Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 23, 20:39)
apsisprendziau traukti danti del to savo centro... tik jauciu tas danties traukimas gerokai prailgins gydymo laika... sekantis vizitas gruodzio 1diena, gydytojai turesiu zinia...

Sveikinu apsisprendus. Manau nebuva baisiai lengva. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 10 23, 21:10)
Sveikinu apsisprendus. Manau nebuva baisiai lengva. 4u.gif

ilgai galvoju, visaip masciau...
bet jauciu paskui gaileciausi jei tas centras butu tiek nuvaziaves... butu tik truputi pavazeves nesukciau galvos, o dbr labai daug...
Atsakyti
smile.gif Saulute, geras sprendimas. P.S. ten gerai parašyta, aš be apačios dar.
Beje, panos, kas nešiojat viršų ir apačią, kiek mokat už abu paveržimus (viršaus apačios)?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 24, 00:25)
smile.gif Saulute, geras sprendimas. P.S. ten gerai parašyta, aš be apačios dar.
Beje, panos, kas nešiojat viršų ir apačią, kiek mokat už abu paveržimus (viršaus apačios)?

man pakolkas keicia abu lankus, tai moku 200lt, uz viena mokedavau 100lt

Panos jei baigsit tema dienos metu, soriukas, bet nauja tema bus tik po darbo su nauju sarasu! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pažiūrėkit Vaido HOLIVUDĄ http://pramogos.delf...s.d?id=50972539
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 24, 09:28)
Labas rytas 4u.gif

Nu gražiai gražiai smile.gif toks vaizdas, kad nusiėmęs tūlike VIC klinikos pats nusifotkino biggrin.gif
Atsakyti
na gal labai žmogeliukas džiaugėsi ir norėjo visiems pasirodyti, kad nelaukė nė kol namo grįš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 24, 11:31)
na gal labai žmogeliukas džiaugėsi ir norėjo visiems pasirodyti, kad nelaukė nė kol namo grįš smile.gif

Aha, spėju kai man nuims, norėsiu su visais draugais susitikti vien tam kad pamatytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 24, 10:28)
Labas rytas 4u.gif

Nu labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 10 24, 10:08)
Aha, spėju kai man nuims, norėsiu su visais draugais susitikti vien tam kad pamatytų biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 20, 13:44)
o as siandien neapsakomam skausme...skauda nuo breketu o dar siandien ryt buvau dantenu pagilinimui ar kaip ten jis vadinasi,pjove siuvo,tai vienu zodziu...jau nebenoriu nei breketu nieko,net vaistai nepadeda...
ar norejua paklausti,o po kiekvieno vielute skeitimo taip labai skauda ra cia tik pirma kart kai uzdeda?ne snet dantu sukast nelabai galiu...

Labiausiai skauda tik uzdejus. po to tai ten baika. Aisku kiekvienam individualiai, nuo kreivumo priklauso.
Bet ir skausmas anksciau ar veliau baigias.

O aš negaliu patikėt, kad metai jau praėjo. Prieš metus uždėjo viršų, kovo mėnesį - apačią ir jau toj planuosim nuėmimą.
Dbr balinu du antrukus viršuj. Penktadienį susileis dra rūgšties ir ortodonte pažiūės. Jei apačioj nereiks tarpų mažint, planuosim nuėmimą, ojei reiks, biškį tada nusikels visas džiaugsmas.

Įdomiausia, kad va problema apačioj gal per didelis tarpas tarp dviejų dantų biggrin.gif O prieš metus buvo pranašauta, kad gali tekti rauti arba geriausiu atveju šlifuot dantis biggrin.gif Niekad nežinai, kaip pasiseks.

Kol kas nei vieno rauto danties drinks_cheers.gif .
Laukiu nesulaukiu šito etapo pabaigos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VeroniQ: 24 spalio 2011 - 14:45
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 22, 15:02)
taip taip,tik virsus,susimaisiau doh.gif  biggrin.gif
del dantuku-aciu labai ax.gif

Apačia uždėta 2010 08 01 -metalas
Plius uzklijuota vielute apacioje 2011 10 07
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degtine: 24 spalio 2011 - 14:49