jau db. ir buvo man 40 val per sav bei 11dol/h, taciau kelios savaites buvo visai ne busy, tai maziau val tada gavau, taciau jau buvo viskas atsipirke, tai net neblogai buvo siek tiek atostogu

QUOTE(nemnemnem @ 2011 11 28, 22:04)
na as irgi gavau pirma normalu pasiulyma , 8$ i valanda su free housingu ,bet tik vienam zmogui ,o mes dviese 

Gal kartais tas pasiulymas iš Los Angelo? Labai panašų ir aš gavau

QUOTE(nemnemnem @ 2011 11 29, 00:04)
na as irgi gavau pirma normalu pasiulyma , 8$ i valanda su free housingu ,bet tik vienam zmogui ,o mes dviese 

buk geras zmogus, ir duoki man tuos kontaktus, as tai va viena

QUOTE(Driukaz @ 2011 11 28, 23:02)
ne is kazkokio kaimo , is los angeles irgi gavau ,ten dviem zmonem lygtais, bet ta iskart atmeciau ,nes perfect english reikia

QUOTE(nemnemnem @ 2011 11 28, 23:15)
ne is kazkokio kaimo , is los angeles irgi gavau ,ten dviem zmonem lygtais, bet ta iskart atmeciau ,nes perfect english reikia 

Man irgi tas pats

QUOTE(pagani @ 2011 11 28, 17:44)
sveiki, čia man atrašė vieni iš Niujorko, kad ieško būtent studentų per kažkokią Inter-Exchange kompaniją (Each student must go through Inter-Exchange out of New York City). kas nors gali tai paaiškinti?
aš per plc, pasirašiau sutartį, jei čia kažką įtakoja.

Inter Exchange - manau bus vienas is tu variantu, kur reikia moket 850$

QUOTE(pagani @ 2011 11 28, 18:49)
ir dar klausimas: jūs motyvaciniam rašot,kad dalyvausit būtent per ICEO ar INTRAX sponsorius?
ICEO - sponsorius jei savarankiskai ieskai darbo, Intrax - jei tau suranda.. Galima ir su Intrax manau savarankiskai ieskot, bet kainuos brangiau nei ICEO. Jei PLC sakai kad darbo ieskosi pats, pagal nutylejima tavo sponsorius ICEO.
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 28, 19:17)
tai kas is to ,kad ismeta tuos viesbucius ir ju internetinio puslapio nuoroda?? ten emailas buna tik info ir is jo naudos nedaug...nelabai ten jie skaito emailus ir dar del darbo per ta info emaila:D ypac didesni viesbuciai, jie turi atskiras sekcijas del siulomu darbu, o ten kaip zinia reikia usa adreso ir t.t. aisku bandyt visada galima, niekas per galva juk neduos, o gal net ir pasisekes 

Kaip tik didesni viesbuciai, turintys daug departamentu, labai kooperuojasi.. Mano laisko kelione pernai buvo tokia, kad laiska nusiunciau, "Sales" departamentui, bet jie tuoj pat persiunte viska "Human Recourses" departamentui. Ir maniskis viesbutis turi viena didziausia viesbuciu tinkla pasauly, jei nedidziausia (3000+ viesbuciu). Tai, kad dideli viesbuciai neatsakingai ziuri emailus netiesa. Tokio masto hoteliai, turi pinigu pasamdyti zmoniu vien emailu skaitymui, taip kad siuskit drasiai ir jei pasiseks, jei tas viesbutis nesvetimas su Work & Travel VUOLIA!
QUOTE(pagani @ 2011 11 28, 23:29)
man tai įdomu, tie 15dol/val darbai iš tikrųjų egzistuoja, kaip skelbia plc puslapis ? 

Egzituoja, bet manyciau cia labiau virsvalandinis atlyginimas.. As gaudavau 12.5$/h, virsvalandziai 18.5$/h. Bet cia buvo didziausias pastovus atlyginimas tarp visu studentu, nors keletas lenkdavo mane su arbata, nors ir atlyginima turedavo 8$/h

as tai sakau ,kad mazai sansu su tais viesbuciu info emailas, pati esu tai isbandzius. tad cia tik sekme jums, mantai, nusisypsojo
tikrai nedideli sansai taip gauti darba. yra pilna vietoje darbuotoju i pareigas viesbuciuose...juodaodziai, meksikieciai ir t.t
tad labai maza dalis viesbuciu uzsiims idarbinu studentu su j1 viza. nors i mazu kurortiniu miesteliu viesbucius gal ir verta prasiusti laiskus.

QUOTE(ruberis @ 2011 11 29, 01:21)
issiunciau apie 300 emeilu del darbo vietu. pagrinde padaveju
kaip manot kokiu 600 uztektu rast darba;D?

Nzn nuo ko cia prikauso.. As ir issiuncaiu jau apie 300 laisku , gal apie 30 ats, bet nieko konkretaus... Net nebenoriu tikrint emaio'o....