Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Dzhine @ 2011 10 17, 08:09)

savaitgalį nuskynėm paskutinius paliktus kabaluoti žalius pomidorus. Niūūūūū gaila kaip buvo....

ugu.. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir pas mane jau šiltnamio sezonas nusibaigė. Tokia šalna praėjo, kad nė sandariausias šiltnamis nepadėtų doh.gif
Atsakyti
Vaje ,tema baigias o reik dar visa perskaityt ir peranalizuoti,suvirškinti doh.gif Prašau nuoruoda i ja naujoj temoj įdeti,kad prastesniu oru butu galima butu pomidorinei disertacijai ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 17, 19:26)
thumbup.gif
Tai jau guliu ir laukiu rytojaus malonumo...ir bendrauju su jumis

unsure.gif iš konteksto suprantu, kad tas rytojaus malonumas nebus toks jau didelis malonumas unsure.gif Niu, laikysim kumščiukus rytoj 4u.gif laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 10 17, 19:50)
ugu..  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
Ir pas mane jau šiltnamio sezonas nusibaigė. Tokia šalna praėjo, kad nė sandariausias šiltnamis nepadėtų doh.gif

drinks_cheers.gif jei ne ta šalna, tai gal dar būtų sunokę paskutiniai pomidorai pas mane g.gif dabar gi ji paspartino reikalus, teko paskutinius raudonus, geltonus ir pusžalius nuskint, nes pomidorai jau lapus nuleidę nuo tos šalnos buvo, ir šiltnamį sutvarkyt iki kito sezono....
Tai va, atrišinėjau aš tuos pomidorus ir mintyse Ex dėkojau, kad tada patarė, kaip pririšt, kad didelio vargo nurišinėjant nebūtų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 10 17, 20:18)
unsure.gif iš konteksto suprantu, kad tas rytojaus malonumas nebus toks jau didelis malonumas unsure.gif Niu, laikysim kumščiukus rytoj 4u.gif laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif jei ne ta šalna, tai gal dar būtų sunokę paskutiniai pomidorai pas mane g.gif dabar gi ji paspartino reikalus, teko paskutinius raudonus, geltonus ir pusžalius nuskint, nes pomidorai jau lapus nuleidę nuo tos šalnos buvo, ir šiltnamį sutvarkyt iki kito sezono....
Tai va, atrišinėjau aš tuos pomidorus ir mintyse Ex dėkojau, kad tada patarė, kaip pririšt, kad didelio vargo nurišinėjant nebūtų bigsmile.gif  thumbup.gif

ieškau įsigyti va šitu pomidoru rūšių gal kas turi ?supersteik,kaskad reg, mazorini, čiornomor, malinovoje vikonte, percevidnij, šokoladka, puskij razmer, sprut, jaroslav, rpzmarin funtovij, sibirskij sporospelij
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 17, 13:18)
Asese, tu vienintelė mūsų viltis notworthy.gif  biggrin.gif

Nepavyko šiemet su išimtom sėklom unsure.gif . Jau sudžiūvusias nulupinėjau, o, kol ieškojau vokų, mažasis iš jų visų padarė mixą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuksiene @ 2011 10 17, 20:50)
ieškau įsigyti va šitu pomidoru rūšių gal kas turi ?supersteik,kaskad reg, mazorini, čiornomor, malinovoje vikonte, percevidnij, šokoladka, puskij razmer, sprut, jaroslav, rpzmarin funtovij, sibirskij sporospelij

Supersteak F1
Каскад Ред F1
Шоколадка F1
Русский размер F1
Спрут F1
Ярослав F1
Розмарин F1

Hibridai juk šie g.gif
Atsakyti
d
QUOTE(huguel22 @ 2011 10 17, 18:48)
tai paliksyim ryt kumdekuiscius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kad viskas kaip is pypkes eitusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui dekui,tikekimes geriausio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 17, 21:21)
Nepavyko šiemet su išimtom sėklom  unsure.gif . Jau sudžiūvusias nulupinėjau, o, kol ieškojau vokų, mažasis iš jų visų padarė mixą  unsure.gif

biggrin.gif tai nėr taip jau blogai...jeigu tą miksą sodinsit , tai vistiek gi išaugs tik tas kas buvo sumiksuota...tik aišku iki vaisiai pasirodys , nežiniukai jie bus... rolleyes.gif
Papildyta:
4u.gif Jūs dar visos bene turit šviežiū pomidoriukų , o aš jau pradėjau atidarinėti konservus biggrin.gif Ne visi idealiai išėję...pvz. raudoniems marinuotiems pagal agurkų receptą , reik kitąmet nepamiršt daugiau dėt cukraus...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 18, 07:15)
Jūs dar visos bene turit šviežiū pomidoriukų , o aš jau pradėjau atidarinėti konservus biggrin.gif

atidarinėjam ir mes smile.gif Kečupas litrais eina. Anksčiau vaikai tik Heinz pripažino, dabar gi nabagas užmirštas kėpso. Tyrę irgi jau traukiu iš stiklainių - plovui, pomidorienei ir pan.
Atsakyti
taip hibridai pagalvojau gal kas pirko ir turi atliekamu o gal norėtu įsigyti tai galima užsakinėti ,čia kažkas raše kad gyvena prie sienos ir gali atvežti
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti