Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Nu va, sudėjau viską smile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau fotkes, malonu susipažinti ko nepažinojau biggrin.gif

bet klausykit pasigedau aš gugilės, sprogo visiškai mergina g.gif, Marinčiko g.gif ir kitų merginų Kentaurės, ko dar nepaminėjau apie kuchačių nebekalbu doh.gif
Atsakyti
Labu vakaru 4u.gif
QUOTE(tavi @ 2011 10 19, 08:55)
Netikėtai, matyt man teks pas Vidą įmtį rauga, vėl mano nusilpo.

Še tau kad nori doh.gif Nu nesekasi man su ta duona....kažkaip vis kas atsitinka,net pabandyt pakept neina....

QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 19, 21:39)
bet klausykit pasigedau aš gugilės, sprogo visiškai mergina  g.gif, Marinčiko  g.gif ir kitų merginų Kentaurės, ko dar nepaminėjau apie  kuchačių nebekalbu  doh.gif

Nu dėl kitų merginų tai nežinau,bet Kentaurės SM nebėr-kažkokios ten buvo intrigos.Bet žodžiu motera gyvena gerai,laukiasi vaikiuko.Sako,kad bus mergytė.Prieš Kalėdas turėtų paaiškėt.Kentaurė visoms linkėjimus perduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 10 19, 21:50)
Labu vakaru 4u.gif
Bet žodžiu motera gyvena gerai,laukiasi vaikiuko.Sako,kad bus mergytė.Prieš Kalėdas turėtų paaiškėt.Kentaurė visoms linkėjimus perduoda 4u.gif

kaip faina wub.gif , perduok ir jai 4u.gif

mano mažis dainuos dainų dainelėje, jei ko nors neprisivaidins lotuliukas.gif , nežinojau, kad auginu dainininką bigsmile.gif
Atsakyti
Netiketai raugas yra, tik ne=inau ar atgys. @ia matysis kai 6iltu vandeniu uzpilsi ir palaikysi siltai
Atsakyti
Labas rytas, kas su manimi kavos gana vesu rudens ryta ir vaisinu saldainukais ir po vakarykscio vardadienio

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 10 19, 16:59)
daivulyte, kada kelione? i DE?

isvaziuoju gruodzio 18 d

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 10 19, 17:18)
Arba aš žabala, arba ne taip mane supratai.  blush2.gif Turėjau omenį, kad įdėtum savo nuotrauką, kur tu pati nufotografuota, į albumą "Nuotraukos".

Ir savo ikelsiu , nerandu sau grazios foto doh.gif
ikeliau jau ir savo nuotraukytes, prasom susipazinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 20 spalio 2011 - 07:39
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 10 20, 08:12)
Labas rytas, kas su manimi kavos gana vesu rudens ryta ir vaisinu saldainukais ir po vakarykscio vardadienio

gal ir pasivaišinsim, bet kaip čia jie prilipdyti g.gif

sveikinam su vardo diena biggrin.gif
QUOTE(Daivulyte @ 2011 10 20, 08:23)
isvaziuoju gruodzio 18 d
Ir savo ikelsiu , nerandu sau grazios foto doh.gif
ikeliau jau ir savo nuotraukytes, prasom susipazinti

sveika , malonu susipažinti, aš visai tave ne tokią įsivaizdavau tongue.gif
Atsakyti
Naktibalda, cia del namu puosybos (interjerui) ir vietoj kepalu ivairiausiu puskikliu, nes kavos pupeles galima ismirkyti eteriniuose aliejuose ir ji kvepes kaip tik nori, siuo metu kvepia naturalia kava, priklijuota kiekviena pupele laseliu karstu kliju, o dabar vis galvoju kaip padaryti, kad butu imanoma ir sunaudoti kava
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 20, 09:36)

sveika , malonu susipažinti, aš visai tave ne tokią įsivaizdavau  tongue.gif

Nuva , gal nuvyliau verysad.gif
Atsakyti
zaliaake25, labai graži puokštė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 20 spalio 2011 - 09:01
QUOTE(Daivulyte @ 2011 10 20, 09:52)
Nuva , gal nuvyliau  verysad.gif

žiauriai lotuliukas.gif hihihi.gif

anaitpol mirksiukas.gif kaip tik nustebinai bigsmile.gif