QUOTE(Drovute @ 2011 09 23, 00:43)
Klausiu nes su MB padarem isvadas kad 4 IUI buna daugumai sekmingiausia, o dabar jis uzsigeide, kad darytume 4 IUI.
O kas bus ryt vakare?
Sian vakare pas S ir klausysiuos nuosprendzio. Galima sakyti, kad nuo siandien 20.30 prasides mano kryziu keliai pas klecka.
Nu labai sveikinu su sprendimu padaryti 4IUI
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 08:08)
gal galėtum paprašyti vyro kad parodytu kokius geriausiai pirkti ir įmestum nuoroda, nes kai nueini ten tai ir nežinai ka imti buvo 3 variantai
http://www.tribestan.lt/main.php/id/601/lang/1 sitie geri. Kaip vyras paaiskino, sudetyje turi buti 1000 ir daugiau mg to tribulus terresteris. Pagal si rodykli ir rinktis.
QUOTE(spinsa @ 2011 09 23, 08:08)
dziugu kad gal jau kazkam pasiseks

bent jau as NT testais visai nebetikiu. dar ir sian turiu du testukus su labai gerai iziurima antra juostele, o kas is to? as netikiu, geriausias bus irodymas jei priduosi krauja.
spinsa, as turiu 10 testuku su antrom juostelem. bet kas is to, jeigu negaliu isnesioti...
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 09:06)
ai ir aš vieną pavogsiu
jei į temą, tai aš čia ne į temą, IUI daryti nesiruošiu, bet mergaičių išgyvenimai man labai artimi, todėl paskaitau
i tema, i tema... O kodel nebedarysi IUI?
Rudde, a krauja jau pridavei? Kada zinosim rezultatus? Kaip gerai, kad ryskeja
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.