Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

Slalomas vaziavimo minkstumu, manevringumu, tylumu, geriau uz nomada, nomadas lengvesnis, kompaktiskesnis tiek sulankstytas, tiek ir islankstytas (kalbu apie rema, sedyne tikrai nera mazesne). Tai ir spreskit kas svarbiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 31, 09:29)
Slalomas vaziavimo minkstumu, manevringumu, tylumu, geriau uz nomada, nomadas lengvesnis, kompaktiskesnis tiek sulankstytas, tiek ir islankstytas (kalbu apie rema, sedyne tikrai nera mazesne). Tai ir spreskit kas svarbiau wink.gif

L aciu uz atsakyma, vaikutis svarbiau nei as, tai reik imti Slalom bent jau naujagimiui, o paaugusiam Nomad sportinuka gal nusipirksiu priedo, juk tas pats Capazo lopsys ir autokedute Jane tiks ant bet kurios vaziuokles, tiek Slalom, tiek Nomad. O NERA TOKIO STEBUKLO, KAD TAS PATS SPORTINUKAS (MINKSTA SEDIMA DALIS) IR ANT SLALOM IR NOMAD VAZIUOKLES TILPTU? Tada Nomad vaziuokle papildomai pirkciau, kaime su Slalom vazineciau, kur blogas kelias, o Nomad vaziuokle laikyciau masinoj prie buto, isejus i lauka issitraukiu is masinos vaziuokle, Capazo ar autokedute uzsidedu ir lekiu, net nenesciau vaziuokles i buta, o veliau persedus i Nomad sportinuka, tai jau ji bus lengva uznest i buta. Ka manot? Nerealus norai turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 30, 21:36)
Jojoj, keista patirtis. Tektu pavezioti ta tuti ar tako koki menesi kita, isikibtum i jane abiem rankom ir nepaleistum smile.gif

Taip, mano patirtis tokia. Kai ieškojau vežimo, labai jau norėjau lengvo, patogaus, erdvaus, kad užsinešt į butą butų patogu (namas be lifto). Ir ką gi. Kažkada SM skaičiau vieną komentarą apie vežimus, kad tobulo vežimo nėra biggrin.gif Ir visi patogūs vaikui vežimai nepatogūs mamai, nes jie... sunkūs biggrin.gif
Tučiu arba tako džiaugčiausi tik kol lopšy vaikas būtų, sportinės dalys jų niekam tikusios.

QUOTE(sause @ 2013 01 30, 23:16)
9.Kad autokedutė montuotusi ant važiuoklės yra labai patogu ir gerai. Tikrai verta imti 3 in 1.
Arba galima būtų pagalvoti ir apie matrix lopšį-autokėdutę. Žinau žmonių kuriems matrix'as pasiteisino. Man asmeniškai nepasiteisino. Nebuvo labai blogai, bet capazo lopšys ir atskirai kėdutė man  thumbup.gif 

10. Matrix yra lopšys-auto kedutė.  Tačiau reikia patikrinti ar užteks automobilio diržo ilgio tvirtinimui. Mano mašinoj neužteko, o vyro užteko.  O šiaip vaikui augant nešioti vaiką ir autokėdutę darosi vis sunkiau ir sunkiau  mirksiukas.gif 

Šiaip mąstot teisingai  4u.gif  Aš dar neatmesčiau ir Normad'o , nes jis lengvesnis už Slalomą.

Man matrixas nepasirodė irgi patogus. Žiūrėjau aš jį gyvai, bet capazo ir taip nėra didelis, o jau matrix... schmoll.gif

QUOTE(smailiadante @ 2013 01 31, 01:16)
Super, jei Nomad lengvesnis! Dbr ziuriu i ji, matau tik 1 dideli skirtuma nuo Slalom Pro, t.y. vietoj 1 priekinio didelio rato pripuciamo, 4 mazesni nepripuciami (vietoj 3-cio yra 4(6)-tis vezimelis). Gal zinot, ar tie Nomad 4 priekiniai ratai guminiai ar plasmasiniai, ir lyginant Slalom Pro ir Nomad ar labai skiriasi vaziavimo minstumas, amortizacija, manevringumas (vaziuojant blogu keliu). Kad su 4-ciu bus stabiliau keliant vezima ant bordiuro tai skaiciau. Jei praktiskai tas pats, tai imciau Nomad, nes lengvesnis.
Del Matrix autokedutes, irgi dbr ziuriu, turit omenyje, ji patogi, kad yra kaip mini lopsiukas, kad yra pilnai gulima padetis? Bet ji tokia maza siaura atrodo, kad tik naujagimis vasara tilptu, o veliau didesnes reiktu, ar man blogai atrodo?

