Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

QUOTE(vilma* @ 2012 02 12, 14:19)
sveikos, mamytes labai mane suzavejo JANE vezimeliai svajoju apie UNLIMIT bet renkuosi ir is NOMAD.
pagrindinis privalumas mane suzavejes, kad lopsiukai segasi automobilyje.
Tik va man klausimas toks, as kiek filmukus apie kedutes ziurejau visur rodo kaip prisegt lopsiuka su 2 vietu dirzais abieju vietu dirzai segasi per peti. Pas mane masinoj vidurine vieta su dirzu uzsegamu tik per pilva. Ar galima juos tvirtinti prie tokiu ar ne.  g.gif  ir ar lieka vietos didesniam broliui gale jei masina nera is didziuju  g.gif
aisku reiks issimatuot viska ir gerai apziuret, bet del tu dirzu gal kas gali papasakot kas ir kaip.

ir koki lopsiuka rekomenduotumete liepos pabaigoje-rugpjucio pradzioj gimsianciam mazyliui.  unsure.gif

dar klausimelis, kiek supratau ir prie unlimit ir nomad tvirtinasi lopsiukai.
o ar reikia adaptariu. Galvoju gal uzsisakyt internetu sportini UNLIMIT  (vaziuokle su sedima dalim) ir dasipirkt lietuvoj deveta lopsiuka.  ax.gif

pirmiausia manyciau, kad lopsiuko reiketu tik capazo, nes kiti ziemai mazoki gali buti g.gif bet tai kaip ant unlimit vaziuokles atrodys capazo.... g.gif
.... idomu ka kitos mamytes pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(medutiss @ 2012 02 13, 20:51)
pirmiausia manyciau, kad lopsiuko reiketu tik capazo, nes kiti ziemai mazoki gali buti  g.gif  bet tai kaip ant unlimit vaziuokles atrodys capazo....  g.gif
....  idomu ka kitos mamytes pasakys  g.gif

dekui mamutes uz atsakymus, gal dar kitos ka patars.

bet kaip atrodys ant unlimit capazo lopsys net nepagalvojau. g.gif

gal dar kitos mamytes papasakos, kaip jos sega lopsiukus. Negi mano vienos masina su tokiais dirzais doh.gif

ziuriu jie visur su transporter lopsiu. siaip tas lopsys man labai grazus, tik kiek supratau mazesnis g.gif
Atsakyti
Normaliai tas capazo atrodys. Juk ji jane ir ant sketuku projektavo (pvz. carrera ), nera tas unlimit toks jau miniatiurinis, kad capazo netiktu. Tik klausimas ar jums pats unlimit sportinis patiks? Siauras labai jau jis, nebent vaikutis smulkus, as saviskio vyro galiuno i tokus vezimus nelabai buciau ikisus.
Lopsi ar tvirtai prisegsit su tokiais dirzais abejoju. Tokiu atveju kaip jusu, lopsys segamas dviem soniniais dirzais. O ar salia lopsio dar tilps kito vaiko kede irgi reiketu matuoti, nes ne i kiekviena telpa. Pvz i musu standartines lengvasias masinas, netilptu, pagal poreiki gale segam dvi kedes.
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu- kokią autokėdutę pirkti prie Nomad ? Noriu kad tvirtintusi ne šonu- kad gale dar tilptų vaikas . Gal kartais yra kažkokie adapteriai ir tinka ne tik Jane kėdutės ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai ir pirkit bet kuria Jane kedute. Visos tiks ant vezimo be adapteriu ir tvirtinsis normaliai automobilyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2012 02 17, 10:20)
Pasikartosiu su klausimu- kokią autokėdutę pirkti prie Nomad ? Noriu kad tvirtintusi ne šonu- kad gale dar tilptų vaikas . Gal kartais yra kažkokie adapteriai ir tinka ne tik Jane kėdutės ?
Ačiū  4u.gif

biski klausimo nesuprantu g.gif - prie nomado jokia kita kedute netiks tik jane firmos ax.gif

kaip kedute gali tvirtintis sonu g.gif jos visos tvirtinasi vienodai - naujagimio atsisukus i sedyne o nuo 9kg jau vaziavimo kryptim ax.gif

