Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Na jei pus pušysta tema tai jau kai ką sugalvojau hihihi.gif reiks tikrai Smilga užsiprašyt smile.gif
Atsakyti
Nesugalvoju kazkaip nieko siomis temomis g.gif
Atsakyti
Nu va prasivadavau jau iš darbu , liko tik susirinkimas ir ryt vizitas pas gydytoja ax.gif
O čia darbo vaisius
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Begu i susirinkima ir as, tik pasakysiu, kad labai saunus darbelis thumbup.gif Tik kaklaraiscio norisi iskylesnio smile.gif
Atsakyti
Jis iškilus, tik foto nesimato ax.gif
Atsakyti
Katinyti, vo čia tai darbelis.... thumbup.gif lenkiu žemai galvą 4u.gif
Atsakyti
Vau koks darbas
Atsakyti
Dėkui už gražu žodi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 28, 16:16)
Jis iškilus, tik foto nesimato  ax.gif

Tada laiminu wub.gif
Po teveliu susirinkimo unsure.gif Ir Kaledas ir ketvirtoku isleistuves jau apkalbejom...o dar tik mokytis pradejom biggrin.gif
Rinkau pinigus, paskui suskaiciavau kiek turiu ir pasitikslinus sarasa nusprendziau, kad daugiau nei turi buti. Net viena mamyte mane patikrino doh.gif Ir mintinai skaiciavom, ir su telefonu... blush2.gif O reikejo tik numeracija pasiziureti. Vienas skaicius du kartus pasikartojo. Negalima po paros darbo tureti reikalu su pinigais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 28 rugsėjo 2011 - 19:55
Tai kaip suprantu populiariausio temos yra pušystas, šalys ir meno stiliai/srovės? biggrin.gif Kai siūliau temą šalys galvojau kad anketoj galėtume parašyt mylimas šalis ir reikėtų daryt dovaną, kuri su jom asocijuotųsi smile.gif o kaip su meno stiliais? pačios nuspręstume pagal kokį daryt?
Katinyti, oho bigsmile.gif
Atsakyti
Oooo, Katinyti, nu padirbėjai tai jomajo!!! Labai gražu wub.gif

O ką reiškia "mylima šalis"? Ar aš čia tokia kosmopolitė, ar nenormali kokia, nu bet nemyliu nė vienos šalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 28 rugsėjo 2011 - 20:39
Aš tu šaliu tai gal ir nelabai suprantu todėl, kad jei man patinka kokia Italija, o kažkam Rumunija ir gaunu ta žmogu , kuriam Rumunija , tai daryt jam man visai ne i tema, nes nu man nepatinka ta Rumunija ir aš nieko nežinau apie ja ir man neidomu tarkim ax.gif .Ar aš ne taip samprotauju ax.gif
Atsakyti