rG gerai pasiūlė, man tinka portretai tema
Ievukis - šaunuolė tu
QUOTE(Yvette @ 2011 09 29, 00:18)
jooo,su prierašu, "o buvo taip..."
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 28, 23:07)
Eik tu sau Kike
nugriusiu nuo kedes prisiminus
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
Ok ok cia zadetosios fotosesijos rezultatas,bet kitos blevyzgos bus veliau
wow!!!
Nu vsio einu miegot.O cia nakciai "Stoties vaiduoklis" 
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:39)
gerulissssss
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 29, 00:18)
ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?
BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu
QUOTE(Cheles @ 2011 09 29, 08:36)
ui, ideja pagrindine ir buvo ta, kad identifikutuosi autoriu pagal nuotrauka, nuotraukos stili, braiza.. juk taip, vienos fotografuoja daugiau portretus, kitos labaiu megsta geles, trecios daiktus, ketvirtos peizadus ir t.t ir t.t. ka daugiau fotografuoja priskirciau prie to savito braizo.. jei peizaziste fotografuos portreta, tai jau nebus jos braizas, tiesa?
BET sios idejos nepameskime, butu visai fun paspelioti autoriu ir pagal protrertus, galime palikti sekanciam zaidimui tokia variacija. tuomet gal kiti zmones prisijungtu
aš irgi siūlau palikti laisvą temą..
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 29, 00:01)
zina sotros sala netoli bergeno as ten gyvenu,tai man kelias yra iki bergeno ir tik koki savaitgali galeciau ,nes po darbu kamsciai buna ,bet noreciau ir as prie fontano kavytes isgert
cia mes dvi ar daugiau yra kas is bergeno 
Aha zinau sia sala.
Ievuki, labai patiko abi jb. Zinok jauciasi kazkokia senu laiku dvasia. Man kazkodel primine filma "The Other".
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 28, 22:20)
As visom penkiom uz sita
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:07)
kodel sakei, kad beveik sveika?
man antroji seimos nuotrauka superine
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 29, 00:16)
ir su vaiku buvai?
na smau paziureti i keliones nuotraukas, parodykit dar