Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl močiutė nemyli anūko?

Mergaites, ar yra tokiu jusu tarpe, kuriu vaikucio mociute jais nesidomi. Pas mus yra butent taip verysad.gif uosviene gi, uosviene....kaip tose knygose

ajajajjj asaros man kaip pupos kai parvaziavau i lietuva (gyvenu svetur) su metinuku ir net nepaeme ant ranku.... ka cia daugiau ir besakyti verysad.gif
Atsakyti
Yra verysad.gif
Tavo uosvene nepaeme ant ranku maziuko, o mano net neatvaziavo aplankyti...Nerupi jai niekas kas susije su musu seima, net su gimtadieniu nesveikina anuku. Skaudu, nesuprantama...ir juk neasociali kokia, normali moteris. As gal tiek kalta, kad mirus teciui ir nesulaukus is jos uzuojautos, nei skambucio, nei i laiduotuves atvaziavo ji, as po to pirma jai niekada neskambinau, beveik nustojau bendrauti, bet niekad nedraudziau bendrauti savo vyrui su ja ar vaikam, kaip tik, vyrui vis sakau, kad paskambink, nuvaziuok...tik kad mes ne lt tai daznai neisetu.Bet yra kaip yra, nezinau ka daryt, ar reikia list man jai i akis ir maldaut kad myletu anukus?
Atsakyti
Sveikutes. Na net nepagalvociau kad tokiu gali buti. Pas mano vyra yra brolis, tai anyta daugiau vyro brolio vaikiuku rupinasi, maniske aplanko tik tada kai as pati jai pasiulau. Bet lanko ir su malonumu. O kad anytos gali nemyleti, nenoreti matyti savo anukelius tai net keista. Jei nera pas jas noro tai as nelysciau visai i akis. Nenori nereikia. Aisku apmaudu kad tokie dalykai darosi. Bet cia tik mano nuomone. Blogai kad taip yra...
Atsakyti
mano uosviene vaika gal kokius 5-6kartus per beveik 3m.yra macius, mes gyvenam klaipedoj, ji telsiuose, jos mama taip pat klaipedoje, ir vaziuoja jos aplankyt, o pas mus net neuzsuka, nors atstumas 3min.kelio nuo MB mociutes doh.gif , ziurim su dukyte krisktynu foto, visus pazista isskyrus ja... nepasveikino ne su vienu gimtadieniu, o apie kitas sventes galiu net pamirst... bet visiems giriasi, kaip faina, kad turi anukele...
o ir as sakiau, per prievarta vaiko nevesiu, kad bendrautu, nenori-nereikia, vaikas pats atsirinks su kuom bendraut...
Atsakyti
oiiiiiii kodel jos tokios karves verysad.gif

dieve, pamenu gryzau ziema kaip durnele leliuka 5menesiu per didziausius salcius i masina ir vezdavau mociutei parodyti.... durnele.... o mama man ta sake..nevezk...nores pati atvaziuos....neklausiau kola pagaliau nepamaciau kad jai nerupi....

mano pacios viena mociute (liezuvis neapsivercia sio zodzio tarti) tokia buvo, ir didziausias ystriges is jos atsiminimas, kai budama vaikas atsisedau virtuvej ant sopkos ir ten buvo islygintos patiestos diedo kelnes ir ju net neprisedau, o tik kampeli gal net tiesiog ylinko tas galas su mano sedyne i minksta sopka ir gavau barti doh.gif dekoju tevams kad manes pas ja netempe kiek patys vaziavo rolleyes.gif .............. netempsiu ir as savo vaiko.
Atsakyti
gerai, kad turi bent viena mociute, kuri tikrai myli anukele, o pas uosviene vaziavau po gimdymo praejus gal kokiom 3sav., pati dar nebuvau normaliai atsigavus, nes jinai negalejo iki mano tevu atvaziuot, kurie taip pat telsiuose gyvena doh.gif
Atsakyti
Pas mus tai lyg myli, bet taip oficialiai, net nzn kaip apibudint, bet toks jausmas.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2011 09 21, 00:55)
Mergaites, ar yra tokiu jusu tarpe, kuriu vaikucio mociute jais nesidomi. Pas mus yra butent taip  verysad.gif  uosviene gi, uosviene....kaip tose knygose

ajajajjj asaros man kaip pupos kai parvaziavau i lietuva (gyvenu svetur) su metinuku ir net nepaeme ant ranku.... ka cia daugiau ir besakyti    verysad.gif

o gal bijojo? Maniškė pirmas dvi savaites neėmė, nes bijojo, kad nesužeistų...ji tik žiūrėjo į mažių ir tiek...

Man mano mamos elgesys keistas...anūką mato per mėnesį 1-2 kartus, ir tai, kai mes nuvažiuojam, o pati atėjus palankyti pora kartų tik buvo per pusė metų, nors gyvena tam pačiam mieste ir vos už 1 km...bet atrodo, kad tikrai myli, nes ir pabuvo kartą, kai reikėjo, ir, kai tik nueinam, nešioja, niurko ir...maitina viskuo doh.gif
Atsakyti
Pradžioj ir man buvo skaudu,bet dabar,jau tuoj trys metai kaip mb mama nesidomi mūsų šeima nė trupučio. Nei mb,nei anūkais savo. O ką aš,taip buvo skaudu,bet dabar... irnesakyk.gif

Yra milijoną kartų geresnių žmonių aplink mano vaikus,nei ji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 09 23, 13:37)
Pradžioj ir man buvo skaudu,bet dabar,jau tuoj trys metai kaip mb mama nesidomi mūsų šeima nė trupučio. Nei mb,nei anūkais savo. O ką aš,taip buvo skaudu,bet dabar... irnesakyk.gif

Yra milijoną kartų geresnių žmonių aplink mano vaikus,nei ji cool.gif

visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 09 23, 08:42)
o gal bijojo? Maniškė pirmas dvi savaites neėmė, nes bijojo, kad nesužeistų...ji tik žiūrėjo į mažių ir tiek...

pradzioj truputi ir as ja tuo teisinau, nors sirydj jauciau save apgaudineju..kol neysitikinau kad jai neydomu. kaip galima nemyleti vaiku vaiku doh.gif doh.gif arba nesidziaugti su vaikais ju lialiais, neturiu kito paaiskinimo kaip kad matyt ir tu vaiku nemylejo, kaip sakant vienus vaikus ''uzaugina'' o kiti ''patys uzauga'' doh.gif
Atsakyti
jau kaip mano mamyte myli mano mazyli tai neapsakyti....... siuo metu gyvenam su mano tevais gal del to vaikas mane ir savo mociute vadina mama...
Atsakyti