Vėliau tikrai reiktų kito lopšio, nes matrixas tikrai mažas ir siauras, iki rudens gal pratemptumėt, nes jūsų vaikutis pavasrį gims, nereiks daug rengt, kaip kad žiemą. Arba keliautumėt rudeniop jau į sportinuką...

QUOTE(gitulia @ 2013 01 31, 08:29)

Nu neturi slalomas minkštumo, nomadas - juo labiau. Tik kad manevringas. Bet ir keturračiai, kurių priekiniai ratai sukiojasi 360 l, taip pat manevringi. Be to, man triratis irgi nepasiteisino. Važiuojant gatvėse - taip, gerai. Bet mes pagrinde vaikštom miške, pušyne, tai dieve padėk - kelias nelygus, tas priekinis ratas užvažiuoja ant kokio nelygumo, automatiškai vežimas virsta, reikia nuolat įtempus rankas laviruot. Keturračiai vis tik stabilesni.
Jei pirkčiau vežimą dabar, pirkčiau normalų lopšinį variantą, minkšta važiuokle, normaliais ratais, kad ir roan (kurio lopšys super, važiuoklė super, sportinis variantas - tragiškas, siauras, mažas ir nepatogus), bet tik lopšinį, tegu ir sunkų, o po to jau normalų erdvų sportinį. Kad ir nomada. Nes sportinis variantas liuks, vaikutis jau didesnis, nieko, kad ir ne visai minkštai važiuoja, krato, bet jau kai kūdikis kratosi "mikštam" slalome...
Be to, taip ieškoto važiuoklės lengvumo man taip ir nereikėjo, nes važiuoklę palikdavom automobily, arba prirakindavom laiptinėj, o namo nešdavausi tik lopšį. Tai jau tikrai geriau būčiau pirkusi sunkų, bet patogų vaikui lopšinį vežimą.
Čia tik mano patirtis, slalomo sportiniu variantu aš esu labai patenkinta ir kito neieškočiau (ir neieškau), bet su lopšiu ir kieta važiuokle atvargom...Tiksliau vaiko buvo gaila.
Ai, dar, capazo lopšys man pasiteisino tame, kad vaiko iki 4 mėn automobily autokėdutėj nevežiojau, tik lopšy, nors turėjau ir autokėdutę.
Atsakyti
QUOTE(smailiadante @ 2013 01 31, 01:16)

*Super, jei Nomad lengvesnis! Dbr ziuriu i ji, matau tik 1 dideli skirtuma nuo Slalom Pro, t.y. vietoj 1 priekinio didelio rato pripuciamo, 4 mazesni nepripuciami (vietoj 3-cio yra 4(6)-tis vezimelis). Gal zinot, ar tie Nomad 4 priekiniai ratai guminiai ar plasmasiniai, ir lyginant Slalom Pro ir Nomad ar labai skiriasi vaziavimo minstumas, amortizacija, manevringumas (vaziuojant blogu keliu). Kad su 4-ciu bus stabiliau keliant vezima ant bordiuro tai skaiciau. Jei praktiskai tas pats, tai imciau Nomad, nes lengvesnis.

**Del Matrix autokedutes, irgi dbr ziuriu, turit omenyje, ji patogi, kad yra kaip mini lopsiukas, kad yra pilnai gulima padetis? Bet ji tokia maza siaura atrodo, kad tik naujagimis vasara tilptu, o veliau didesnes reiktu, ar man blogai atrodo?

QUOTE(gitulia @ 2013 01 31, 08:29)

Dėl šito galima pasiginčyti, o dėl viso kito sutinku drinks_cheers.gif

** Mano pavasarinis vaikas matrix lopšyje važinėjo iki rudens. Galėjom dar važinėti, bet mano pametinė vis taikydavosi prisėsti , o abiem vietos darėsi per mažai. Šiaip jis jaukus lopšiukas. Kol naujagimis tai mašinoje galima tvirtinti galinėje sėdynėje kaip lopšį. Mes nevisada taip galėjom, nes mūsų šeima didelė ir nėra vietos ( tvirtinamas lopšys užima 2 sėdimas vietas). O kai pasidaro kaip kėdutė - tai man kažkaip nelabai patikdavo kaip tas naujagimiukas ten susmukdavo. O ir kaip rašiau- mano mašinos diržai buvo per trumpi.
O dėl Capazo lopšio neturiu jokių priekaištų biggrin.gif

