QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 29, 14:31)
Būtų įdomu komentarai ir tų, kas turi visai baltus akmens masės stalviršius, dėl priežiūros. Dėl dėmių, jų nuvalymo? Ar nekyla problemų?
mums uzsakinejant balta stalvirsi daug kas atkalbinejo...bet...prie savo tamsiu baldu norejau butent balto stalvirsio...ir galiu patvirtint,kad kavos ar vyno deme jei ir paliks per nakti ,kita ryta tikrai issivalys

na nezinau,bent jau as nesigailiu nei laso,kad dejau balta,esu labai patenkinta
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 30, 10:44)
Į kraštutinumus nepuolu

, tiesiog turiu dabar vieną klientą, kurio interjero koncepcija "baltas" interjeras, tad stalviršis tikrai bus labai šviesus. Norėjau daugiau informacijos iš tų, kurie turi su tokiais stalviršiais gyvenimiškos praktikos
Melodijau, ar jūs pats esate projektuotojas, baldų gamintojas ar pan?
mano gyvenimiska praktika su tokiu stalvirsiu jau daugiau nei puse metu ir nieko labai neigiamo negaliu apie juos pasakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 30, 18:22)

apie ta pati kalbam, taip ant margo paviesiaus, maziau matosi dulkes, trupiniai ir pan. Bet man negrazu, kiekvienam savo, siuo metu uzsisakiau "krastutinuma" tamsiai ruda, galbut po metu noresiu margo, bet dabar norejau butent tamsaus stalvirsio. Kaip sakot, man patinka svaresne virtuve, grieztai ir minimaliai, todel balta-ruda, be jokiu stiklu spintelese, be rankeneliu, jokiu kabiklu ranksluosciams (gal del sito iskyls problemu, kai nebus kur deti, bet nenoriu tam skirti vietos).
as lygiai toki pat vaizda buvau susidariusi,kai rinkomes virtuvini

tik dejom rankeneles(snapelius) ir spinteliu virsaus

tiesa pasakius puse rankeneliu dar teturim,meistras uzdelse

na bet gyventi galima....