po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims
Manau tikrai neprailgs 
Belle, Svaja, ačiūū
Belle, Svaja, ačiūū
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 12:13)
po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims
Manau tikrai neprailgs 
Belle, Svaja, ačiūū
Belle, Svaja, ačiūū
Na smagu
Prisidedu ir aš aišku prie sveikinimų
Balalaika tikrai liuks
o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims
QUOTE(blaze @ 2011 09 26, 12:23)
Balalaika tikrai liuks
o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims 
tai man ir taip jau nemažai pašlifavo, buvo išvis labai negražiai, dabar jau vaizdas mane kaip ir tenkina
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 10:28)
Nuostabu
Gerazzzz sveikinu
Aš plokštelę va ką tik parsinešiau. Su ja švepluoju tiesiog ŽVĖRIŠKAI. Tai va, man sakė ją nešioti tik naktimis, labai nustebau, galvojau pačioje pradžioje tikrai reikės nešioti visą parą.
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas..
Dedu plokštelę:
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas..