QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 14, 16:23)
...valgomasis bus kitoj patalpoj, už "arkos"/stumdomų stiklinių durų.
Kur gaminsites stumdomas? +/-kokio plocio ir kokia kaina?
QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 14, 16:23)
Mergaitės, o kur jūs dėtumėte arbatas,kavas ir duonos produktus? Aš galvoju paskirti arbatoms ir kavoms ir duonos produktams, antrą platų stalčių, iš karto po irankais

Ką manot?
Esu is interneto issisaugojus toki sarasiuka galima panaudoti kaip PVZ.
Virtuvės įranga ir produktų talpinimo sąrašas:
Maistas
1. Duona, jos produktai
2. Grūdai, košės, dribsniai
3. Kava/arbata
4. Sausas maistas (makaronai, sausiukai, sausainiai, trapučiai)
5. Miltai, krakmolas ir kt.
6. Pusgaminiai (pusiau paruošti, reikai tik užpilti vandeniu ir pan.)
7. Koncervai
8. Aliejus
9. Užkandžiai (tortilijos, čipsai ir kt)
10. Vaiko maistelis
11. Saldumynai
Tokius gaminius geriausia laikyti ŪKINĖSE SPINTOSE .
12. Šaltai dedami produktai (mėsos, pienos produktai, šaldytos gėrybės-grynai, mėsa, uogos) savaime suprantama, šaldytuvas, šaldiklis
Indai ir įranga:
1. Stalo įrankiai (viršutinis stalčius)
2. Lėkštės (stalčius vidutinis, gana gilus,gali būti ir džiovykla virš plautuvės, bet tai jau po truputį išeina iš šiandieninės virtuvės, ypač pas tuos, kurie turi indaplovę.
3. Arbatos/kavos komplektas (viršutinės spintelės)
4. Stiklinės (viršutinės spintelės)
5. Maži dubenėliai (viršutinės spintelės)
6. Tuščios dėžutės (žemiausias stalčius)
7. Maži reikmenys (tarkutės, atodarytuvai, atidarytuvas ir kt. viršutinis stalčius)
8. Servetėlės (viršutinis stalčius)
9. Kavos aparatas statomas ant stalo
10. Tosteris (į stalčių arba ant stalo)
11. Mėsyčių pjaustymo mašina (į stalčių arba ant stalo)
12. Virdulys (į stalčių arba ant stalo)
Švaros zona:
1. Šiukšlės (po plautuve, geriausia su šiukšlių skirstytuvu, su dangčiais)
2. Valymo rakandai-priemonės kaip kempinės, šveistukai (stalčius po arba šalia plautuvės, gali būti su šiukšlių konteneriu, kuris yra sandarus, turi būti naudojami skirtukai dėl higienos)
3. Indaplovės valikliai, plovikliai (geriausia iš karto po plautuve, kur yra vandens alkūnė, naudoti kiauro stalčiaus mechanizmą)
4. Namų švaros valikliai (apatinis stalčius)
5. Rankšluosčiai (viršutinis stalčius)
6. Šiukšlių maišai (apatinis stalčius, gali būti šalia namų švaros valiklių)
7. Parduotuvės maišeliai (apatinis stalčius)
8. Gyvūnų maistas (apatinis stalčius)
9. Namų valymo įrankiai (šluota, dulkių siurblys, šiukšlių semtuvėlis. Gali būti ūkinėje spintoje, kurios plotis nuo 300-600mm
Maisto ruošimo zona:
1. Virtuviniai įrankiai (galastuvai, samčiai, skustukai, plakikliai. Viršutinis stalčius)
2. Peiliai (viršutinis stalčius)
3. Pjaustymo lentos (apatinis stalčius, geriausia sudėti ne suguldytas, o pastatytas tarsi ant šono)
4. Gilūs maišymo dubenys (geriausia ūkinėse spintose, stalčiuose, kurių aukštis iki 1100mm)
5. Aliejus/actas/salotų balzamas (siauras krepšys, bet aukštas)
6. Prieskoniai (arba tarp stalviršio ir viršutinių spintelių arba viršutinėse spintelėse. Galima išnaudoti gartraukio vietą, kai jis yra įmontuojamas ir apsiųtas plokšte. Ten ideali vieta prieskoniams)
7. Popieriai kepimui, folija, kepimo rankovės (patartina po orkaite padaryti stalčiuką, jeigu ji po kaitente. Kitu atveju-apatinis stalčius)
8. Virtuviniai kombainai, mikseriai ir kt. Elektrinė įranga-ūkinės spintos.
9. Puodai, keptuvės, (vidutinis stalčius)
10. Tortų, pyragų, sausainių formos (apatinis stalčius)
11. Kočėlas, sausinių formelės (apatinis-vidurinis stalčius)
12. Kepimo milteliai ir panašaus kalibro reikmenys (apatinis stalčius)
Dar toks PVZ. (galit rasti ir daugiau
straipsniu ):
As savo virtuves plana atsispausdinau ir su piestukus rasiau, tryniau ir vel rasiau

jus pasirasykit pagal save. sekmes