Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(tig®iuke @ 2012 03 07, 16:28)
aš tyrimuką dariausi 21DPO, atsakymas 66,95. bijau džiaugtis, bet panašu, kad  nestuke.gif  ax.gif

Tikrai taip smile.gif Jei taip anksti, tokie skaičiukai, jūs tikrai laukiatės wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 03 07, 16:40)
Tikrai taip smile.gif Jei taip anksti, tokie skaičiukai, jūs tikrai laukiatės wub.gif Sveikinu 4u.gif

clap.gif
Ačiūūūū 4u.gif
sėdžiu dbr tokia visa išsišiepus biggrin.gif verkt iš laimės norisi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 03 07, 17:40)

tig®iuke sveikinu 4u.gif

Tik noriu patikslinti DPO tai diena po ovuliacijos g.gif argi tai anksti blush2.gif

AS rytoj darysiu doctor.gif man gaunasi 10 D po IUI, na ir mazdaug tokia pat po ovuliacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 07, 19:44)
AS rytoj darysiu doctor.gif man gaunasi 10 D po IUI, na ir mazdaug tokia pat po ovuliacijos  g.gif

O ar tu leidais sprogtukus? Galvoju, gal dar gali būt jų liekanų...
Atsakyti
Gal žinote, kur Šiauliuose rado šį tyrimą? Google radau, kad jį atlieka "Sorpo", o be šios įstaigos, kur dar jį daro?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 07, 20:55)
O ar tu leidais sprogtukus? Galvoju, gal dar gali būt jų liekanų...

Taip, leidau Ovitreli schmoll.gif
Atsakyti
tig®iuke sveikinu  4u.gif

Tik noriu patikslinti DPO  tai diena po ovuliacijos  g.gif  argi tai anksti  blush2.gif

AS rytoj darysiu doctor.gif man gaunasi 10 D po IUI, na ir mazdaug tokia pat po ovuliacijos  g.gif

tai va, aš irgi galvoju, kad nėr anxti... blush2.gif baisoka, kad gal mažokas skaičiukas... na, pirmadienį pas ginę, tai gal ji pažiūrės ar viskas gerai... 4u.gif
Atsakyti
dar kartelį pirmam psl info pažiūrėjau, tai mano rezultatas patenka į
"Week 5 21 18 to 7340"... ax.gif taip noriu džiaugtis, bet nedrąsu.... blush2.gif
Atsakyti
Tik noriu patikslinti DPO  tai diena po ovuliacijos  g.gif  argi tai anksti  blush2.gif

Aš perskaičiau, kad 21 CD blush2.gif 21 DPO tikrai mažoki skaičiukai rolleyes.gif Bet gal ovuliacija vėliau įvyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 03 08, 10:53)
Aš perskaičiau, kad 21 CD blush2.gif 21 DPO tikrai mažoki skaičiukai rolleyes.gif Bet gal ovuliacija vėliau įvyko? g.gif

gal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tig®iuke @ 2012 03 08, 11:05)

Jei nesi tikra dėl ovuliacijos, žinok patarčiau ryt-poryt pakartoti HCG tyrimą ir bus viskas aišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurora borealis @ 2012 03 08, 11:08)
Jei nesi tikra dėl ovuliacijos, žinok patarčiau ryt-poryt pakartoti HCG tyrimą ir bus viskas aišku wink.gif

jei ryt darysiu, tai atsakyma gausiu pirmadieni arba antradieni, o pirmadieni vakare einu pas gine.. tai ar verta? g.gif
Atsakyti