Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Kaip pasiilgau slidinėjimo mmmmmmm.
Atsakyti
daivulyte esi?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kas per šaltis, kaaaas per šaltis? doh.gif Kai pagalvoju, kad greitu metu bus dar 15 laipsniu šalčiau, tai išvis nupurto. Ar tiesa, kad Vilniuje prisnige? Kaune tai tik apšarmojusios mašinos..kol kas g.gif
Atsakyti
Kažkaip nesimato sniego g.gif Ir mašinos tik kai kurios apšarmoję.

Tik namuose neįmanomas šaltis.

Užtat darbe atėjus, radau jau šiltus radiatorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 spalio 2011 - 07:32
Sniego nemačiau, bet toliau link miško šarma yra
Atsakyti
Nesveikas šaltis !!! Darbe lyg ir nėra šalta, bet vistiek labai malonu sėdėt apsikabinus arbatos puodelį wub.gif
Vakar visą dieną nieko neveikiau, nu ten parašiau kelias instrukcijas, bet principe bimbinėjau. Vakare gaunam iš vado laišką, kad darbas neina taip sparčiai kaip tikėtasi, bet aš buvau paskelbta kaip "the leader at the moment " biggrin.gif Tai jeigu bimbinėjau ir esu lyderė pagal darbo apimtis, toks juokas paėmė pagalvojus, ką kiti kolegos veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 18, 09:25)
ką kiti kolegos veikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"dirba" lotuliukas.gif

pas mus nešildo , bet langai į pietų pusę tiek namie tiek darbe , o šiuo matu kasdien šviečia saulytė tai dar gali nešildyti, nors kiek žinau kiti tai bimbalėja scare.gif, bet kiek žinau ryt jau šildys visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 18, 09:33)

Mhm..taip kaip ir aš biggrin.gif
Pas mus namie taip įdomiai - du kambarius šildo, du ne... ta prasme vienos buto puses radiatoriai šilti, kitos šalti g.gif

Hey, mergiotės, rašykitės į swapą greičiau, aš jau kalbėjau su snieguole ir nykštukais, jau pakuždėjo idėją, tik noriu greičiau išsitraukti savo mergaitę ir įsitikinti, kad jai ta idėja patiks lotuliukas.gif
P.s. tavi, kur smilga? Nedalyvaus? smile.gif
Atsakyti
ELIJA, reik nuorinti radiatorius auksciausiam namo bute mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga rimtai biggrin.gif tai ką, vadinas kaimynai viena pusę nuorino, o kitą paliko blink.gif g.gif
Atsakyti
Gali būti, kad kitoje ir nereikėjo orint.
Atsakyti
Nu ką aš žinau g.gif
Atsakyti