kaip suprast - kad gale tilptu vaikas g.gif
Atsakyti
Na matrix kede galima tvirtinti ir is galu isilgai sedynes, jei segi gulscia, o jei segi pasodinta, tada standartiniu budu, nugara i kelia. Kitos kedes segasi tik nugara i kelia.
Del vaiko tilpimo, matyt tureta omenyje, kad kai segi sonu i kelia matrixa ar capazo, tada salia nebetelpa kito vaiko kede. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2012 02 17, 12:51)
biski klausimo nesuprantu  g.gif - prie nomado jokia kita kedute netiks tik jane firmos  ax.gif

kaip kedute gali tvirtintis sonu  g.gif jos visos tvirtinasi vienodai - naujagimio atsisukus i sedyne o nuo 9kg jau vaziavimo kryptim  ax.gif

kaip suprast  - kad gale tilptu vaikas  g.gif

QUOTE(gitulia @ 2012 02 17, 14:37)
Na matrix kede galima tvirtinti ir is galu isilgai sedynes, jei segi gulscia, o jei segi pasodinta, tada standartiniu budu, nugara i kelia. Kitos kedes segasi tik nugara i kelia.
Del vaiko tilpimo, matyt tureta omenyje, kad kai segi sonu i kelia matrixa ar capazo, tada salia nebetelpa kito vaiko kede.  g.gif

Būtent, vaikas kadangi nemažas tai jam kėdutės nebereikia, o lopšį tvirtinant tai vietos jau beveik 0, be to ir saugumo sumetimais nenoriu.
Na supratau- nes pradžioj tai susibalamutinau su tom kėdutėm- lopšiais, pasirodė labai didelės.
Norėjau dėvėtos kėdutės, o pasirinkimas lygus beveik 0. verysad.gif
Atsakyti
Jei jus turit capazo, tai matrixo tikrai nepirkit. Sunkus ir didelis jis. Imkit normalia Jane kedute. O jei nebutinai kede ant remo, ir is viso nesiriskit prie vezimo, imkit kokia maxi cosi, bent jau naudotu pasirinkimas didesnis ir siaip gera kede smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2012 02 17, 14:52)
Būtent, vaikas kadangi nemažas  tai jam kėdutės nebereikia, o lopšį tvirtinant tai vietos jau beveik 0, be to ir saugumo sumetimais nenoriu.
Na supratau- nes pradžioj tai susibalamutinau su tom kėdutėm- lopšiais, pasirodė labai didelės.
Norėjau dėvėtos kėdutės, o pasirinkimas lygus beveik 0.  verysad.gif

jei vaikui kedutes nebereikia tai manau lopsi ir vaikas turetu tilp 4u.gif va lopsys ir kedute sunkiau cia ne i kiekviena masina telpa mes del to keitem masina lotuliukas.gif kad lopsys ir kedute tilptu biggrin.gif
Atsakyti
Nu be kedes turetu tilpt, bet ar patogiai ir normaliai sedes, cia klausimas. O jei lopsi tvirtint dviem soniniais dirzais, tai kuom tas vaikas beprisisegs? Manau vis tiek nieko nera geriau ir saugiau uz normalias autokedutes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 02 14, 14:41)

gal dar kitos mamytes papasakos, kaip jos sega lopsiukus. Negi mano vienos masina su tokiais dirzais  doh.gif

Pas mane dirzai kaip pas jus, viduryje tik per pilva. As paprastai segu prie soniniu, nes kitokio poreikio nera. Esu bandziusi segti ir prie vidurinio, kai pati norejau salia lopsio ant galines sedynes itilpti. Prisisege normaliai, juk ir soniniuose segasi prie tos dalies, kur per pilva eina. Kitas dalykas - ar jums uzteks masinos plocio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugarlee @ 2012 02 17, 11:20)
Ačiū  4u.gif

Prie Nomad tinka tik Jane kedutes. Kitokios ir neieskociau, nes vis tik labai patogu autokedute uzsideti ant remo kai reikia kazkur trumpam su vaiku nueiti.
Mes turime mums jau nebereikalinga kedute Rebel pro. Jei domina, rasykit AZ mirksiukas.gif
Atsakyti