QUOTE(ziulyte @ 2012 02 07, 23:19)
4 vestuves su suriais jau suorganizavau ir zinau kaip ta padaryt, o jaunieji turi teise noret kitaip. Man jau ir paciai nuo sliauztinuku, visokiu spynu ir priesaiku bloga. Yra mano vyras jau pora kart pakartas ir as esu pavogta ne kart...
Ieskau originaliu ideju ir jau kelias radau (aciu besidalinancioms).
Simfonijos ideja galvoju panaudot ant marskineliu ir iteikt antroj dienoj. Saldainius uzsakinesiu is valgomanuotrauka. Bandysiu tartis, kad padarytu su pozom.
Prie stalo nebus jokiu ministru, komendantu ir t.t. Bus vestuves su minimaiom tradicijom ir nematau tame nieko blogo. Ir Ipadai/podai bei skypai biski ne i tema... Na bet ka padarysi - ne visi juk esam vienodi... Gerai pasukus galva ir ta suri ipaisyt i netradicijas galima, o pas mus na ka as zianu - tuokiasi ne toks ir jaunimas 28 ir 24 metai. Jaunimas man iki kokiu 20. Tie tai kartais ir nezino, ko nori. Musu jaunimas jau susitupejes ir man tik lengviau kai pasako to nenoriu... Valio, vadinas to ir nedarom ir neieskom giliu prasmiu kas, kur ir kodel...
P.s. kazkas ieskojo sokoladiniu pinigeliu, tai ju yra VCUPe pirmam aukste saldainiu parduotuvej. Ten yra ir doleriu bei euru kupiuru. Kainu nezinau, nes domejausti tik kalediniais atributais.
As megstu jauniesiems parodyti demesi per smulkmenas. Visi mano jaunieji pirmaja nakti rado vardine patalyne savo lovoj, pilna stala zvakiu. Taip bus ir si kart - laiko turiu, isisuvinesiu pagalviu uzvalkalus, o jau vietoje susitarsiu, kad kazkas pagelbetu, kad patalyne atsidurtu ten, kur jai priklauso. Taip part esu darius vardinius ranksluoscius. Visad palieku smapano buteli ir 2 taures, o iseinant iduodu saldianiu taigi tie kamasutriniai turetu labai tikti).
Sveciams irgi pradzioje megstu paruosti siurprizus - koks saldainiukas su sentencija lekstuje ar kiniskas laimes sausainis. Nesudetinga, o zmones is kart nusisypso gave tokia smulkmenele. Ypac jei vestuves ne 100 zmoniu.
pasirasau po kiekvienu zodziu;) musu jauniesiems irgi 26 metai, beveik 27. tu priesaiku kazkaip irgi nezinau ar reikia....bet va visokiu maloniu smulkmenu, tikiuosi, kad maloniu tai padarysim;) kazkaip stoju as i ju vieta ir galvoju ko noreciau as;) musu vestuvese dar vedejas bus, tai mums dalis veiklos atkrenta, todel investuosiu daugiau i dalis, kurios mums priklausys;) pirma diena keli reikaliukai musu bus, antar diena tokia easy diena, su linksmesne programa;) zodziu o tos priesaikos, nesakau, akd neidomu, bet velgi gal kai 18-20 metu tai viskas nauja, viskas idomu, bet kai tuokiasi zmones ne niolikiniai daug kas atrodo kitaip;) nors as pati tekejau 21 metu, tai irgi nenorejau perdeto saldumo, tu visokiu priesaiku, dideliu tradiciju, norejosi, grazios linsmos sventes, musu pirsliai pasistenge, o tai buvo pries beveik 9 metus