Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2012

QUOTE(pukiukass @ 2011 12 29, 21:09)
Toks kokio ir norėjau: Housekeeper
biggrin.gif
Privačiai pasakysiu, nesinori viešai skelbtis  biggrin.gif

kokia cia paslaptis ?

man irgi su sesija jokiu problemu , univieras KU
Atsakyti
nezinau kaip jus bet as planuoju nepagailet poros simtu ir skrist su Finnair. pries pora metu teko skrist tai labai patiko....kaina 2171lt iki JFK rolleyes.gif
Atsakyti
Skridau su American Airlines, irgi visai nieko oro linijos, 1699Lt is Varsuvos iki L.A. ir is NYC i Varsuva. O vidiniam skrydziam rekomenduoju SouthWest Airlines, daugkas is amerikieciu man jas rekomendavo. Ju net bilietu paieskos sistemos neranda, reikia bilietus ziureti per ju svetaine. Bet kai bet kokios kitos oro linijos siule bilieta is LA i NYC uz 240-300$ SouthWest radom uz 144$ smile.gif
Atsakyti
na man tai vidiniam skrydziam Sun Country Airlines pigiausia meta. nors is NYC iki LA tikrai southwest pigiai skraidina tik kad ne is JFK
Atsakyti
tai va, zmones, ka manote apie toki pasiulyma:
Darbas Ocean city, kavineje. Ten tektu ir patiekti maista, kartais ir paciam pagamint, palaikyti svara kavineje.
Atlyginimas : 8$/h(viena menesi 9$/h) ir + tips. tipsai vasaros gale surinkti buna padalinti pagal atidirbtu valandu skaiciu
Maistas: Nemokamas, gali valgyti kiek nori kada nori
Housing: Paciam ieskotis, bet sake, kad padetu rast
Darbo valandos: 35-40$, bet man rodos gali duoti dar biski daugiau + yra galimybe ir antra darba rast.
ka manote? verta imti si varianta? nes biski ankstoka, as galvoju gal truputi palaukti ir gal pasiseks rasti koki padavejo darba kur atlyginimas ~4$/h + tips ir tipsu i valanda galima 10-18$ susirinkt? doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
ruberis >> manau, kad darbo pasiūlymas tikrai neblogas. Tu nori labai jau gerai - per valandą uždirbti 14-22$. 8-9 dol/val net nėra minimumas, ką gauna dauguma studentų, plius, gausi tipsus gale sezono. Taip sakant, nevaryk dievo į medį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 02 sausio 2012 - 14:23
QUOTE(ruberis @ 2012 01 02, 14:38)
tai va, zmones, ka manote apie toki pasiulyma:
Darbas Ocean city, kavineje. Ten tektu ir patiekti maista, kartais ir paciam pagamint, palaikyti svara kavineje.
Atlyginimas : 8$/h(viena menesi 9$/h) ir + tips. tipsai vasaros gale surinkti buna padalinti pagal atidirbtu valandu skaiciu
Maistas: Nemokamas, gali valgyti kiek nori kada nori
Housing: Paciam ieskotis, bet sake, kad padetu rast
Darbo valandos: 35-40$, bet man rodos gali duoti dar biski daugiau + yra galimybe ir antra darba rast.
ka manote? verta imti si varianta? nes biski ankstoka, as galvoju gal truputi palaukti ir gal pasiseks rasti koki padavejo darba kur atlyginimas ~4$/h + tips ir tipsu i valanda galima 10-18$ susirinkt? doh.gif  nestuke.gif

Ocean city, cia NJ ar MD?
Manau sis pasiulymas tikrai geras. O jei vis del to truks tu valandu visada yra galimybe susirasti antra darba, kas yra labai labai imonoma (jei NJ cia).
Ir ant maisto daug sutaupytum ir vieta labaaaaai gera. Tavo vietoj imciau smile.gif
Atsakyti
Aga, kad valgyt duos, kiek nori, tai čia irgi lb gerai, nes nėra maistas toks jau pigus JAV smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš taip pat užsiregistravau viena ir ieškau draugų kelionei į Ameriką smile.gif būtų smagu daugiau pabendrauti smile.gif fb : Miglė Kondrackaitė
maloniai lauksiu jūsų, gal būtų lengviau susirasti darbą ir panašiai smile.gif
Atsakyti
sulauiau nemažai darbo pasiūlymų iš Masačiusetso smile.gif Kaip ši valstija? ar labai didelis kaimas? kokios maždaug bilietų kainos?
Atsakyti
Sveiki, ar yra kas dirbęs statybos, ar panašaus tipo darbus?
Ar tai yra įmanoma su J-1?

Nes bandžiau ieškoti, tai radau kažką panašaus į dažytojo darbus.
Seniai svarsčiau ar verta rinktis šią programą, tačiau perskaičius krūva komentarų, tai tiesiog verčia mane tai išbandyti. Reikia kuo greičiau pradėti tvarkytis dokus, nes kuo vėliau tuo brangiau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oMGo: 03 sausio 2012 - 20:01
QUOTE(migliuute007 @ 2012 01 03, 20:26)
sulauiau nemažai darbo pasiūlymų iš Masačiusetso smile.gif Kaip ši valstija? ar labai didelis kaimas? kokios maždaug bilietų kainos?

jei pati viska issiaiskintum tai visa gyvenima atsimintum biggrin.gif masacusatsas yra siaures rytuose netoli new york city. tikrai bus ten kas veikt ypac jei dirbsi netoli bostono. uz 2000lt nuskrist turetum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tbag1992: 03 sausio 2012 - 21:41