Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

QUOTE(keistuole @ 2011 10 04, 13:31)
drinks_cheers.gif
galėtų tik kita spalva būt  ax.gif

o man ir sita nieko ax.gif
Atsakyti
Papildymas gal ir nieko bet ziauriai truksta -30% OFF o dar geriau butu -40% lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 10 04, 11:38)
Palaidine labai graziai atrodo  4u.gif
O del sijonuko, nelabai suprantu ties kuria vieta jis baigiasi, krenta seselis. Bet is to kiek matau, sakyciau, kad arba truputi atlekti reiktu, arba bent pasimatuoti petit, jei bus galimybe 4u.gif
Pretori:  Kuri rankinės forma jum labiau patogesnė ir, aišku, gražesnė?

Pirmaja viena mergaite greitai tures, tai gal parasys atsiliepimus  wub.gif
O siaip matuociau matmenis ir realiai bandyciau ziureti kuri patogesne, abi grazios  4u.gif

Sijonuko ir noriu, kad siektu kelius, tai atlenkt nenoreciau. Tik truksta aukstakulniu, gal kitaip ziuretus smile.gif Taip "prasluota" parduotuve, kad sijonu keli dydziai belike, o dar nuolaidu jiems nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 10 04, 14:11)
Sijonuko ir noriu, kad siektu kelius, tai atlenkt nenoreciau. Tik truksta aukstakulniu, gal kitaip ziuretus smile.gif Taip "prasluota" parduotuve, kad sijonu keli dydziai belike, o dar nuolaidu jiems nera  verysad.gif

Taip ir supratau, kad iki keliuko, man irgi taip graziausia drinks_cheers.gif 4u.gif
Tik nuotraukoje nuo seselio atrodo, kad jis truputi zemiau, bet gal ir neiziuriu gerai, nes niekas daugiau nepastebejo.

O nuolaidos tai reiktu reiktu, bet neseniai buvo, niekas nelepins verysad.gif
Atsakyti
Galetu gerai papildyti ir tada nuolaidom palepint ax.gif Kai padaro -30% off, tai labai silpnai papildo unsure.gif

Tai nusipirkau online sita sijonka 0P, kai gausiu ir jei tiks, pasirodysiu smile.gif Noriu, kad siektu kelius, o ne butu iki keliu, na bus aisku, kai gausiu. Nes parduotuveje nera tokiu. Is vis nemaciau pencil sijonuku P dydziu sad.gif
user posted image

Ir dar sita suknute 2 d. Nzn kaip man tiks su mano zemu ugiu ar is vis ji man tiks, gal dirzelis ant liemens tiktu g.gif Nezinau nei kur eisiu su ja doh.gif Bet kai tokia kaina, negalejau susilaikyt, nes vis varvinau seile i ta zalia spalva wub.gif Turejau dusia nuramint ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 04 spalio 2011 - 16:17
QUOTE(cikada7 @ 2011 10 04, 03:15)

netinka jums sitas pencil sijonas, neatrodo kaip piestukinis ir nepabrezia figuros privalumu smile.gif

QUOTE(Pretori @ 2011 10 04, 11:10)

tik sita 4u.gif
QUOTE(cikada7 @ 2011 10 04, 17:08)

labai grazi bigsmile.gif uz kiek pagavot?
Atsakyti
Tai ir nepirkau to juodo sijonuko mirksiukas.gif

O suknute nusipirkau uz 34.99 $ + taxai ir shippingas 4u.gif
Atsakyti
Ar nepigiau ta suknele buvo? g.gif

O gal galima pilko sijonuko nuoroda?
Atsakyti
Kokie faini marškinukai
http://www.jcrew.com...D=1317812347667
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 10 05, 14:01)

drinks_cheers.gif
Man is siandienos papildymo tik jie vieni krito i aki, bet dydis netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 10 05, 15:23)
drinks_cheers.gif
Man is siandienos papildymo tik jie vieni krito i aki, bet dydis netiko  verysad.gif

Man ir netiko dydis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 10 05, 08:43)
Ar nepigiau ta suknele buvo? g.gif

O gal galima pilko sijonuko nuoroda?

Ne, nepigiau. Taip pradine kaina buvo 228 $

Sijonuko nuoroda:

http://www.jcrew.com...trech/36528.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 05 spalio 2011 - 14:39