
Casual ir tos, kurios prirašė man asmeniškai, nepykit, gal aš čia, viešai rašysiu, tingiu daug kartų tą patį pliurpt...
Pomidorinėj temoj jaučiuosi kaip namie, taigi čia ir rašysiu... niekur eit nenoriu...


Iškart sakau, kad čia nereikia nei riebalų, nei aliejaus, nei rūgpienio... pica be jokių E, pasakojimo daug, o kepimui užtruksit keletą minučių

Pica "greitukė"
Tešlai (padui): 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai majonezo. Viską išmaišome mikseriu, supilame į keptuvę (aliejaus nereikia!) ir tolygiai paskirstome mentele (mano 28cm diametro keptuvei toks tešlos kiekis kaip tik). Jei keptuvė mažesnė, kiekį dalinkite perpus. Tešla turi gautis nei per skysta, nei per tiršta, na, labiau į tirštumą.
Iš karto ant tos skystos tešlos dedame: pjautytą dešrą, pomidorų padažą, pjaustytus svogūnus (galima galvutėmis arba laiškais), 2 vnt pievagrybių (ne daugiau, nes jie paskui duos picai per daug drėgmės, galit nedėt, ar apibarstyt baravykų milteliais), smulkintus čili pagal savo poreikius (arba paprikas, kas čili nemėgsta), ant viršaus apibarstome tarkuotu sūriu.
Su daržovėmis galit improvizuoti, dėti tai, kas jums skanu.
Keptuvę uždengiame, įjungiame ugnį ir kepame ant silpnos ugnies tol, kol pilnai išsilydys sūris. Viskas. Išimkite ir galite skanauti
