Įkraunama...
Įkraunama...

Swapa's swapiuka's swapelyti's

Jooo ir aš gavau
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 25, 08:29)
Jooo ir aš gavau

Tavi,čia ką reiškia?Išsigandai g.gif Netikiu biggrin.gif Tavęs taip lengvai neišgąsdins nieks. 4u.gif

Aš jau kelias mintis susapnavau ax.gif Tik dar nesupratau ar čia geros mintys ar bus dar geresnių biggrin.gif
Atsakyti
Naktibalda, Tavo pranešimų gaviklis perpildytas ax.gif Ačiū, kad nepatingėjai dar kart parašyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 25, 10:01)
Naktibalda, Tavo pranešimų gaviklis perpildytas  ax.gif  Ačiū, kad nepatingėjai dar kart parašyti  wub.gif

nėra už ką bis.gif: , pravaliau jei rimto kažko norėjai gali rašyti, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 25, 10:13)
nėra už ką bis.gif: , pravaliau jei rimto kažko norėjai gali rašyti,  mirksiukas.gif

Nea, nieko rimto, padėkojau čia ir norėjau pranešt, kad pilnas, nes jei tikrai kas ko nors rimto norės, kad galėtų Tau parašyt 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Bet tai kaip gražiai viskas apiforminta thumbup.gif . Mergike gavau, galima ir galvot po truputi ax.gif .
O čia truputis ne i tema.Užvakar kepėm duonele, negalvojau , kad mano vyras taip susidomės, bet dabar jis pagrindinis duonos kepėjas.Štai ka gavom, gaila kvapo nesijaučia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 25 spalio 2011 - 09:43
Gražiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 10:39)
Bet tai kaip gražiai viskas apiforminta  thumbup.gif . Mergike gavau, galima ir galvot po truputi  ax.gif .
O čia truputis ne i tema.Užvakar kepėm duonele, negalvojau , kad mano vyras taip susidomės, bet dabar jis pagrindinis duonos kepėjas.Štai ka gavom, gaila kvapo nesijaučia
user posted image

kaip skonis, koks receptas biggrin.gif , čia vaizdų negana reik viską prie vaizdų pateikti tongue.gif
Atsakyti
Receptas, tai pats elementariausias koks buvo prie duonkepės- pienas , druska, cukrus , miltai, mielės.Jei reikės galėsiu ir gramais lotuliukas.gif .O skonis labai mums patiko, net mano mažasis vaikas, kuris niekad nevalgo duonu bulku, kimšo ir sakė , kad reikės per josios gimtadieni iškept būtinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Kepėm užvakar , o vakar jau beveik nebuvo like, nes mes su vyru dar šiltos beveik puse sulapnojom lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 25 spalio 2011 - 10:40
O kokio riebalo, nu tip sviesto ar margarino nedėjai?
Aš tai kai kepu va tokią, tai dar dedu margariną lydytą. O dar kai kepu "pyragą" tai ir kiaušinių dedu.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 25, 10:39)

O backa...kaip skaniai atrodo blink.gif wub.gif Kol neperskaičiau, kad tai duona, pirma mintis buvo, kad tai koks lydytas sūris blush2.gif Nu labai jau apetitna, mielai gaučiau tokią per swapą biggrin.gif nu čia iš tos serijos, kai miegutis vietoj swapo saldainių dešrą atsiuntė thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Che dėjom pusantro šaukšto sviesto, tieisog pamiršau lotuliukas.gif , aš gi ne kepėja, aš tik mokausi vis dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Na ji gal nebuvo jau tokia labai geltona, nes ji baigė kepti apir 24 valanda lotuliukas.gif ir fotkinom nakti, nors spalva nelabai ka skirtusi ir šviesoj blush2.gif .

Elija , neprisiprašyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 25 spalio 2011 - 12:24