Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 33 tema

šiandien dar nepildė?
Atsakyti
Nepilde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2011 10 11, 12:50)

jau papildė
Papildyta:
gal tokią tuniką kas turit?

http://www.jcrew.com...~~~~~/37345.jsp
Atsakyti
Kai masiškai pirkom lorelei suknutes tai negi visom tiko? Vis pasižiūriu išparduotuvėje, bet kaip nėra taip nėra.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 11 spalio 2011 - 12:04
QUOTE(tiju @ 2011 10 11, 13:03)
Kai masiškai pirkom lorelei suknutes tai negi visom tiko? Vis pasižiūriu išparduotuvėje, bet kaip nėra taip nėra..  g.gif

aš vis tikiuos ją pagaut is Jcrew puslapiukio blush2.gif
kol kas nelabai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
o man dydis netiko, tai bandau irgi gaudyt, bet jau nelabai būna doh.gif dabar imčiau kelis dydžius ir spalvas, nes laaabai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 10 11, 12:03)
Kai masiškai pirkom lorelei suknutes tai negi visom tiko? Vis pasižiūriu išparduotuvėje, bet kaip nėra taip nėra..  g.gif

Aš jas dvi turiu, bet nežinau, kuris dydis iki vasaros geriau tiks blush2.gif
Atsakyti

Pas kai kurias tarpininkes dėžutės vėluoja, tai gal dar dėl to tyluma. Tuoj kai pasipils biggrin.gif
Atsakyti
tikiuosi kad pasipils arba pagausiu puslapyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 10 11, 13:12)
tikiuosi kad pasipils arba pagausiu puslapyje  bigsmile.gif

biggrin.gif Aš tai tikiuosi, kad neteks pardavinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 10 11, 12:11)
Pas kai kurias tarpininkes dėžutės vėluoja, tai gal dar dėl to tyluma. Tuoj kai pasipils  biggrin.gif

jei pas Taure laukiat, tai, jei nepersiziurejau, siandien anerita laaabai daug deziu gavo biggrin.gif
Atsakyti

Veluoja dezutes mirksiukas.gif

QUOTE(success @ 2011 10 11, 13:11)
Pas kai kurias tarpininkes dėžutės vėluoja, tai gal dar dėl to tyluma. Tuoj kai pasipils  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , taip taip pasipils kaip is gausybes rago, pati irgi laukiu... doh.gif
Atsakyti