Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(carvel @ 2011 10 17, 14:17)
Ar tai reiskia ,kad daugelis musu sapnuoja panasius sapnus,susijusius su musu praeitimi ? rolleyes.gif

As tiesiog idejau tema, kur tu galetum rasti atsakymus i savo klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal skaitete siuo metu labai populiaria knyga Valgyk, melskis ir mylek, verta pirkti ? Manau tai galetu buti susije su KV tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 10 17, 23:36)
Sveikos gal skaitete siuo metu labai populiaria knyga Valgyk, melskis ir mylek, verta pirkti ? Manau tai galetu buti susije su KV tema smile.gif

As skaiciau pries koki pusmeti. Nepasakyciau, kad ten susije kas su KV. Arba bent jau neatsimenu biggrin.gif O siaip knyga faina. Greitai perskaiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
ištrauka iš O.Lapino straipsnio: "...šimtai pozityvaus mąstymo mokytojų ir psichologijos vadovėlių kartoja vis tą pačią tiesą: suteikite pasąmonei kūrybinę laisvę, sąmoningai nustokite kelti sau norus bei graužti save. Vietoj to sukurkite sąmonėje teigiamos ateities viziją ir nustokite jos geisti. Nes vizijos nesipildo akimirksniu, o geismas nuvilia.

Ir štai nusivylimai ir savigrauža, kai jos nesipildo, daro įtaką mūsų nuotaikai ir savivertai. Todėl formulė yra tokia: užsinorėjai- įsivaizdavai- ir nebesirūpini. Kuo mažiau idėjų ir svarstymų, tuo lengviau pildosi norai, jei jie iš tiesų atitinka mūsų poreikius.

Man labai norėtųsi priminti jums rusų poeto A.Bloko mintį: „Viskas, ko žmogus nori, būtinai išsipildys, o jeigu neišsipildys - tai ir noro nebuvo, o jei kažkas išsipildė, bet ne tai - nusivylimas tik menamas- išsipildė būtent tai!“

Gera idėja, tiesa? Kuo toliau gyvenu, tuo labiau ji mane hipnotizuoja. "

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 10 17, 23:36)
gal skaitete siuo metu labai populiaria knyga Valgyk, melskis ir mylek, verta pirkti ? Manau tai galetu buti susije su KV tema smile.gif

Ši knyga populiari jau buvo prieš gerus dvejus metus. biggrin.gif
Skaičiau. Patiko. Ypač dvasingoji dalis, kur autorė dvasingumo semiasi Indijoje. Knyga parašyta su gera humoro doze. ax.gif Manau, kad šią knygą tikrai jau galima rasti ir bibliotekose. mirksiukas.gif Pažiūrėk čia. Knyga tiesiogiai gal ir nesusieta su KV, t.y. ten nėra aiškių nuorodų ir taisyklių, bet siužetas eina per autorės svajones, siekius, norus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 17, 23:59)
ištrauka iš O.Lapino straipsnio: "...šimtai pozityvaus mąstymo mokytojų ir psichologijos vadovėlių kartoja vis tą pačią tiesą: suteikite pasąmonei kūrybinę laisvę, sąmoningai nustokite kelti sau norus bei graužti save. Vietoj to sukurkite sąmonėje teigiamos ateities viziją ir nustokite jos geisti. Nes vizijos nesipildo akimirksniu, o geismas nuvilia.

Ir štai nusivylimai ir savigrauža, kai jos nesipildo, daro įtaką mūsų nuotaikai ir savivertai. Todėl formulė yra tokia: užsinorėjai- įsivaizdavai- ir nebesirūpini. Kuo mažiau idėjų ir svarstymų, tuo lengviau pildosi norai, jei jie iš tiesų atitinka mūsų poreikius.

Man labai norėtųsi priminti jums rusų poeto A.Bloko mintį: „Viskas, ko žmogus nori, būtinai išsipildys, o jeigu neišsipildys - tai ir noro nebuvo, o jei kažkas išsipildė, bet ne tai - nusivylimas tik menamas- išsipildė būtent tai!“

4u.gif

thumbup.gif dar pridursiu, kad taip nusivylimai daro itaka nuotaikai ir savivertei o tai savo ruoztu lemia musu veiksmus!

Visiskai paleisti nora manau irgi krastutinimas. Gerai jeigu tai yra kazkas materialaus. O tarkim jeigu du mylimieji visiskai nebesirupins savo troskimu, tai taip ir liks galvoti kodel jis/ji man taip ir nebepaskambino, tikedamasis, kad veiksmu turi imtis kitas zmogus : ))) Na cia toks primityvus pavyzdys, bet manau link tikslo taip pat svarbu sistemingai eiti, tik tas nesirupinimas yra minciu kontrole. Negalvojimas, kad to ar ano as nevertas. Tai ar tai neimanoma.

