Jooo ir aš gavau
QUOTE(tavi @ 2011 10 25, 08:29)
Tavi,čia ką reiškia?Išsigandai

Aš jau kelias mintis susapnavau

Naktibalda, Tavo pranešimų gaviklis perpildytas
Ačiū, kad nepatingėjai dar kart parašyti

QUOTE(ELlJA @ 2011 10 25, 10:01)
Naktibalda, Tavo pranešimų gaviklis perpildytas
Ačiū, kad nepatingėjai dar kart parašyti 

nėra už ką

QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 25, 10:13)
Nea, nieko rimto, padėkojau čia ir norėjau pranešt, kad pilnas, nes jei tikrai kas ko nors rimto norės, kad galėtų Tau parašyt

Bet tai kaip gražiai viskas apiforminta
. Mergike gavau, galima ir galvot po truputi
.
O čia truputis ne i tema.Užvakar kepėm duonele, negalvojau , kad mano vyras taip susidomės, bet dabar jis pagrindinis duonos kepėjas.Štai ka gavom, gaila kvapo nesijaučia

O čia truputis ne i tema.Užvakar kepėm duonele, negalvojau , kad mano vyras taip susidomės, bet dabar jis pagrindinis duonos kepėjas.Štai ka gavom, gaila kvapo nesijaučia
Gražiai atrodo
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 10:39)
Bet tai kaip gražiai viskas apiforminta
. Mergike gavau, galima ir galvot po truputi
.

kaip skonis, koks receptas

Receptas, tai pats elementariausias koks buvo prie duonkepės- pienas , druska, cukrus , miltai, mielės.Jei reikės galėsiu ir gramais
.O skonis labai mums patiko, net mano mažasis vaikas, kuris niekad nevalgo duonu bulku, kimšo ir sakė , kad reikės per josios gimtadieni iškept būtinai
.
Kepėm užvakar , o vakar jau beveik nebuvo like, nes mes su vyru dar šiltos beveik puse sulapnojom
.

Kepėm užvakar , o vakar jau beveik nebuvo like, nes mes su vyru dar šiltos beveik puse sulapnojom

O kokio riebalo, nu tip sviesto ar margarino nedėjai?
Aš tai kai kepu va tokią, tai dar dedu margariną lydytą. O dar kai kepu "pyragą" tai ir kiaušinių dedu.
Aš tai kai kepu va tokią, tai dar dedu margariną lydytą. O dar kai kepu "pyragą" tai ir kiaušinių dedu.
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 10:39)
O backa...kaip skaniai atrodo

Che dėjom pusantro šaukšto sviesto, tieisog pamiršau
, aš gi ne kepėja, aš tik mokausi vis dar
.
Na ji gal nebuvo jau tokia labai geltona, nes ji baigė kepti apir 24 valanda
ir fotkinom nakti, nors spalva nelabai ka skirtusi ir šviesoj
.
Elija , neprisiprašyk

Na ji gal nebuvo jau tokia labai geltona, nes ji baigė kepti apir 24 valanda

Elija , neprisiprašyk