QUOTE(Pievugele999 @ 2011 10 14, 21:39)
Skaičiau diskusiją nuo pat namo norėjimo, įdomu, kad su tokiais dalykais, apie ką kalbama čia šiandien, susiduriu realybėje pastaruoju metu ypač. Kasdieniniam gyvenime jau net nebesistengiu kalbėti apie tam tikrus dalykus, nes tiesiog kiti žmonės net nepriima tokios informacijos. Arba gerais ketinimais, padedi žmogui, patari, o tik savaip išvarto ir dar vožteli.
Aš ir paanalizuoju kartais, pvz. kodėl paskutiniais metais tiek populiarūs patapo džipai?
Na, kodėl žmogeliui taip norisi su tokia didžiule karieta važinėtis? aaa, manau, čia kaip ir kitose siuacijose slepiasi įdomūs dalykai ir tai priklauso nuo žmogaus susivokimo ir sąmoningumo lygio. Tik nereikia pritaikyti to kaip taisyklės. Kaip kažkuri tuoj tiesiai suprato, kad gėlynų auginimas tai bėgimas nuo savęs
Merginos, Mirabella, Atėne, jūs nepagalvojate, kad gal jūs kažko nesupratot gal trūksta žinių, kad priimtumėt Vaižgantės, Gluosnio pasakymus? Taip spontaniškai reaguojate
Stebėdama iš šalies pokalbius daug kur prisiminiau, kaip pati reaguodavau prieš keletą metų į nuomones, kurių dar tada nesupratau. Žinot, kas įdomiausia, tik praėjus keliems metams, su mano pačios augimu, ateidavo ir suvokimai, bei supratimas, ką tuomet žmogus kalbėjo.
Na, mūsų mastymas skiriasi.. na ir ką.. Kodėl aš turiu taikytis ir mastyti taip, kaip kažkam atrodo gerai?

taip jau yra, kad aš mastau būtent taip.. Aš laiminga su tokiu mastytu ir požiūriu.. Man yra gerai. Tai kodėl aš turiu kažką keisti? Suprantu kai žmogus nesijaučia savo vietoje, jis ieško savęs.. Bet jei jis rado tai? Ir JAM GERAI? Nu negaliu pritarti Vaižgantės ar Gluosnio mastymui.. tai ką man dabar daryti? Sakyti, kad pritariu? Tada aš meluočiau pati sau

Bet tai nereiškia, kad aš negerbiu jų kaip asmenybių, gerbiu.. Tik man nelabai patinka, kai bandoma įrodyti savo mintis kaip teisingas kitaip mastantiems žmonėms

Koks skirtumas kaip žmogus, svarbu, kad jam būtų gerai.. Gi jūsų tai nekliudo..
O dėl džipo

Tai ką man jie irgi patinka

Ir norim jo
O kodėl patinka? Dėl patogumo

Prisimenu, kai praitą rudenį važiavom į renginį miško viduryje.. Buvo šlapia.. na ir ką, pastrigom mes su savo mašiniuku.. ir teko laukt kažkur apie tris val. kol galiausiai džipas ir išrtaukė mus

O kai mes mėgstam pasivažinėt tokiais įvairiai keliukai, ir daiktais apsikraumam tai manau jis mums būtų kaip tik

Kuo daugiau tu džiaugiesi savo gyvenimu, tuo daugiau turi džiaugsmingų akimirkų. (Oprah Winfrey)