Bloko mintis drinks_cheers.gif Viskas turi prasme, ir niekas nera atsitiktinumas.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 18, 11:23)

Visiskai paleisti nora manau irgi krastutinimas. Gerai jeigu tai yra kazkas materialaus. O tarkim jeigu du mylimieji visiskai nebesirupins savo troskimu, tai taip ir liks galvoti kodel jis/ji man taip ir nebepaskambino, tikedamasis, kad veiksmu turi imtis kitas zmogus : ))) Na cia toks primityvus pavyzdys, bet manau link tikslo taip pat svarbu sistemingai eiti, tik tas nesirupinimas yra minciu kontrole. Negalvojimas, kad to ar ano as nevertas. Tai ar tai neimanoma.

visiskai paleisti - nereiskia nebesirupinti.
laisve=meile
nelaisve=nemeile
jei nepaleidi, reiskia kabiniesi, reiskia sita energija ikalinta tavo kune, kol nepaleisi ji pati iseiti negali. sulaikyta energija, nejudanti energija=pyktis.
o paleisti neleidzia baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 10 17, 21:36)

Skaičiau ir aš.. Man visai patiko ax.gif Kaip ir smėlioAudrai labiausiai patiko dvasingoji dalis.. Mano nuomone verta paskaityt.. smile.gif
Dar mačiau ir filmą, bet man jis neprilygo knygai schmoll.gif knyga daug geresnė..
Atsakyti
Man tai tas "paleidimas" daznai pasiteisina. Net stebedavausi, kai, atrodo, nelabai ir ka "veikdavau" ar skatinau tu noru issipildyma, o jie issipildydavo. O kai galvodavau : va sitas dalykas man labai svarbus, reikia "padirbeti", "paspausti" smile.gif tai ir nieko nesigaudavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 18, 10:33)
visiskai paleisti - nereiskia nebesirupinti.
laisve=meile
nelaisve=nemeile
jei nepaleidi, reiskia kabiniesi, reiskia sita energija ikalinta tavo kune, kol nepaleisi ji pati iseiti negali. sulaikyta energija, nejudanti energija=pyktis.
o paleisti neleidzia baime  smile.gif

Taip suprantu apie ka snekat, todel ir sakau, kad "nebesirupinimas" ir nera tas nebesirupinimas savo tiesiogine prasme.

Taip iseina yra dvieju tipu rupesciai: kai tu naturliai domiesi ir judi link kazkokio tikslo pagal aplinkybes ir kai rupiniesi su baime. Pastarasis variantas ir blokuoja sekminga ivykiu eiga. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 18 spalio 2011 - 10:48
QUOTE(skm @ 2011 10 17, 23:59)

4u.gif

Įdomi mintis.. Iš dalies jai pritariu.. Jei perspaudi tikrai gali gautis nekas.. Bet visiškai paleist ir nebegryžt prie jos.. na nežinau.. Pvz.: jei nori kažkam siusti sveikatą, gi neužteks vieną kartą pagalvoti ir tas žmogus pasijaust sveikas.. manau turi daugiau kartų pagalvot apie tą žmogų, daugiau kartų siųsti geras mintis ir pasimelst už jį ne vieną kartą.. ax.gif

Dar man labai patiko straipsniukas kurį ikėlė viena iš šio skyrelio dalyvių (tik neprisimenu kuri..)

http://lt.netlog.com...og/blogid=90174 O ten tokia mintis parašyta, kad Vizualizacija, tai mintinis vaizdinių kūrimas. Mūsų mintys išeina į Visatą vibracijos forma ir pritraukia kitas panašios vibracijos formas. Yra atlikti fizikiniai tyrimai, kurie ištyrė, kad mintis, kaip vibracija, gyvena apie 4 valandas ir miršta, jei žmogus daugiau apie tai nepagalvoja, jei žmogus apie tai pagalvos dar kartą ir dar kartą, tai jos gyvavimo trukmė ir vibracija didėja. Panaudoję šį principą, galima susikurti sau visokeriopą gerovę ir tiesiog leisti Visatos energijai tekėti. Ir čia labai puikiai veikia posakis – „ką turėsi – tą ir pjausi“.
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 10:52)
Pvz.: jei nori kažkam siusti sveikatą, gi neužteks vieną kartą pagalvoti ir tas žmogus pasijaust sveikas.. manau turi daugiau kartų pagalvot apie tą žmogų, daugiau kartų siųsti geras mintis ir pasimelst už jį ne vieną kartą..  ax.gif

Mes negalime įtakoti kito žmogaus sveikatos daugiau nei mums leidžiama. Jei per daug nori, kad kitas pasveiktų, yra tikimybė, kad dalį žmogaus ligos pasiimsi sau. Man taip yra buvę, todėl pasimokiau. Liga yra skirta kitam žmogui, todėl nedera jos pasiimti sau- iš to gero nėra nė vienam. Manyčiau, kad ir geras mintis derėtų siųsti kitam su saiku...Mes turim bėdą- norim viską ir visus kontroliuoti, todėl ir sakoma: gerais norais pragaras grįstas...
Atsakyti