QUOTE(seretide @ 2011 12 18, 23:24)
vaikelio laišką daviau skaityti jau vakarui įsibėgėjus vietoj spėjimo kas gims. tai dariau staigmenos jauniesiems forma.
netikrą santuokos liudijimą galima pateikti ir išsipirkimo metu, bet aš naudojau jį pristatant jaunuosius tik susėdus prie stalo. tai buvo kaip prikolas, nes kai kuriuos duomenis rašiau neteisingus, buvo juoko iš jaunųjų reakcijos į tai. nors tai priklauso nuo žmonių humoro jausmo. kas nesupranta juokų, tai geriau to vengti. po to jau atidavėme jauniesiems tikruosius santuokos liudijimus, pasakę, kad pirmasis liudijimas buvo mūsų pokštas.
tą nerimtą priesaiką jaunieji skaitė prie ežero surakinę spyneles,
o tą gražiają meilės priesaiką įrėminau į rėmelius ir ją jaunieji skaitė uždegę šeimos židinį vakarėlio metu.
Laaabai dekoju

Dabar jau turbut viskas savo vietose
QUOTE(ingina @ 2011 12 19, 18:57)
Sveikos, svočiutės

toks klausimėlis... kam einate į piršlius? esam ėję dukart, abu kartus ne itin norėjom, bet pirmą kartą buvo mano gera draugė, antrą - vyro sesuo. dabar mus pakvietė mano krikšto mamos dukra. tiesa ta, kad mes ne itin bendraujam, o jos būsimąjį matę vos porą kartų, o nori ne liudininkų, o piršlių - su tradicijom, žaidimais, jaunimo užimtumu ir t.t. motyvuoja tuo, kad nėra ką pakviesti. gal draugų ir neturi, bet... kaip atsisakyti?

pasmerks giminė mumis?
Mums lygiai taip pat motyvavo, kad ner daugiau ko kviesti

beto, mus kviete TIK liudininkais, bet "varysim" jau kaip tikri pirsliai

Buvo tokiu momentu cia pries kelias dienas, kad sakiau, man jau DZIN, nebenoriu nieko (labai sunku ka ir sureguliuoti per atstuma, kai nesi ten pat Lietuvoje, o dar kai ir jaunuju norai keicias vos ne kasdien...

) nu bet nieko... Del saves nepergyvenu, o jei kam kas ir nepatiks - mes juk TIK liudininkai