Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl močiutė nemyli anūko?

QUOTE(kliopka @ 2012 01 04, 12:06)
sveikos merginos, o mano anyta vaiko nemate jau greit kaip 2 metai. nepasveikino nei su pirmų gimtadienių, nei su antrų, nei kaledos nieko, be to dar visai gyminei skleidžia gandus jok jai neleidžiama matytis su vaikų. Pirmą kartą kai pamate net ant rankų jo nepaėme, o paskui paaiškino tai tuo jog tokių mažų vaikų nieks ant rankų neima... (vaikas gymė 4140kg)labai mažas...hm be to žmogus visą laiką daro vazdą , kad ji labai visus myli ir labai jai visi reikalingi, ji tesiog veržiasi pas vaiką o aš tokia bloga kad neleidžiu.. tik vat net pati nežinau kaip aš neleidžiu... doh.gif  biggrin.gif

jau labai panasi ir mano situacija su anita, visiems giriasi, kad turi anukele, o jau greit bus 3gimtadienis ir ne karto nesveikino su jokia svente, vienintele dovana buvo tik gimus ir puses metuku per krikstynas, bet man ne tame esme, juk vaikui reikia bendravimo, silumos, meiles... net nuotraukose ja vadina teta ir sako:"Cia ne mano mociute"...
Atsakyti
Tikrai idomu pasiskaityneti kaip gyvenime buna...
ir as visada svajojau, kad santykiai su mylimojo tevais bus geri... bet cia tik ir liko svajonese... nepatikau jau nuo pirmo karto, o kuo toliau tuo turbut labiau... nors sako, kad ir pasiilgsta musu ir panasiai, bet visa tai yra tik zodziai...
jiems musu dukryte antra anuke, pirmoji gime menesiuku anksciau.. tai pirmoji anuke yra labiau mylima, priziurima, dovanos didesnes, smile.gif bet ir skirtumas labai didelis yra tarp vaiku, maniskis visada buvo yra ir bus prastesnis uz antra sunu... tai ko noreti, juk ir jo vaikai reiskia geresni...
sako, kad pasiilgsta anukes, bet kai nuvaziuojam tai jinai jai reikalinga pirmas 5 min, paskui pakalbina, pazaidzia su ja tik del to, kad reikia.... o kai atvaziuoja pirmoji anuke, tai kurgi visi apie ja tik ir laksto...ir ant ranku ima ir nesioja ir zaidzia ir kalbina... antroji anuke tampa nebereikalinga...
o kai telefonu kalbam (as jai neskambinu, jinai kartais tik paskambina) tai minute kalbam apie mano dukra, o visa likusi laika jinai pasakoja apie savo mylimaji sunu, jo zmona ir ju dukra...
taip jau gyvenime susiklosto, kad santykiai ne visada buna tokie kokiu nori...
Atsakyti
Taip jau yra, kad "Marcios vaikai - ne anukai. Svetimi vaikai". Bet kaip skaudu, kai mociute myli nevienodai savo anukus. Savo dukru anukus nesioja, kalbina, o marcios anukai .... Man atrodo, kad koks skirtumas yra marcios ar dukros g.gif Juk tie mazyliai tokie meilus, tokie mylimi. Jei paskambina, nesvarbu man ar sunui, net nepaklausia, kaip jos anukai - ar sveiki, ar ka jau moka daryti. O kokia buna nelaiminga, kai mano vaikai daro viska greiciau negu jos "tikrieji anukai". Dabartiniu anuku labai mazas skirtumas, nes ju yra net 4.
Buvo toks atvejis, kai pirmam vaikui dar nebuvo 3, vaziavom draugo tevelio apsedet. Anuko net nepasaugojo, o pareiske kartu vezt verysad.gif
Atsakyti
smile.gif mano mama ,kai ant manes supyksta,sako ,kad nemyli anuku,kad jai niekas nerupi,bet as supranntu ,kad tai laikinas dalykas,jau ir as nejauna,pamenu jaunysteje,tai labai skaudu buvu girdeti tokius zodzius is mociutes lupu,o dabar kazkaip nekreipiu demesio ,pas senus zmones buna uzeina ,kaip ir pas visus ,savo tarakonai galvoje ,bet su laiku atleidzia ,ir viskas pasikeicia ,ir meile atsiranda, ir siluma ,tik vat gaila ,kad nemoka musu mociute prasyti atleidimo ar prisipazinti ,kad kalta,reikia mokytis atleisti ir paciam atleidimo paprasyti,lengviau gi ant sirdies ,kada viskas seimoje gerai
o kas liecia vyro mamos,tai ten pravalas su jausmais vaikams,ji pati mamos neturejo ,ja mociute augino ,tai ji sako ,kad ji myli tik savo vaikus , o jos vaikai tegu myli savo vaikus,bet ji ir savu vaiku neaugino ir nesupranta kas yra meile, jai svarbiau gyvunai
Atsakyti
QUOTE(leile @ 2011 10 07, 11:27)
mano uosviene nemyli mergaiciu. dar laukiantis, ji pasake, kad jei gims mergaite, tai jos nemyles, nes jai patinka tik berniukai. anot jos, jos sunus gali tureti, tik berniukus. gimus mergaitei, labai jau ja zavisi, kilnoja, myluoja. tik nezinia ar tai tikra, ar apsimetineja. pati uzaugino du sunus. pirmai marciai gimdant, taip pat akcentavo, kad butinai turi gimti berniukas.

