Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

labas merginos, kiek daug priplepėjusios, darbe vos spėju paskaityt, pastaruoju metu dirbu po 12valandų, tai grįžus namo norisi tik į lovą...išsikvėpiau visa
Atsakyti
tu ziurek vel nepersitemk , vel subiresi g.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja30 @ 2011 10 06, 10:16)
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a,  ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siulu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose, tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg.

Nezinau ar teisinga info, bet viliojanti bigsmile.gif
Atsakyti
Tai Kauneeee, o be to ir nemezgu lotuliukas.gif bet myliu visas kurios mezga ir tam joms užtenka kantrybės . ypač susiūti mezginį
Atsakyti
biggrin.gif Tai as irgi i Kauna nesiruosiu, bet maza ko kam prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kokia tema swapo ? nekantrauju suzinot biggrin.gif
Atsakyti
Tai surašom kokios buvo siūlytos
1. Art Deko, avangardas
2. Pušystas

na kokios ten dar?
Atsakyti
Buvo swapas Spalvos? Sakykim surasom tris patinkancias spalvas, o feja bando itikti biggrin.gif
Atsakyti
1. Art Deko, avangardas
2. Pušystas
3.Kelionės, šalys
4.Spalvos
5.Ornamentai ( bandau)
6.vintage stilius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 06 spalio 2011 - 12:58
Sveikos,brangiosios 4u.gif
Bandau vis bent jau spėt paskaityt,bet aktyviau padalyvausiu jau tik po premjeros ax.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 06, 11:42)
Nezinau ar teisinga info, bet viliojanti  bigsmile.gif

Nu ir kodėl aš ne Kaune verysad.gif

1. Art Deko, avangardas--šitos nenoriu,motyvų neturiu,bet nenoriu ir tiek tongue.gif
2. Pušystas---tinka
3.Kelionės, šalys--nu tadum Ispanija
4.Spalvosmes turėjom kažkada dvispalvį,taio jau būt kaip ir pakartojimas,o norisi kažko naujo ax.gif
5.Ornamentai ( bandau)---nu niažinau,niažinau...Gal ir įdomu būt ax.gif
6.vintage stilius---atleiskit man tamsuolei,bet nežinau kas tas yr blush2.gif
Aš kažkadabandžiau prastumt retro,bet kažkaip jis mutavo į rokoko.Tai dar galiu pasiūlyt
7.RETRO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 10 06, 18:58)

6.vintage stilius---atleiskit man tamsuolei,bet nežinau kas tas yr blush2.gif

Ale senovinis stilius smile.gif Kaip pastebėjau vis labiau populiarėjantis, ypač rūbų srityje. ax.gif
Man šitas visai patiktų... blush2.gif

Atsakyti
Ale senovinis g.gif O tai kas tada retro?
Ai,va kažką radau---vintage. Šiuo terminu vadinami drabužiai, pasiūti nuo 1920 m. iki 1960m. Senesni apdarai yra antikvaras, o vėlesni – retro.
Tai čia tipo tas pats reikalas tik pavadinimas pagudrintas biggrin.gif Nu paniatna.Tinka man tadum ir vintage.Tiek jau jo,kur mano neprapuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 06 spalio 2011 - 20:28