Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Anielė @ 2011 10 14, 20:50)
Ar padeda vizualizacija Tavo darbe?

Labai padeda, nes pirma vaizduotėje sukuriu, tai ką norėčiau išreikšti realybėje.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 14, 20:53)

tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 14, 20:47)
Atėne, būdama korektiška, nemėginau aiškinti sapno viešai, o ir į AŽ pasistengiau parašyti taip pat korektiškai. Manęs jau nestebina žmonės, kurie, jei jiems nori padėti (kad ir sapną paaiškinti), tuoj tau žiebia akmeniu. Linkiu gyvenime pačiai negauti akmeniu tada, kai mėginsi kam nors geranoriškai pagelbėti.  4u.gif

Mirabella, ačiū už patyčias.  4u.gif Tu visuomet savo veidą rodai atvirai, ir tai, mano nuomone, gerai. Visada žinau, su kuo bendrauju.

Skaičiau diskusiją nuo pat namo norėjimo, įdomu, kad su tokiais dalykais, apie ką kalbama čia šiandien, susiduriu realybėje pastaruoju metu ypač. Kasdieniniam gyvenime jau net nebesistengiu kalbėti apie tam tikrus dalykus, nes tiesiog kiti žmonės net nepriima tokios informacijos. Arba gerais ketinimais, padedi žmogui, patari, o tik savaip išvarto ir dar vožteli.

Aš ir paanalizuoju kartais, pvz. kodėl paskutiniais metais tiek populiarūs patapo džipai?
Na, kodėl žmogeliui taip norisi su tokia didžiule karieta važinėtis? aaa, manau, čia kaip ir kitose siuacijose slepiasi įdomūs dalykai ir tai priklauso nuo žmogaus susivokimo ir sąmoningumo lygio. Tik nereikia pritaikyti to kaip taisyklės. Kaip kažkuri tuoj tiesiai suprato, kad gėlynų auginimas tai bėgimas nuo savęs doh.gif

Merginos, Mirabella, Atėne, jūs nepagalvojate, kad gal jūs kažko nesupratot gal trūksta žinių, kad priimtumėt Vaižgantės, Gluosnio pasakymus? Taip spontaniškai reaguojate g.gif

Stebėdama iš šalies pokalbius daug kur prisiminiau, kaip pati reaguodavau prieš keletą metų į nuomones, kurių dar tada nesupratau. Žinot, kas įdomiausia, tik praėjus keliems metams, su mano pačios augimu, ateidavo ir suvokimai, bei supratimas, ką tuomet žmogus kalbėjo. smile.gif
Atsakyti
Su dzipu vazinet negerai? Nauja versija is naujo.. As vazineju. ir ka?
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 10 15, 00:03)

Zodziu, visi kas su dzipais - nesamoningi smile.gif Taip kad Anele, deja ...
Bet kaip jus taip ir surandat idomaus ka paanalizuot - kodel dzipai populiarus g.gif
As irgi visai noreciau dzipa turet, daznai apie tai pagalvoju, kai sodo takeliais neimanoma pavasari pravaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 14 spalio 2011 - 22:15
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 10 14, 21:39)
Skaičiau diskusiją nuo pat namo norėjimo, įdomu, kad su tokiais dalykais, apie ką kalbama čia šiandien, susiduriu realybėje pastaruoju metu ypač. Kasdieniniam gyvenime jau net nebesistengiu kalbėti apie tam tikrus dalykus, nes tiesiog kiti žmonės net nepriima tokios informacijos. Arba gerais ketinimais, padedi žmogui, patari, o tik savaip išvarto ir dar vožteli.

Aš ir paanalizuoju kartais, pvz. kodėl paskutiniais metais tiek populiarūs patapo džipai?
Na, kodėl žmogeliui taip norisi su tokia didžiule karieta važinėtis? aaa, manau, čia kaip ir kitose siuacijose slepiasi įdomūs dalykai ir tai priklauso nuo žmogaus susivokimo ir sąmoningumo lygio. Tik nereikia pritaikyti to kaip taisyklės. Kaip kažkuri tuoj tiesiai suprato, kad gėlynų auginimas tai bėgimas nuo savęs  doh.gif
Merginos, Mirabella, Atėne, jūs nepagalvojate, kad gal jūs kažko nesupratot gal trūksta žinių, kad priimtumėt Vaižgantės, Gluosnio pasakymus? Taip spontaniškai reaguojate  g.gif

