Ką tik iš klinikos grįžau su pakartotinais HCG rezultatais. Nuo pradžių. Trečiadienį truputėli patepliojo rudai ir nustojo, nulėkiau pas gydytoja išsiuntė HCG tyrimui. Trečiadienio rezultatai HCG-4188, po dviejų dienų pakartotini rezultatai penktadienio (t.y. šiandienos) HCG-5879. Pakomentuokite ką manote apie tokį HCG augimą dviejų dienų bėgyje. Beje kaip minėjau gydytoja pagal mmm nustatė 6 savaites, o pagal echoskopa 5

QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 04, 14:57)
o sirdute plake? Pas mane 5sav ir 3d dar nebuvo sirdutes

Siaip, HCG kuo didesnis skaicius tuo leciau auga, nuo 1 200 kas 72 val, nuo 6 000 dvigubeja kas 96 val, tai visai graziai paaugo.

QUOTE(Mergiona @ 2011 11 04, 15:56)
o sirdute plake? Pas mane 5sav ir 3d dar nebuvo sirdutes
gydytoja sake kad atsilieka mazdaug dvi sav ir prognozes buv liudnokos. Bet gi issikapstem
Siaip, HCG kuo didesnis skaicius tuo leciau auga, nuo 1 200 kas 72 val, nuo 6 000 dvigubeja kas 96 val, tai visai graziai paaugo.

Nemate sirdutes

QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 04, 15:57)
Ką tik iš klinikos grįžau su pakartotinais HCG rezultatais. Nuo pradžių. Trečiadienį truputėli patepliojo rudai ir nustojo, nulėkiau pas gydytoja išsiuntė HCG tyrimui. Trečiadienio rezultatai HCG-4188, po dviejų dienų pakartotini rezultatai penktadienio (t.y. šiandienos) HCG-5879. Pakomentuokite ką manote apie tokį HCG augimą dviejų dienų bėgyje. Beje kaip minėjau gydytoja pagal mmm nustatė 6 savaites, o pagal echoskopa 5 

Na siaip sirdele jau matosi kaip plaka kai buna 6 savaites. O del HCG rodykliu tai net nezinau, nelabai zymiai pakilo, kai gydytojai sako kad jie turi kas pora dienu dvigubeti. Na bet jei viskas gerai, tai dziugu

O tas tepliojimas rudai irgi buna, kad teplioja pradzioje, ir buna kad gali pateplioti tomis dienomis, kada turi buti mm, bet jei gerai jautiesi tai ir nesuk galvos
KAs del HCG rezultatu mano gydytojos komentaras buvo,kad jis padidejo nelabai daug, kad turetu kilti sparciau, apziurejo echoskopu ir pasake,kad per tris dienas puslyte padidejo, ir dave islikimo tikimybe 50 proc., vat tokia istorija

QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 05, 10:21)
KAs del HCG rezultatu mano gydytojos komentaras buvo,kad jis padidejo nelabai daug, kad turetu kilti sparciau, apziurejo echoskopu ir pasake,kad per tris dienas puslyte padidejo, ir dave islikimo tikimybe 50 proc., vat tokia istorija 

