QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 18:22)
O kokia prasme kartot yra?
Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit.
ne, nera jokios galimybes isgelbeti kai laaabai-laaabai ankstyvas nestumas. Bet reikia butinai stebeti Hcg augima, kad tiesiog zinoti. Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit.
Leja - nu kur tu? Kur tavo II foto?
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 18:25)
na 1IUI tai nepasisekė o po 2IUI bus matyt tikėkimės kad pasisekė
šiaip man gyd. S labai patinka tik kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
tikiu, zinok. Tikiuosi, tau nebereikes kito gydytojo.šiaip man gyd. S labai patinka tik kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
QUOTE(diana_j @ 2011 09 23, 18:53)
Sveikos mergytes
,
bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele
musyte kaip tu ?
, dar ir Maidenana pamenu
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo
tik va vakar buvo 8 cd , ir buvo vienas folis 0,9 cm tik.. na bet nutarem 3 men, bandyt naturaliai, tik duphast gerti turesiu... tikekimes, kad pavyks jau pagaliau, po ilgo laukimo
, na o jei ne, tada stimuliuosim... 
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu....
nu ka gi - a vdrug ir pavyks.. vat paims ir pavyks bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele
musyte kaip tu ?
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu....
jooo, o as vis dar cia...