Atsakyti
Smailadante, abejoju ar rasite nomado vaziuokle atskirai be sedynes, o ir tokiam komplektui nelabai yra prasmes, geriau tada slalomas ir koks nors sketukas.
Sause, galim pasigincyti biggrin.gif as turejau is viso irs 10 vezimu, trys is ju buvo slalomai skirtingu metu leidimo, turejau klasikine vaziuokle lopsini, turejau sketuku sudvigubintais ratais, tai vienareiksmiskai trys ratai manevringiausi. Sudvigubinti ratai nelygiais keliais vaziuoja sunkiausiai - vienos asies ratai pataike ant skirtingu akmenuku ar kupsteliu sukasi kiekvienas i skirtingas puses pagal kliuti, todel reikia panaudoti jegos negu stumtelint viena priekini rata turinti vezima.
Man triraciai vezimai patinka labiausiai, net su sketuku 8 ratais neapsikenciau vazinet ir dideliam vaikui isigijau trirati baby jogeri.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 31, 18:43)

Sause, galim pasigincyti biggrin.gif as turejau is viso  irs 10  vezimu,

Aš galvoje turėjau tik Slalomą ir Normadą mirksiukas.gif Jie abu superiniai biggrin.gif Ir abu manevringi, bet gal todėl kad aš pati esu maža, o Slalomas yra sunkesnis, tai man ir atordo , kad jis mažiau manevringas. Bet čia jau labai subjektyvu ir visiškas kabinėjimąsis biggrin.gif O šiaip abu yra thumbup.gif
Atsakyti
Tai butent mano aprasyti trukumai sudvigubintu ratu ir taikomi nomadui, JIs priekyje turi 4 ratus, o slalomas 1. Todel kelyje su nelygumais (o pas mus daug tokiu biggrin.gif ) lengviau vairuojamas, stumiamas yra Slalomas del savo vieno rato ir didesnio ratu diametro. Del pripuciamu visu dideliu ratu jis minkstesnis uz nomada. Taciau nomadas labai paperka savo kompaktiskumu ir lengvumu. Abu vezimai tikrai puikus, todel reikia rinktis pagal poreikius. Man nomadas zavejo savo svoriu, bet pasirinkau slaloma, nes dar parduotuvej stumdant linguojant jautesi, kad nomado vaziuokle tikrai kietesne.
Tiesa kuo vaikas sunkesnis, tuo minksciau vaziuoja (amortizatoriai del svorio dirba), todel stumdant nauja vezima su mazuciu naujagimiu, jis tikrai gali atrodyti kietokas. Nors is tiesu minksti ir linguojantys su naujagimiu vaiku yra ko gero tik klasikiniai, kurie vel gi turi tam tikru savu minusu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 31 sausio 2013 - 21:53
[quote=gitulia,2013 01 31, 19:43]
Smailadante, abejoju ar rasite nomado vaziuokle atskirai be sedynes, o ir tokiam komplektui nelabai yra prasmes, geriau tada slalomas ir koks nors sketukas.

As radau Nomado vaziuokle ir Capaza lopsi, perku, isbandysiu su lelium balandi, Nomada pasirinkau vietoj Slalomo, nes lengvesnis, kompaktiskesnis man i 3 auksta kasdien nesiot bus, ir stabilesnis, nes as labai staigi ir neatsargi, pabijojau, kad aplink vien saligatviai, tai vis pamirsus uzvazinesiu ant bordurio su 1 ratu 1 ranka laikydama ir dar apversiu vezima. O paaugusiam vaikuciui ieskosiu lengvo manevringo sketuko, tik apie sketukus dar nieko nezinau.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 01 31, 22:52)
Nors is tiesu minksti ir linguojantys su naujagimiu vaiku yra ko gero tik klasikiniai, kurie vel gi turi tam tikru savu minusu.  4u.gif

Sutinku 100%, tik kad ne mano jegoms kasdien i 3 auksta klasikini nesioti ir i masina kilnoti. Sugalvojau gudria klasta, kad mieste/bute lakstysiu su Nomadu, o seneliams kaime pakisiu minti, kad jie anukutei kaime zvirkeliu vezioti tegul nuperka koki pigu paprasta dideliu lopsiu ir ratais dideliais minksta klasikini.
Atsakyti
Smailiadante, teisingai pasirinkote. Kasdieniniam tampymui laiptais tikrai reikia lengvesnio, kad pasivaiksciojimai su vaiku netaptu kancia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 01, 15:19)
Smailiadante, teisingai pasirinkote. Kasdieniniam tampymui laiptais tikrai reikia lengvesnio, kad pasivaiksciojimai su vaiku netaptu kancia wink.gif

Su Jusu patarimu pagalba, kuriuos ir man asmeniskai davet, ir kuriuos visam sitam forume paskaiciau, aciu ax.gif
Atsakyti
Ar Jane Strata autokedute tinka ant Jane Nomad vaziuokles?
Atsakyti
QUOTE(smailiadante @ 2013 02 03, 13:57)
Ar Jane Strata autokedute tinka ant Jane Nomad vaziuokles?

taip
Atsakyti