sirdutes dar nera?
HCG tai normaliai auga, tikrai normaliai, galima bet kur paskaityt, neturi jis dvigubet kai jau tokie dideli skaiciai per dvi paras. Bet esme yra kad HCG auga ne del to kad vystosi embrionas, bet delto kad auga puslyte- horionas, kuris ji ir gamina. Del to man buo gydutojos pasakyta po to 1664 dagiau HCG nebedaryt, nes jis nieko neparodys. Arba uzsimegs embrionas arba ne.
O trynio maiseli mato?
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2011 11 05, 09:25)
Na siaip sirdele jau matosi kaip plaka kai buna 6 savaites. O del HCG rodykliu tai net nezinau, nelabai zymiai pakilo, kai gydytojai sako kad jie turi kas pora dienu dvigubeti.
neklaidinkit zmoniu, arba imeskit nuoroda kur taip parasyta. Kas pora dienu HCG turi dvigubeti tik iki 1200, veliau augimas leteja.
24.Below 1,200 mIU/ml, hCG usually doubles every 48-72 hours
25.Between 1,200 and 6,000 mIU/ml serum, the hCG usually takes 72-96 hours to double
26.Above 6,000 mIU/ml, the hCG often takes over four days to double
saltinis:
http://www.babymed.com/hcg-level
QUOTE(Mergiona @ 2011 11 05, 10:39)
sirdutes dar nera?
HCG tai normaliai auga, tikrai normaliai, galima bet kur paskaityt, neturi jis dvigubet kai jau tokie dideli skaiciai per dvi paras. Bet esme yra kad HCG auga ne del to kad vystosi embrionas, bet delto kad auga puslyte- horionas, kuris ji ir gamina. Del to man buo gydutojos pasakyta po to 1664 dagiau HCG nebedaryt, nes jis nieko neparodys. Arba uzsimegs embrionas arba ne.
O trynio maiseli mato?
O trynio maiseli mato?
Gydytoja pagal echoskopa konstatuoja 5 savaites ir puslyteje iziuri kazkoki maza taskiuka, o sirdutes dar nemato, viliuosi,kad ankstoka, po 3 dienu vel eisiu pas ja echoskopuot, net nemalonu,kad tiek daznai reikia echoskopuotis. Nezinau cia dziaugti ar labai liudeti, gydytoja ramina, kad viskas eina po truputi geryn ir tuo paciu sutaiko su realybe, kad sekmes atveju duoda 50 proc. islikimo tikimybe. Siaubingas periodas, labai suneramino gydytojos sakinys, kad stebuklu buna ir, kad ne vienas jos praktikoje pasitaikė...
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 05, 10:42)
Gydytoja pagal echoskopa konstatuoja 5 savaites ir puslyteje iziuri kazkoki maza taskiuka, po 3 dienu vel eisiu pas ja echoskopuot, net nemalonu,kad tiek daznai reikia echoskopuotis. NEzinau cia dziaugti ar labai liudeti, gydytoja ramina, kad viskas eina po truputi geryn ir tuo paciu sutaiko su realybe, kad sekmes atveju duoda 50 proc. islikimo tikimybe. Siaubingas periodas
je yra bent taskuti- tai jau gerai, visvien bent pradzia. Sunku laukti. Man po pirmo echo reikejo dvi sav laukt. Siaubingas tas laukimas, bet labai linkiu kad butu geras rezultatas, tada viskas atsiperka ir pamirsti ta kosmara.

QUOTE(Mergiona @ 2011 11 05, 10:46)
je yra bent taskuti- tai jau gerai, visvien bent pradzia. Sunku laukti. Man po pirmo echo reikejo dvi sav laukt. Siaubingas tas laukimas, bet labai linkiu kad butu geras rezultatas, tada viskas atsiperka ir pamirsti ta kosmara.

Ačiū labai už palaikymą, taip džiugu, kai kas nors sureaguoja ir teigiamų vilčių įpučia

QUOTE(Mergiona @ 2011 11 05, 11:40)
neklaidinkit zmoniu, arba imeskit nuoroda kur taip parasyta. Kas pora dienu HCG turi dvigubeti tik iki 1200, veliau augimas leteja.
As neklaidinu, o sakau tai ka man sake gydytojai ir tai, kokius rezultatuss man rodydavo mano pacios tyrimai. Kai man buvo 6 savaites, lygiai savaites tada ginekologas echoskopu parode plakancia sirdute ir HCG buvo virs 60 tukstanciu. HCG dvigubeja kazkur iki 2 menesio galo, o paskui jei viskas yra gerai, jis kyla, bet nebe taip sparciai. ta pati man pakartojo keli gydytojai skirtingose gydymo istaigose
Visai susipainiojau, del paskutiniu pasisakymu, bet tikriausiai gydytoja buvo teiis,kad galetu HCG rodikliai ir greiciau augti pas mane...
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 05, 12:20)
Visai susipainiojau, del paskutiniu pasisakymu, bet tikriausiai gydytoja buvo teiis,kad galetu HCG rodikliai ir greiciau augti pas mane...
O cia tavo pirmas nestumas?
As kadangi pries tai turejau neisvystanti, tai gydytojas patare darytis HCG tyrima ir stebeti kaip jis kinta, nes kas 2-3 paros jis turetu padvigubeti. Dar karta sakau, kad nieko neklaidinu, o sakau tai, kaip man buvo. As darydavausi ji kas 3 dienos kazkur, ir man jis beveik dvigubededavo, nors nevisda dvigubai, bet skaiciukai budavo zenkliai dideli, ypac nestumo pradzioje jis turetu smarkiai kilti, o tik veliau stabilizuotis.
O ne sake, ar yra trynio maiselis? Nes jei yra maiselis ir jis matosi, tai po keliu dienu turetu pasimatyti ir pats embrioniukas