Stebėdama iš šalies pokalbius daug kur prisiminiau, kaip pati reaguodavau prieš keletą metų į nuomones, kurių dar tada nesupratau. Žinot, kas įdomiausia, tik praėjus keliems metams, su mano pačios augimu, ateidavo ir suvokimai, bei supratimas, ką tuomet žmogus kalbėjo.  smile.gif

doh.gif

Na, mūsų mastymas skiriasi.. na ir ką.. Kodėl aš turiu taikytis ir mastyti taip, kaip kažkam atrodo gerai? g.gif taip jau yra, kad aš mastau būtent taip.. Aš laiminga su tokiu mastytu ir požiūriu.. Man yra gerai. Tai kodėl aš turiu kažką keisti? Suprantu kai žmogus nesijaučia savo vietoje, jis ieško savęs.. Bet jei jis rado tai? Ir JAM GERAI? Nu negaliu pritarti Vaižgantės ar Gluosnio mastymui.. tai ką man dabar daryti? Sakyti, kad pritariu? Tada aš meluočiau pati sau doh.gif Bet tai nereiškia, kad aš negerbiu jų kaip asmenybių, gerbiu.. Tik man nelabai patinka, kai bandoma įrodyti savo mintis kaip teisingas kitaip mastantiems žmonėms doh.gif Koks skirtumas kaip žmogus, svarbu, kad jam būtų gerai.. Gi jūsų tai nekliudo..

O dėl džipo biggrin.gif Tai ką man jie irgi patinka bigsmile.gif Ir norim jo ax.gif
O kodėl patinka? Dėl patogumo mirksiukas.gif
Prisimenu, kai praitą rudenį važiavom į renginį miško viduryje.. Buvo šlapia.. na ir ką, pastrigom mes su savo mašiniuku.. ir teko laukt kažkur apie tris val. kol galiausiai džipas ir išrtaukė mus tongue.gif O kai mes mėgstam pasivažinėt tokiais įvairiai keliukai, ir daiktais apsikraumam tai manau jis mums būtų kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 14, 23:09)
sodo takeliais neimanoma pavasari pravaziuot.

ir sodu takeliais imanoma pravaziuot. mirksiukas.gif Bet cia turbut labiau susimastes veidelis tiktu - panasus i blink.gif blink.gif blink.gif
Visoms labos nakt ir grazaus savaitgalio, o as cepelinus saviskiui gaminsiu smile.gif Susivizualizavau, kad labai jau skanu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 10 14, 22:03)

Su kokiu važinėji? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Anielė @ 2011 10 14, 22:39)
ir sodu takeliais imanoma pravaziuot.  mirksiukas.gif  Bet cia turbut labiau susimastes veidelis tiktu - panasus i  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Visoms labos nakt ir grazaus savaitgalio, o as cepelinus saviskiui gaminsiu smile.gif Susivizualizavau, kad labai jau skanu butu  4u.gif

thumbup.gif mmmm.. ir aš norėčiau.. biggrin.gif skanaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 14, 22:09)
Zodziu, visi kas su dzipais - nesamoningi smile.gif Taip kad Anele, deja ...
Bet kaip jus taip ir surandat idomaus ka paanalizuot - kodel dzipai populiarus  g.gif
As irgi visai noreciau dzipa turet, daznai apie tai pagalvoju, kai sodo takeliais neimanoma pavasari pravaziuot.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 10 14, 23:03)

Taigi dabar tau sakes. Jeigu greitai nepersesi i troleibusa, nebesuprasi tikrosios tiesos i rvaziudoama dzipu galvosi kad truliku vaziuoji, taip kad neprarast realybes, privalai prisitaikyt prie minciu bei pasamones politikos. Cia ne dogma, cia gelbejimosi planas, taip kad daryk isvadas moterie 4u.gif

Dar beskaitant tema nusvitau bigsmile.gif ar negeriau ja pervadinti i Vizualine Kuryba? (poteme - atrask save kitoj erdvej) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 15 spalio 2011 - 10:19
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 14, 21:53)

thumbup.gif
gluosni,tau nepritarti neįmanoma.
Bet žvelgiant objektyviai,galiu pasakyti,kad kai kurios išsakytos "oponenčių" mintys irgi turi tiesos. Juk kiekvienas žmogus tą patį dalyką supranta kiek kitaip,o tai lemia ir amžius,patirtis,esamas gyvenimo etapas. O kad daug ką suprasti ir patirti,reikia per daug ką pereiti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 14, 18:37)
1. Ar užjaučiame pirmoką, kad jis dar ne šeštokas? Ne. Nes jis taps šeštoku.

