Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

QUOTE(ELWOOD @ 2012 09 10, 16:29)
buciau labai dekinga  4u.gif  jei kuri mamyte pasidalintu nuomone apie jane unlimit vezimely, mat pirkciau jo nepaciupinus...
idomu kokie lopsio vidiniai matmenys, nerandu niekur, kad gilus tai matos is foto, bet vat plotis ir ilgis sunku is foto ziurint pasakyt, kaip sportine dalis, ar pakankamai ilga, patogi?
bukit geros, kurios zinot ka nors, brukstelkit... ACIU 4u.gif

o su kokiu lopsiu Jus ziurit?
unlimit tai vaziuokle bus o losiai ju yra keliu rusiu ir ant visu vaziuokliu dedasi g.gif

ikelkit foto koki grozi issirinkot gal bus lengviau mamytem pakomentuit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas turit nuotrauka kaip atrodo Jane nest plus vokelis vezimelyje,ar jis uzstoja kazkiek, kad vejas nepustu blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 10 04, 09:30)
Sveiki gal kas turit nuotrauka kaip atrodo Jane nest plus  vokelis vezimelyje,ar jis uzstoja kazkiek, kad vejas nepustu  blush2.gif ?

savo foto as neturiu bet va kokiu praguglinus radau

user posted image
user posted image

as saviskiui nupirkau tik dar nebandem nes maniskis dar lopsiuky guli mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas gali parašyt kokie vidiniai išmatavimai lopšio?
Atsakyti
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 10 04, 09:30)
Sveiki gal kas turit nuotrauka kaip atrodo Jane nest plus  vokelis vezimelyje,ar jis uzstoja kazkiek, kad vejas nepustu  blush2.gif ?

Va, čia kiek prisimenu buvo -15 l.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 10 spalio 2012 - 09:59
Dar turiu klausimą, o Nurse by Jane tai čia tie patys Jane vežimukai ar kitokia firma, ir gal dar gali kai kas parašyt kelitų metų kolekcija buvo vežimukas pilkas su oranžiniu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 10 10, 11:43)
Dar turiu klausimą, o Nurse by Jane tai čia tie patys Jane vežimukai ar kitokia firma, ir gal dar gali kai kas parašyt kelitų metų kolekcija buvo vežimukas pilkas su oranžiniu, ačiū  4u.gif

as kiek suprantu tai skirtingos.
jane puslapyje internetiniame tai ju nera. g.gif
http://www.jane.es/en-en#/de-paseo
Atsakyti
Tos pacios firmos pigesne vezimu linija. Taip kaip Hauckas gamina ir Hauck, ir Icoo.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, o dar norėčiau paklaust dėl Capazo lopšio išmatavimų? Vakar pažiūrėjau Vaikutyje tai man jie tokie mažulyčiai pasirodė ir siauri?
Atsakyti
Capazo normalus lopsiai, matrixai mazi. Kai vaziuojat i vaikuti pasiimkit centimetra ir pasimatuosit, kad nekiltu abejoniu.
Atsakyti
Esu nusižiūrėjusi JANE Nomand vežimą. Man svarbu, kad būtų su lopšiu ir kad tilptų į liftą. Ar galit pasakyti, kiek cm. yra tarp galinių ratų, ar telpa jis į senus liftus? dar ir žiemą teks važiuoti, tai nors mieste gyvenam, nesinori visai mažutėlių ratukų - šis vežimas man pasirodė toks aukso biduriukas ir lengvas ir ratukai ne visai maži ir esant reikalui lopšys išsiima su rankena, galima neštis.

Atsakyti
PIrma issimatuokit lifto duris. Visu liftu duru tarpas gali skirtis, vieni daugiau atsidaro, kiti maziau.
Atsakyti