Sory,bet tavo uosvene turi psichologiniu problemu g.gif Argi normaliai mastantis zmogus ,gali akcentuoti ,jog turi gimti berniukas.Turetu sueuge zinoti ,kad vaiko lyties nepasirinksi... Aplamai skaudu ,net skaityt sia tema ,nes negaliu isivaizduoti ,kaip galima nemyleti anuku.Na jei nera tos dideles meiles ,tai bent demesi parodyk,rupesti....aplankyk,nupirk kokia smulkmena tam anukui.....aj baisu man.Musu mociutes nerealiai abi geros.
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2012 01 04, 14:06)
sveikos merginos, o mano anyta vaiko nemate jau greit kaip 2 metai. nepasveikino nei su pirmų gimtadienių, nei su antrų, nei kaledos nieko, be to dar visai gyminei skleidžia gandus jok jai neleidžiama matytis su vaikų. Pirmą kartą kai pamate net ant rankų jo nepaėme, o paskui paaiškino tai tuo jog tokių mažų vaikų nieks ant rankų neima... (vaikas gymė 4140kg)labai mažas...hm be to žmogus visą laiką daro vazdą , kad ji labai visus myli ir labai jai visi reikalingi, ji tesiog veržiasi pas vaiką o aš tokia bloga kad neleidžiu.. tik vat net pati nežinau kaip aš neleidžiu... doh.gif  biggrin.gif

Pasirodo, ne viena tokia anyta ant žemės;)
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2012 01 04, 13:06)

4u.gif pažįstama situacija, mano mažiukui jau vieneri, o anyta matė jį vieną kartą, gyvena tam pačiam mieste, bet niekada neranda laiko, ji visada užsiėmus ir niekada negali, net į gimtadienį vaiko nerado laiko ateiti doh.gif bet aš jau kažkaip pripratau, nenori nereik, niekam šiknon nelendu, iš vyro giminės ir jo mamos sesuo su šeima mus lanko, ir močiutė, ir iš tėvo pusės seneliai, tad vaikas pažįsta ir vyro giminė, jei anytai nereikia tai nereikia gun_bandana.gif
Atsakyti
mielosios, tikrai nuosirdziai uzjauciu tas kuriu vaikuciams taip nepasiseke su mociutemis verysad.gif
mums tai pasiseke, nes mociuciu anukelis buvo lauktas ir db yra mylimas..tik tiesa mano mama db gyvena su mumis, tai vaika mato kasdiena, bet anyta bando kuo dazniau paskamb per skype ir bent truputi pasneketi su anukeliu, praso nuotraukyciu ir video atsiusti, o ir proseneles neatsilieka. pastoviai mane terorizuoja, kad siusciau nuoraukas ir video kuo dazniau.
Atsakyti
o as dziaugiuosi, kad mano anyta labai myli anukus wub.gif blush2.gif gerai, kad jai nera skirtumo, ar tai dukros, ar sunaus vaikai wub.gif

ir uzjauciu, kieno mamos/anytos nesidomi vaikuciais verysad.gif praranda daug, net pacios nesuprasdamos...
Atsakyti
Mano anyta, gimus pirmagimei, kone kasdien mus lankydavo, paprašyta visada pabūdavo su maže, žodžiu, super. Gimus antrai mergytei, ji kai tik gali, irgi skuba aplankyti... pirmagimės. Aišku, tuo pačiu aplanko abi, nu bet ryškiai matosi, kad ateina pasidžiaugti vyresnėle ir dovanas be progų neša tik jai, nefaina kažkaip... unsure.gif
Atsakyti
as laikausi principo nemyli ir nereikia per prievarta mielas nebusi doh.gif
Atsakyti
Mano anytą anūką,per 2.5 metus mačius kokius 5 kartus. 2 kartus pati atvažiavo, kitais kartais aš važiavau pas ją su vaiku, kadangi būdavau nekviesta, tai burbėdavo. Mažuoju susidomėjus budavo lygiai 5 min.paskui išeidavo savo reikalais. Kadangi aš jai, o ji man neskambina,bet skambina sūnui,tai apie anūką kartais paklausia. O kas siutina,kad ji nežino jo vardo,visad sako "kaip vaikas?" Gimtadieniai,šventės, pamirštas reikalas. Na kaip ji mano mamai, sako, "aš turiu kitų anūkų"
Atsakyti