2. Kitas žmogus gal dešimt gyvenimų statys namą, sodins medį ir augins vaiką, o vienuoliktame pagaliau supras, kad tas namas, medis ir vaikas yra jis pats...

1. Na, jus teisi, gal neuzjauciame. Prie ko cia uzuojauta. Gal supratingai priimame - jis dar mazas, dar pirmokas, nesupranta. Bet juk ir nesmerkiame mirksiukas.gif

2. Butent. Todel ir norima namu, vaiku, gelynu, automobiliu, kelioniu, papuosalu ir pan., kad pagaliau ateitu tas isganingas supratimas. Ka darysi, jei toks kelias.
Atsakyti
QUOTE(Novilunio @ 2011 10 15, 12:14)
1. Na, jus teisi, gal neuzjauciame. Prie ko cia uzuojauta. Gal supratingai priimame - jis dar mazas, dar pirmokas, nesupranta. Bet juk ir nesmerkiame  mirksiukas.gif

2. Butent. Todel ir norima namu, vaiku, gelynu, automobiliu, kelioniu, papuosalu ir pan., kad pagaliau ateitu tas isganingas supratimas. Ka darysi, jei toks kelias.

o kas smerkia?
atvirksciai, manau, kad vaikai visada bus vienu zingsniu pirmiau uz tevus. ir tevu pareiga supazindnti juos su gyvenimo desniais, kurie galioja visiems ir kurie nepriklauso nuo to kas ir ka apie juos galvoja smile.gif
pvz. kad viskas turi antra, nematoma savo puse ir kai nori kazka gauti, gauni visuma, o ne dali.
nori gauti dideli geri, gauni, jei jau taip nori, bet pasiruosk priimti ir nematoma dideli blogi.
ir sakau, ne tam, kad isgasdinciau, o tam, kad galetu suprasti ir ivertinti savo norus ar tikrai jau taip sito nori.
Atsakyti
Šiandien naktį ilgai mąsčiau. Ir išvada vienintelė: kad iki sąmoningumo reikia laiko. Gluosnis su Vaižgante- kaip suprantu ir vyresnės moterys, brandesnės. Tai irgi faktorius- galbūt daugelis čia berašančių sielų jūsų amžiaus bus daug brandesnės, nes ieškos, domėsis, gilinsis.. O dabar, ką aš (kalbu už save) varnelė galiu pasakyti, bene dvigubai jaunesnė..

Aš manau, kad žmogaus tikslas: išsilaisvinti. Kai paleidi visą savo gyvenimo viziją ir atiduodi į Dievo rankas- štai kur žingsnis. Daug pavyzdžių randame būtent TARO ir kituose ezoterijos skyreliuose. Pavyzdžiui, vizualizuotojų temose nekartą buvo klausimas: ar galima vizualizuoti bendrą gyvenimą su konkrečiu žmogumi? Dar blogiau, kai žmonės užsiiminėja juodąja magija, siekdami fiktyvios laimės su išrinktuoju, kuris visai nenori būti tokiu, jo laukia kitas žmogus, kai ir užsiiminėjančio nesąmonėm- irgi laukia, bet ribotas, paranojiškų minčių apsėstas mąstymas čiumpa virvagalį ir bando prisirišti prie savęs auką (kitaip nepavadinsi...).. Tai yra didelis nesąmoningumo lygis, bet kiekviena siela eina savo egzistencijos keliu, parpuola, pakyla.. Ar taip ar taip- aš labai palaikau protingą vizualizaciją. Ir jei tas namukas prie miško padovanos daug rytų su kavos puodeliu rankose, o į žemę suleistos rankos atgaivins betono džiunglėse padžiuvusią širdį- kodėl gi ne? Jei tai nėra paranojiškas tikslas.
Visgi labai daug man ši diskusija davė.. Nors iš pradžių labai piktinausi "nukrypimais", tačiau dabar ačiū visoms pagrindinėms moteraitėms: Mirabellai, -Atėnei-, Vaižgantei, Gluosniui, ir kitoms. smile.gif
Atsakyti