Jei nori liesesnio (dietinio) tada tikrai tiks jogurtas, man irgi labiausiai patinka bananinis su citrina

, o jei nori geresnio skonio tai truputi ilgesnis procesas. Ištirpini želatiną, tada pili grietinėlę ir verdi kartu su želatina, kad gerai viskas ištirptų, dedi cukraus pagal skonį, tik jokiu būdu neužvirinti. Kai viskas gerai ištirpsta nuimi nuo ugnies ir padedi, kad atvėstų, bet kad dar nebūtų pradėjusi stingti. Dedi grietinės ir truputį citrinos rūgšties arba, manau, tiktų citrinos sultys. O dabar jau galima naudoti, t.y. supilti į tinkmą formą.
Proporcijų nelabai atsimenu, nes jau seniai tokią ir dariau, dabar dažniausiai darau su jogurtu.

O į jo sluoksnį dedu Kuršėnų vyniotinio, man jis čia labai tinka.
gaunasi gaivu, ne per riebu. Net vyrams patinka
Ir mano mėgstamiausia būtent su spalvotais kvadračiukais. Kitą kartą būtinai nufotografuosiu.