gal...reiks paklausti,kaip tik uz poros savaiciu iseidinesiu i dekreta ir bus aisku

QUOTE(misdrieziuke @ 2014 02 06, 12:26)
gal...reiks paklausti,kaip tik uz poros savaiciu iseidinesiu i dekreta ir bus aisku 

pagal liniuote matau kad jusu nestumas 26 savaiciu, o mano gydytoja sake, kad isleidzia tik nuo pilnai suejusios 30 savaites, tai kai pjus cia anksciau isipraset

man pagal menesines + 2 savaites,t.y. 28 savaite.o pagal exo-26 savaite.bet sake isleis i dekreta pagal menesines
o ir seip-sake galima pakoreguoti

Sveikos,
norejau paklaust del tarimosi su gydytoju MGN. Ar susitarus gydytojas buna visa laika su jumis, nes drauge pagulde o po to atejo tik per pati gimima lialiaus po 9 val..nzn ar tokiu atveju verta i kasa moket ir dar gydytojui..ar as ne toki supratima apie tarimasi turiu, isivaizdavau, kad jei susitari gydytojas su tavimi ir buna, bent jau nuolat uzeina
norejau paklaust del tarimosi su gydytoju MGN. Ar susitarus gydytojas buna visa laika su jumis, nes drauge pagulde o po to atejo tik per pati gimima lialiaus po 9 val..nzn ar tokiu atveju verta i kasa moket ir dar gydytojui..ar as ne toki supratima apie tarimasi turiu, isivaizdavau, kad jei susitari gydytojas su tavimi ir buna, bent jau nuolat uzeina

Labas vakaras, norėjau paklausti, ar šiuose gimdymo namuose duoda rūbelius vaikeliui ar reikia turėti savo? Ar duoda naktinius gimdymui? Ir dar esu girdėjusi, kad kitur po gimdymo galima isigyti juosmens diržą, ar Mažylije taip pat yra tokia galimybė?

del dirzo nezinau,bet rubelius vaikuciui ir mamai duoda.aisku,koinytes geriau savo tureti.bet seip vaikui ir man pries 5 metus bent jau viska dave

QUOTE(warmth94 @ 2014 02 26, 21:03)
Labas vakaras, norėjau paklausti, ar šiuose gimdymo namuose duoda rūbelius vaikeliui ar reikia turėti savo? Ar duoda naktinius gimdymui? Ir dar esu girdėjusi, kad kitur po gimdymo galima isigyti juosmens diržą, ar Mažylije taip pat yra tokia galimybė? 

Duoda ir vaikučiui, ir mamai

Dėl juosmens diržo, tai kiek teko pastebėti, tai nėra kur įsigyti.. Nebent kas pasikeitė nuo birželio mėnesio...

Na tuomet arba teks spėti koks bus pilvas po gimdymo ir pirktis prieš,arba kažkaip rasti laiko nusipirkti po..

As turiu toki http://www.hiperfarm...544-20000005280
tik kazkodel cia beveik perpus pigiau pirkau pries siek tiek daugiau, nei metus...Kartais nesiojau, kartais ne...Nebepirkciau, nebent nugara skauda. Po gimdymo nenesiojau- abejotina man ta jo pagalba pilvui susitraukti.
tik kazkodel cia beveik perpus pigiau pirkau pries siek tiek daugiau, nei metus...Kartais nesiojau, kartais ne...Nebepirkciau, nebent nugara skauda. Po gimdymo nenesiojau- abejotina man ta jo pagalba pilvui susitraukti.
QUOTE(warmth94 @ 2014 02 26, 21:03)

mamai ir vaikui drabužėlius duoda pilnai. Vaikučiui tik kojinytes ir kepurytę turėkit į gimdyklą.
Diržo įsigyt galimybės nėra tikrai gimdymo namuose. Nebent koks prekiautojas užneštų

p.s. šalia GN yra parduotuvė kur pardavinėja. Ant kampo kaip tik.
buvo diskusija ar reikia mazylyje moketi kai isleidzia i dekreta.reikia.snd isleido jie mane i dekreta ir turejau susimoketi 140lt.
taigi,prisirasius nestum o prieziurai -140lt ir iseinant i dekreta - 140lt
taigi,prisirasius nestum o prieziurai -140lt ir iseinant i dekreta - 140lt
Kas galėtų išsamiau papasakoti apie tarimąsi su konkrečiu gyd?
Kaip suprantu, pirmiausia reikėtų pakalbėti su juo, ar tuo metu neatostogaus ir pan. ir ar apsiimtų papildomai priimti Jūsų gimdymą?
Tada, prasidėjus sąrėmiams, važiuoti į gyd.įstaigą, informuoti kažką, kad Jums reikalingas konkretus gydytojas? Ar skambintis jam tiesiogiai?
Kada mokama į kasą? Prieš gimdymą, ar po?
Ir kaip tokiu atveju, jei kaip tik patenkama budint Jūsų gydytojuj? Arba jei jis katik baigė pamainą, visas pavargęs naktį nemigojęs... Čia jau vėl rizika gaunasi... Girdėjau gandų, kad būna ir susitarus gyd. jis nesudalyvauja..
Kaip suprantu, pirmiausia reikėtų pakalbėti su juo, ar tuo metu neatostogaus ir pan. ir ar apsiimtų papildomai priimti Jūsų gimdymą?
Tada, prasidėjus sąrėmiams, važiuoti į gyd.įstaigą, informuoti kažką, kad Jums reikalingas konkretus gydytojas? Ar skambintis jam tiesiogiai?
Kada mokama į kasą? Prieš gimdymą, ar po?
Ir kaip tokiu atveju, jei kaip tik patenkama budint Jūsų gydytojuj? Arba jei jis katik baigė pamainą, visas pavargęs naktį nemigojęs... Čia jau vėl rizika gaunasi... Girdėjau gandų, kad būna ir susitarus gyd. jis nesudalyvauja..