QUOTE(vilka11 @ 2012 01 11, 11:42)
Jokiais budais nereikia jokiu misiniu. Man lygiai tas pats atsitiko, tai as jau pries 2 sav. patarimu pradejau ieskoti. Taip pat tik iki 6 men. valgeme Mp , po to pradejau primaitinti.Valge nenoriai, bet dabar jau atradau keleta kosiu, kurios pradejo patikri, daug vaisiu valgo, darzoviene su mesyte ir t.t. (Siame forume gavau daug patarimu paskaitykite ankstesnius komentarus. ) Diena pieno mano lekiukas irgi nenori, tai as jam isiulau prie mieguti ir jis geria taip pagerejo pieno gamyba, o naktimis irgi valgo N kartu, tai rite atsikeliu kaip issunkta citrina, bet iki vakaro vel turime pienuko. Aisku ne tiek kiek buvo, bet... O diena geriame arbateles is ramuneliu, melisu metu ( turiu savo pridziovinusi )Pas mus irgi buvo nukrites hemoglobinas, bet siandien buvome pas gyditoja ir man jau ramiau- gelezies atsargos pakilo ir hemoglobinas irgi pakilo. 

Ar gelezi papildomai gere Jusu mazius? Gydytoja mums rekomendavo, bet sunkiai sekasi, pradzioje isveme, dabar ziaugcioja baisiausiai, bandau i kose imaisyti, tai is viso tada koses nebevalgo. Diena stengiuosi per daug kruties nesiulyti, kad pries nakti gausiau privalgytu, gal taip neteisinga, net nebezinau...
Dar karteli perziurejau kraujo tyrima-visi pozymiai rodo, anemija-tiek Hg, tiek ertrocitu turio rodikliai, o feritina dar is venos, tai nesinori man jo badyti.
Aciu visoms patariancioms