Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Balalaika,labai grazus dantukai,o tiesus kokie dabar thumbup.gif greiciau man uzdetu,as irgi tiesiu noriu biggrin.gif
Atsakyti
Balalaika, o kada apačią žadėjo nuimti? wink.gif
Atsakyti
Balalaika, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims smile.gif Manau tikrai neprailgs smile.gif
Belle, Svaja, ačiūū ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 rugsėjo 2011 - 11:13
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 12:13)
po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims smile.gif  Manau tikrai neprailgs smile.gif
Belle, Svaja, ačiūū ax.gif

Na smagu smile.gif
Prisidedu ir aš aišku prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
Balalaika tikrai liuks mirksiukas.gif o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 09 26, 12:23)
Balalaika tikrai liuks mirksiukas.gif o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims biggrin.gif

tai man ir taip jau nemažai pašlifavo, buvo išvis labai negražiai, dabar jau vaizdas mane kaip ir tenkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 10:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif

Nuostabu wub.gif sveikinu, balalaika! thumbup.gif Dabar dar labiau nekantrauju kol man nuims bigsmile.gif
Atsakyti
Gerazzzz sveikinu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif 4u.gif balalaika, kaip gražu.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man ypač patinka, kaip dantys antri ir treti atrodo lanke.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 09:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif

Sveikinu user posted image
thumbup.gif
idek foto ploksteles ax.gif
Bon bon, nuims i tau greit mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Aš plokštelę va ką tik parsinešiau. Su ja švepluoju tiesiog ŽVĖRIŠKAI. Tai va, man sakė ją nešioti tik naktimis, labai nustebau, galvojau pačioje pradžioje tikrai reikės nešioti visą parą.
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas.. biggrin.gif Dedu plokštelę:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 rugsėjo 2011 - 16:01